Konu: 28.04.2022 - Ghazar, Barkev, Arslan ve Tysean - MG  (Okunma sayısı 552 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 28.04.2022 17:37
Christian Pizzori karakterini Kumarhanede gördük, kumarhane rolünde defalarca ismini söylediler. Savaş var  ve reklam veren olarak ismini görüp geliyoruz. Daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#11 - 28.04.2022 17:54
Merhaba, Katya karakteri Kasparov Bulvarı'na bisikletiyle girip Pizzori'nin tutulduğu yere mix yaparak giriş yaptı. Ayrıca, Chirstian Pizzori karakterini karakterim Vice Social'da daha önce gördüğünden ötürü o ismi söyledi. Reklamda'da onun adı yazıyordu. Vice Roleplay sunucusunda sürekli roleplay kavramı var, OOC reklam atılmıyor. Reklam IC ve ''Reklam Veren'' kısmı rolün bir parçası olmalı. Savunmam bu kadar, iyi roller.
Dost ismimi üstümde yazdığı için söylüyorsun.  :-\ Birbirimizi kandırmayalım. Vice Social'da ismime ise rol esnasında bakıyorsun. Yani anlayacağı iş işten geçmiş. Şikayet sonuçlanabilir.

#12 - 28.04.2022 17:55
Ortada sesli iletişim yok, ben sesli iletişime kendi discordumda bile ne zaman girdim hatırlamıyorum. Rol pizzori karakteri için dönüyorsa onunla rol yapmalısınız, mg yaparak ooc bilgiler doğrultusunda pizzori karakteriyle uğraştıysanız ihlale girer. Ben rk'lı değildim, beni vurmuş olman dm ihlaline girer. Sizden sonra mermi sıyrığı rolümü de yaptım.
Kafana göre mermi sıyırığı rolü niye yapıyorsun? Ağır silahlarla vuruldun, saçma olmuş. Buraya (Onaylı birlik Hood'u) içerisine elini kolunu sallayarak girip sonra çıkıp gidiyorsun. Market Caddesinde bisiklet ile geziyorsun. RK'lı karakterler ne zamandan beri araba/bisiklet sürebiliyormuş?

« Son Düzenleme: 28.04.2022 18:07 Sidelya »

#13 - 28.04.2022 17:56
Christian Pizzori karakterini Kumarhanede gördük, kumarhane rolünde defalarca ismini söylediler. Savaş var  ve reklam veren olarak ismini görüp geliyoruz. Daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

Senlik bir sorun yok. İdlewood birliğindeki bir kişiyle hiç bir türlü rolüm yok. Bırak rolümün olup olmamasını hiç bir türlü görmedim bile. Ama arkadaş garip garip rollere giriyor. Anlamadım.

#14 - 28.04.2022 18:06
Olayda mix felan yok. Kişi ile hiç bir türlü sesli iletişimim yok. Çağırmak istesem emin ol. Onu çağırmam başka birilerini çağırdım. Olmayan bir şeyi oldu gösterip milletin açıklarını aramayı bence bırakın. Herkes neyin ne olduğunu görüyor ve biliyor. Kendi açımdan daha fazla ileti gelmeyecektir. Şikayet sonuçlanabilir.

#15 - 28.04.2022 18:08
Ortada sesli iletişim yok, ben sesli iletişime kendi discordumda bile ne zaman girdim hatırlamıyorum. Rol pizzori karakteri için dönüyorsa onunla rol yapmalısınız, mg yaparak ooc bilgiler doğrultusunda pizzori karakteriyle uğraştıysanız ihlale girer. Ben rk'lı değildim, beni vurmuş olman dm ihlaline girer. Sizden sonra mermi sıyrığı rolümü de yaptım.
Kafana göre mermi sıyırığı rolü niye yapıyorsun? Ağır silahlarla vuruldun, saçma olmuş. Buraya (Onaylı birlik Hood'u) içerisine elini kolunu sallayarak girip sonra çıkıp gidiyorsun. Market Caddesinde bisiklet ile geziyorsun. RK'lı karakterler ne zamandan beri araba/bisiklet sürebiliyormuş?

Şikayete ek görüntüler ve savunma geldi. Arkadaşlar adına sonuçlanabilir.

#16 - 28.04.2022 18:17
Sidelya eski ekipte olan bir arkadaşın, böyle bir rolde suç atması garip geliyor. Kurallari bilmiyor diyip geciyorum. Şu an size yaptığım aslinda insiyatif, beni vurmaniz DM kural ihlaline girer, size şikayet açmak istemiyorum ama insiyatifimi zorluyorsunuz.

#17 - 28.04.2022 18:20

Senlik bir sorun yok. İdlewood birliğindeki bir kişiyle hiç bir türlü rolüm yok. Bırak rolümün olup olmamasını hiç bir türlü görmedim bile. Ama arkadaş garip garip rollere giriyor. Anlamadım.
Benlik bir sorun yoksa niye etiketleme gereği duydun? Neyse, daha fazla ileti atmıyorum. Sonuçlanabilir.

#18 - 28.04.2022 19:01

Benlik bir sorun yoksa niye etiketleme gereği duydun? Neyse, daha fazla ileti atmıyorum. Sonuçlanabilir.
Gerekli kanıtları attığın için.

#19 - 29.04.2022 10:20
İşyerinin içinden Ghazar Karabekian tarafından mesaj geliyor ve içeri girip savaşta olduğumuz için vuruyoruz. Benim herhangi bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum.

Ocean taraflarında Vartavar karakteriyle rol yapıyoruz, artık ne kadar kinlendiysen bizi gördüğün gibi kışkırtıcı bir emote atıp Little İtaly gelin falan diyorsun, vurulunca şikayet açıyorsun.