Sana açtığım geçen forumlardaki gibi uzun uzun anlatmayacağım tek mesajla anlatacağım sonra ne demek istiyorsan de, bu yazdıklarının sslerini atman gerekiyor bu bir, ikincisi orada sigara satıyorduk asla kimseye agresif rol sergilemedik sergiledin diyorsan kanıt atabilirsin ki kanıtın yok, ve kimseye saçma sapan rol sergilemedim bununda kanıtını atabilirsin madem sergiledik, üçüncüsü sana OOC kinli değilim rol bilgin zayıf olduğunu düşünüyorum kesinlikle amacım seni tilt etmek falan değil, bence rol bilginde bir zayıflık var bu beni rahatsız ettiği için sana forum açıyorum. ve tüm kanıtlarım yukarıda zaten üslubunun ve diğerlerinin olmayan şeyleri oluyormuş gibi göstermek yerine biraz somut kanıtlar atarsan, daha iyi olacaktır. Ve son olarak bir şey daha ekliyeyim açtığım her forumda ceza alıyorsun kural ihlallerinin farkında olmalısın, kimse sana OOC kinlenmiyor sen sadece rol yapıyorken kural ihlali yapıyorsun ve son olarak dediğim gibi kanıtlarını atman gerekiyor ben dediklerinin hiç birini kabul etmiyorum dediklerinle alakası olmayan bir rol vardı orada, varsa kanıtın gönderebilirsin, iyi forumlar tekrar mesaj atmayacağım bu gönderinin altına Admin veya yetkili muhattap olmadığı sürece mesaj da atmayacağım, kanıtlarını göndererek kendini savunabilirsin, iyi forumlar.