Konu: DEATMATCH - FEAR RP - CABELLO  (Okunma sayısı 338 defa)

#0 - 25.04.2022 22:34
Selamlar, aynı ekip tarafından DM yedik. OOC kin mevcut, rolsel olarak hiç bir türlü bizimle anlaşma taraftarı değiller, her mekan açtığımızda bunlardan bir kaç kişi gelip bizi kışkırtıyor. Verilen emoteler, yapılan davranışlar, hepsi kışkırtmaya yönelik. Ve bunun tek bir sebebi var;

Bizim illegal rol yapma yasağımız var. Henüz onaylı bir birliğimiz, ve hood'umuz yok. Şahıslar da karşılık veremeyeceğimizi bildikleri için, durmadan üstümüze gelip agresif rol yapmaya, ve durmadan bizimle sözde racon kesip gitmek için sabrımızı zorluyorlar. Ve en sonunda DM atıyorlar.
Yaklaşık arkamda 20, 30 kişi var. Ve hepsi italyan, bildiğiniz üzere italyan sokaklarında italyanlar birbirini savunur, ve rol yapar. Kaç aydır rol yapıyoruz,
Little italy'de sosyal roller üzerine legal roller çeviriyoruz.

Sadece ve sadece mekan açıp, tüm italyanlarla toplantı düzenliyorduk... Ve karşılaştığımız manzara bunlar;

( Bu arkadaşlardan tek şikayetçi ben değilmişim, o alanda yaklaşık 30'dan fazla rol yapan italyan vardı. Ve hepsini, gerçekten hepsini taradılar...)

Fear RP ihlali.
Deatmatch.

Sadece bunlardan ceza almasını istemiyorum , bu adamların uyarı almasını istiyorum. İllegal rol yapması yasak olan bir birlikle durmadan illegal rol yapmaya çalışan bir birlik ile nereye kadar gidebiliriz ki?

1 - Topluluğa ateş saçıyorlar ( En sağ taraf da ateş ettiklerini tanımıyoruz, onları neden vurdukları hakkında fikrimiz bile yok.) https://www.hizliresim.com/bxg94tm

2 - Daha net görsel https://www.hizliresim.com/ql32zag ( 1 araba toplam 10 ve üzeri kişiye ateş saçıyor, ve illegal yasağı olan bir birliğe. )

3 - İnanmayanlar için, orda bu kadar kişi tarandı. https://www.hizliresim.com/i7eyna8

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Cesar Balbus , Stefano Cabello , Kaju Hierro , Maske 22349 ,

Olaya dahil olan şahit karakter adı:
3. SS'de tüm karakterler mevcut.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:
25.04.2022 - 22:08 22:20 arası tahmini.

@whalter  ,  @kboi , @Hammarskjold , ve maskeli şahıs.

YÖNETİCİ BİRİSİNE BU VİDEO ULAŞTIRILIRSA MEMNUN OLURUZ!
&ab_channel=Whalter
« Son Düzenleme: 26.04.2022 01:23 blackisback »

#1 - 25.04.2022 22:34
Şahitliğimi Onaylıyorum.

#2 - 25.04.2022 22:35
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 25.04.2022 22:35
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 25.04.2022 22:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 25.04.2022 22:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 25.04.2022 22:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 25.04.2022 23:11
@Walter , @kboi , @Hammarskjold
Bir kişi, diğerlerinin adına toplu savunma yapabilir.

#8 - 26.04.2022 00:15
Merhaba, daha öncesinden sizi vurmuştuk ki orada vurulan herkes aynı MTA klanından (BFR Clan) bunu belirteyim.

Fear RP sizi sandığınız gibi sayısal fazlalığa göre olmuyor. Civarda iki sedan araç dolusu silahlı adamım vardı, konuşmalarına göre onlara sizi geçen gün olduğu gibi vurdurtacaktım. Yapıcı tavrımıza karşı ters konuşmaya devam ettiniz, adamlarıma sms çektim ve sizi tekrardan vurdurttum. Kısacası ortada bir fear-rp ihlali yok, civarda ki silahlı ve benden talimat bekleyen adamlarıma güvenerek böyle bir konuşma sergiledim. Kaldı ki hiç birinizde silah yoktu ve 19-20 kadar birlik üyeniz koşarak kaçtı.

SMS SSleri.
Spoiler: GösterGizle

Silahlı adamlarımın aksiyon aldığı ve sizin kaçtığınız anlar.
Spoiler: GösterGizle

@Justice

#9 - 26.04.2022 00:20
Orda herkes BFRCLAN ( MTA Klanı :D ) MTA klanından değil, orda kendi klanımdan olan yaklaşık 7, 8 kişi var diğer italyanlar benim ekipten değil.
+ olarak, savunman ile benim attığım deatmatch ve fear rp ihlaline karşı geçerli bir savunma olduğunu da düşünmüyorum.

2 araç dolusu silahlı adam mı? 1 tane araba da 2 tane adamın vardı kardeşim? onun da bir tane uzisi vardı. Sonra araçtan inip bir tane gömlekli koşarak shotgunla milleti taradı. 1 saattir savunmanızı bekliyorduk, MTA Klanı BFR olarak.