Konu: DEATMATCH - FEAR RP - CABELLO  (Okunma sayısı 331 defa)

#20 - 26.04.2022 00:39
Savunmanızı destekleyecek kadar yeterli kanıt bulunmuyor diyorum hala daha konuyu değişip başka yönlere saptırıyor ne kadar garip? hahahahah

#21 - 26.04.2022 00:39
Arkadaşlar Karvenzano birliğinin liderinin arkasında konum alıp, olaya dahil olursanız kaza kurşununa gidersiniz. Diğer birlik üyelerinin eğilmesi bir şey ifade etmiyor ben orada kim kimdir bilemem.

Her şey net mi?

Tanımadığın kişilere ateş açmak ne kadar mantıklı dostum? Arkasında konum alan herkese sıkıyorsan örnek vereyim; Polisler Sivillerin can sağlığı için önüne siper olur, sen gidip polisleri vurduktan sonra sivilleride mi vuracaksın? Ne alaka diyeceksen bunu da şöyle düşün Polisler Karvenzano birliği, siviller konuşmaya gelen birlik.

#22 - 26.04.2022 00:40
Hiç bir şey net değil, üstü kapalı şekilde bir baskın atıyorsunuz ve buna gayet normalmiş, sanki 15 tane insanı şehrin ortasında vurmamış gibi bir tepki veriyorsunuz. Komikliğin lüzumu yok, net olan bir şey de yok. İl-legal yasağını biz kendimize koymadık, yönetim tarafından verilen yasağı siz kendini il-legal rol ile karşılık vererek leyhinize çeviremezsiniz. Bu tamamen politika ihlalidir.

#23 - 26.04.2022 00:40
Arkamızda konum alan yok, arkamıza konum veya birilerini isteyen de yok.

Olaya şahit olanlar olayla ilgili yorum, yanıt yapabilirler. Bu konu hakkında söz hakkı sana ait değil, yetkiliye aittir.
Ve şuana kadar olayda şahit olan herkes hakkını, ve olayda mağdur olan herkesin hakkını savunuyor.
Kendini savunamayacaksan, sende olayına şahit olan DM atan arkadaşlarını çağırabilir, ve bizimle tartışabilirsin.

Bizim tartışmadan çekinir bir tarafımız yok, neyse o.

#24 - 26.04.2022 00:40
Öncelikle iki araç dolusu gelmeniz, mekanı basmanız için geçerli bir sebep değil, açılış yapılan bir yeri, sivillerin geleceği bir işletmeyi ve il-legal rol yasağı olan bir birlik ile il-legal role girmeniz sizce ne kadar mantıklı? SMS ile konuşmuşsunuz evet, tebrik ederim sizi. SMS ile konuşmanız da size bir restaurant/bar basma iznini vermez. Üzerinde silah olmayan, silahı bırak 5 level bile olmayan adamlar var. Hangi hakla hitaben böyle bir rol girişiminde bulundunuz bilmiyorum. İki araç dolusu adamının bir görüntüsü var mı? Onu da görmek isterim varsa eğer, çünkü görebildiğim kadarı ile bir araç taramak için geliyor, diğeri ise ortadan toz oluyor. Uzun lafın kısası daha fazla uzatmanıza gerek yok. Suçunuzu kabullenin, işlemleriniz uygulansın ve yaptığınız ihlalden bir ders çıkarın, inanın bazen ders çıkartmak size bir şeyler katacaktır. Belki bir daha il-legal yasağı olan bir birliğin, sosyal rp dediğimiz bar açılışını basmak gibi saçma sapan bir girişimde bulunmazsınız. Savunmanızı bu yorumun altına bekliyorum. Bu yazının savunmasını yapacak arkadaşlara başarılar.  ;)

#25 - 26.04.2022 00:50
Ne anlatıyorsunuz siz ya? Savunma yapıldı ikili münakaşaya girmeyin benimle 50 tane adam bir discorddan bir forumdan yazıyor, yıldırma politikası yapmayın gençler.

#26 - 26.04.2022 00:54
Yıldırma politikası falan yok,  sinirlenilecek bir şey de yok. Madem bu kadar işin var gücün var, sen git onlarla uğraş. Yazılanlar dikkatini çok çekti sanırsam. Sonucuna gün sonu bakarsın zaten. Fazla merak iyi değil, kontrol etme çok rahatsız oluyorsan. Savunmanıza ister devam diyin, ister tamam diyin gençler.

#27 - 26.04.2022 01:02
Arkadaşlar sizin anlamlandıramadığınız şey şu, fear-rp kuralından işlem görmemiz için gerekli olan üstünlük kavramı, sizin sandığınız gibi sayısal üstünlük üzerine oluşan bir durum değil. Artı, bu kadar illegal rol yasağından bahsedip, ortada hiçbir anlaşmazlık yokken, birlik üyelerimizi gasp etme rolüne girmekten çekinmeyen sizsiniz.(Ki bu olay, bunca olayın başlamasına sebep olan olaydır.) Buradaki kuralı galiba siz kendi çıkarlarınız doğrultusunda yontuyorsunuz. Maalesef elimiz f8 tuşunda gezmiyoruz, oraya gelen aracı takiben bir araç daha geldi yine içerisinde silahlı birlik üyelerimizin olduğu. İnanılmaz gerçekten, videonuza göz gezdirdim rütbelere aşağı yukarı hakimsiniz, Kaju ve Stefano karakterine küfür edip, söz konusu IC durumun kapanacağını mı düşünüyorsunuz? Etki, tepkiyi doğurur arkadaşlar. Ayrıca savunman yetersiz gibisinden bir cümle kurmak anlamsız çünkü buradaki karar merci siz değilsiniz. Durumu daha çok ikili diyalog üzerinden yürütmenin bir anlamı yok. Yönetici kararını bekleyelim.

Artı şikayet üzerinde gördüğüm bir yorumu daha değerlendirmek istiyorum, ortada açılış vesaire gibi bir durum yoktu. Geldiğimizde üç kişi hoodda afk idiniz.

#28 - 26.04.2022 01:09
Sizi Karvenzano ekibinden hiç kimse uyarıldığından beri gasp edilmedi, Ballentine adlı yetkili gerekli işlemleri o gün uyguladı, ve ben ban yediğim günden beri herhangi bir kural ihlali Karvenzano ailesinden tarafından yapılmamıştır, ve onaylı birlik olana kadar yapılmayacaktır.

Attığınız ss'lerin tarihlerine bakılırsa, ki bana açtığınız şikayet'den de eski olduğu görülebilmektedir.

#29 - 26.04.2022 02:50
Merhaba, şikayeti detaylıca inceledim.

Öncelikle ilk olarak kafalardaki soru işaretini gidermek için bildireyim, "Provazano İtalyanlar" birliğine mensup hiçbir karakterin illegal rol yapmaya izni bulunmuyor.  Birliğinizi sistemsel kurmanız buna yetmiyor, oluşum tanıtımı oluşturmak için başvuru atmalısınız. Bu konuda destek almak için Vice Roleplay discordundan ticket açarak FM üyeleriyle iletişime geçebilirsiniz, şikayette herhangi bir mahsur yok ve cezalandırma uygulanmayacak.

Vurulmasına rağmen Fear-RP yapmayıp,"tekrar bekleriz, yine bekleriz, s*** gidin!" gibi ithamlarda bulunan karakterlere de uyarımı buradan yapmış olayım, tekrarında ceza alacaksınız.

Daha açılmayan bir birliğin sistemsel olarak dörde yakın şikayet alması gözden kaçılamayacak bir durum, discord ticketı üzerinden benimle iletişime geçmenizden sonra pilot oluşum sistemimizden size bilgi aktaracağız, beni etiketleyebilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.