"Selamlar ateşi ben açtım sana sebebini söyleyeyim. Şöyle ki popadic birliğindeki karakterlerin hepsi sıcak savaş izlemeyi seven karakterler, bana açılmış şikayet savunmalarındaki sslere bakarsan ne dediğimi anlarsın."
Bunun benim için hiçbir anlamı yok. Popadic birliğindeki insanların çatışmayı izlemesi beni vurman için yeterli bir sebep değil.
"Her neyse senden önce biz Mirna karakterini vurduk. Mirna vurulduktan sonra yanına maskeli birisi geliyor, mekanın önünde bekliyor bundan önce de zaten GLM tarafında, Wash önünde zıpladınız koşturdunuz. Mirna vuruluyor, maskeli yanına geliyor ve Mirna karakteri korkusuzca yanında durmaya devam ediyor. "
Mirna'yı vurmanız da zaten DM ve MG kapsamında, bunu da önemsemedim ancak sadece yanında durduğum için beni vurabiliyor musunuz?
"Buradan çıkaracağımız iki durum bulunuyor. Birincisi ya bu maskeli Mirna'nın arkadaşı bu yüzden korkmuyor. Ya da bu kişi bizim arkadaşımız çünkü orada aktif bir savaş ortamı bulunuyordu. İkinci durumu hiç edersek (çünkü arkadaşımız değilsin) birinci durumda da akıllarda şu soru uyanıyor. Yaralı halde (tahmini 30dk önce vurulan) bulunan bir kadın karakter, maskeli bir kişiden ne diye kaçmıyor? "
Bu nasıl bir bağlantı? Beni UYARISIZ vurman ile alakalı bahanen bu mu yani?
"Bunların haricinde de bizlere rolde popadicten takı aldığını söyledin, bir kişi neden maskeyle takı alsın ki? Okursan sevinirim, vurmak konusunda bir hata görmüyorum ben."
Bunu beni vurduktan sonra öğrendiniz zaten. Beni uyarısız vurmadan önce aramızda böyle bir rol gelişmedi.