Konu: Felipe Grande  (Okunma sayısı 83 defa)

#0 - 23.04.2022 16:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felipe Grande @wolkey
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.04.2022 - 16:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Retarted RP + Gereksiz Agresif roleplay + PM Üslub + PG

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pizza Stack'in oraya masasandalyekur atıp oturmuştuk rol falan yapıyorduk, sonra Felipe Grande isimli oyuncu geldi  mahallemde neden ticaret yapıyorsunuz diye bizde rolsel olarak sigara satıyorduk sonra ben bagajı kapattım satmıyoruz dedim, sonra Miroslav isimli oyuncu ters konuştuğu için brawl rolüne girdiler, Miroslav isimli oyuncu düştü sonra ben Fear-RP sergiliyordum en başından beridir, olay çıkarmadım buna rağmen kendisinde OLMAMASINA rağmen Glock-21 çeker diye bir emote verdi olmadığına adım gibi eminim, olduğunu kanıtlamasını istiyorum ve sslerde görüldüğü gibi rol sonrasında pm attım üslüpsuz şekilde konuşma sergiledi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Burda olay çıkartmıyorum gidelim tarzı şeyler diyorum buna rağmen sonradan gereksiz bir agresif roleplay sergiliyor :[https://www.hizliresim.com/g1xu715] 1.SS'E NOT: Fear-RP sergilemeyen Miroslav isimli oyuncu ben değilim. \\  BU SS'İ ROL ANINDA ÇEKEMEDİM CHATLOGU YUKARI ALIP ÇEKTİM burada Glock-21 çektiğini söylüyor kendisinde bulunmuyor ve gereksiz agresif roleplay yaptığının bir kanıtı : [https://www.hizliresim.com/ixx5vl6] 2.SS'E NOT: Kesinlikle Fear-RP sergiledim buna rağmen gereksiz agresif bir rol çevirip pmden üslup kullandı // , PM üslubun kanıtları: https://www.hizliresim.com/pggk4js GENEL NOT: Son olarak yaptığı kural ihlallerini açıklıyayım karışıklık olmasın, İlki kendisinde olmayan silahı varmış gibi gösteriyor Power Gaming, ikincisi anlamsız roller yapıyor Fear-RP yapan bir adama silah çekiyor(olmayan silahı)gereksiz agresif rol sergiliyor Retarted RP, Üçüncü olarak PM üslub hepsinin kanıtları bulunuyor.
Ek açıklamalar(varsa): Benim bu arkadaşa açtığım 2.forum sürekli bir kural ihlali yapma durumu var cezayı ona göre almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 23.04.2022 16:36 Infullancentendesitations »

#1 - 23.04.2022 16:42
Şimdi birincisi dostum ooc bir kin besliyorsun benim adıma bunun farkındayım bu hafta bana açtığın ikinci veya üçüncü şikayet derdimiz o değil yaptığınız role göre agresif rol sergilemem çok normal idlewood zenci rolü yapıyorum sokağımda yabancı bir beyaz rolü yapıp uyuşturucu satmaya çalışıyorsunuz bende ona göre rol izliyorum sizde ona göre karşılık veriyorsunuz bu agresif bir rol olmuyor ki yaptığım rol gayet normal ve bir zenci rolüne yakışır şekilde haraket ettiğimi söyleyebilirim, birde bana silahı falan yok demişsin yetkili adminler oyun içinden kontrol edebilirler deagle markalı silahım var şunu belirteyim pm üslub falan da demişsin rol esnasında bana saçma sapan pmler atıp beni rahatsız ediyorsun hiç bir şekilde üslubumu bozmadan sana cevaplar verdim kanıtların varsa buraya atabilirsin ben gayet düzgün rolümü sergiledim onaylı bir bölgede kaçma rolü yaptın bizde role o şekilde karşılık verdik aracın ile gelip dibimizde rolü saçma sapan bir şekilde izliyorsun bu realizim dışı bir olaya kaçıyor dostum birde bizim ile dalga geçer gibi rol çeviriyorsun, bu şekilde yaptığın role karşılık verdim hiç birşekilde bir hata görmüyorum bu hafta adıma açtığın ikinci şikayet ortada hiçbirşey olmamasına rağmen koşarak şikayet açan bir tipsin NC atıp gelip saçma bir rol sergiliyorsun üstüne gelmiş birde bana şikayet açıyorsun kırmızı onayı olan bir sokakta fear rp yapıyorum diyorsun kaçıyorsun sonra geri gelip aracın ile saçma sapan haraketler sergiliyorsun, yetkili adminlerin artık bu konu hakkında adaletli ve net bir kararlılık ile yanıtlayıp cevaplayacağını biliyorum şimdiden teşekkürler.

#2 - 23.04.2022 16:45
dostum ooc kin beslediğini bana çok net belli ediyorsun, ooc jail geçmişim 1 tane var ve sen gelmişsin bana hep kural ihlali yapıyor diyen bir insansın o kadar küçük bir rol ve sen saçma hatalar yapıyorsun biz doğru karşılık verince hatalı rolden üslub dan şikayet açıyorsun madem sana karşı ihlal yapıyorum dostum bana rol paslamayabilirsin ki rol zevkin bozulmasın ama ben bu konuda çok net ve kesin bir şekilde haklı olduğumu düşünüyorum.

#3 - 23.04.2022 16:48
Sana açtığım geçen forumlardaki gibi uzun uzun anlatmayacağım tek mesajla anlatacağım sonra ne demek istiyorsan de, bu yazdıklarının sslerini atman gerekiyor bu bir, ikincisi orada sigara satıyorduk asla kimseye agresif rol sergilemedik sergiledin diyorsan kanıt atabilirsin ki kanıtın yok, ve kimseye saçma sapan rol sergilemedim bununda kanıtını atabilirsin madem sergiledik, üçüncüsü sana OOC kinli değilim rol bilgin zayıf olduğunu düşünüyorum kesinlikle amacım seni tilt etmek falan değil, bence rol bilginde bir zayıflık var bu beni rahatsız ettiği için sana forum açıyorum. ve tüm kanıtlarım yukarıda zaten üslubunun ve diğerlerinin olmayan şeyleri oluyormuş gibi göstermek yerine biraz somut kanıtlar atarsan, daha iyi olacaktır. Ve son olarak bir şey daha ekliyeyim  açtığım her forumda ceza alıyorsun kural ihlallerinin farkında olmalısın, kimse sana OOC kinlenmiyor sen sadece rol yapıyorken kural ihlali yapıyorsun ve son olarak dediğim gibi kanıtlarını atman gerekiyor ben dediklerinin hiç birini kabul etmiyorum dediklerinle alakası olmayan bir rol vardı orada, varsa kanıtın gönderebilirsin, iyi forumlar tekrar mesaj atmayacağım bu gönderinin altına Admin veya yetkili muhattap olmadığı sürece mesaj da atmayacağım, kanıtlarını göndererek kendini savunabilirsin, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 23.04.2022 16:49 Infullancentendesitations »

#4 - 23.04.2022 16:48
Şahit olarak @Jorleion  arkadaşım yanımdaydı rol boyunca ve hatalı bir rol sergilemediğimi o da gayet iyi biliyor açıklamasını oda yapabilir.

#5 - 23.04.2022 16:49
Dostum sigara satıyorsun agresif rol yapıyorsun demedim ben sana zaten bak benim sokağımda yabancı birisisin ve uyuşturucu satıyorsun sence sana agresif rol sergilemem ne kadar saçma olabilir ki hiç düşündün mü bunu?

#6 - 23.04.2022 16:52
Son bir SS bırakayım  :) ne sattığımız belli olsun.

#7 - 23.04.2022 16:57
Dostum ic bir durum ile ilgili şuan açıklama yapıyorsun ve açıklama yaptırıyorsun bak sana son kere söylüyorum bana gelip rolde yabancı herifler uyuşturucu satıyorlar dediler ben de ona göre karşı tepkimi verdim şuan konu şu ortada hiç bir durum yokken gelmiş bana saçma bir nedenden şikayet açıyorsun pm ülsubumu gayet normal korudum silahımın olmadığını iddia ediyorsun dediğim gibi yetkili adminler deagle markalı silahımın olup olmadığını kontrol edebilirler, agresif rol sergilemedim benim sokağımdasın yabancısın ve ona göre davrandım anlatabildim mi hiç zenci rolü yaptın mı bilmiyorum fakat senin agresif rol diye adlandırdığın rol zenci rolüne giriyor sana kalkıp bir sokak zencisi "Merhaba nasılsın sokağımda neden uyuşturucu satıyorsun acaba?" Demez anladın mı?.

#8 - 23.04.2022 18:10
Şahit olarak @Jorleion  arkadaşım yanımdaydı rol boyunca ve hatalı bir rol sergilemediğimi o da gayet iyi biliyor açıklamasını oda yapabilir.

Felipe dostumun her zaman yanındayım, kendisi hatalı bir rol yapmadı. Kendisinin zaten deagle marka bir silahı bulunuyor, bunu idlewood zenci rolü yapan herkeste biliyor kanka. Arkadaşın hatalı bir emote, power gaming gibi bir şey ile gram alakası yok. Fear rp yaptığını söylüyorsun fakat her defasında gitmene rağmen 10 saniye sonra pizza stack'in oraya arabanı park edip bizi izliyorsun. Ya da adamların dibine kadar giriyorsun, bize hala bakıyorsun. Böyle bir fear rp görmedim ben bu zamana kadar açıkçası. Diyeceklerim bu kadar, ben hatalı bir emote, rol göremiyorum. Yetkili kararı bekleyebilirsiniz. İyi forumlar. 

#9 - 24.04.2022 11:54
Merhaba, şikayette ismi geçen karakterler bölge sahibi olduğu için o alanda size karşı agresif rol yapmalarında herhangi bir problem yok. Yapılan agresif rolün sebebi mantıksız görünmüyor, bölgede satış yaptığınız için o alandaki tüm karakterlerin sizi sert karşılaması normal. Yapılan rol açısından hiçbir sorun görmüyorum fakat PM konuşmaları hatalı olmuş.

Felipe karakteri OOC Üslup sebebiyle cezalandırılacak, onun dışında herhangi bir problem yok. Arşiv.