Konu: 18.04.2022 Lucas_Krauszer, Esmaeel_Manesh, River_Young  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.04.2022 01:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas_Krauszer @barrylex  River_Young @yakicik Esmaeel_Manesh @Andrean

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.04.2022 04:30-

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM MG

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Birliğe gireli belki de bir saati geçmemişti. Köşede duruyorum diye hiçbir uyarı verilmeden vuruldum ve kaçırıldım, sebebi de Gabriel Popadic ile bir bağlantım olduğu düşünülmesi. Ceza almalarını rica ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 19.04.2022 01:54
maskeli bir şekilde savaşta olduğumuz birliğin hoodunda bekliyorsun ve bizi baitliyorsun, skinini de onlardan birisiyle aynı skin olarak seçiyorsun ki şikayet açman basit olsun, rica ediyorum bu oyunu rol yapmak ve zevk almak için oynayın. Sırf şikayet açmak için direkt olarak baitleme yoluna başvurdun, ekstra olarak eklemek istiyorum; herhangi bir şekilde ateş etmedim, sste de görüldüğü üzere araca geri binerken mermilerimden bir tane bile eksilmemiş.

#2 - 19.04.2022 01:56
@yakicik 'in forum susturması olduğu için onun adına olan savunmayı ben yolluyorum

maskeli bir şekilde savaşta olduğumuz birliğin hoodunda bekliyorsun ve bizi baitliyorsun, skinini de onlardan birisiyle aynı skin olarak seçiyorsun ki şikayet açman basit olsun, rica ediyorum bu oyunu rol yapmak ve zevk almak için oynayın. Sırf şikayet açmak için direkt olarak baitleme yoluna başvurdun, ekstra olarak eklemek istiyorum; herhangi bir şekilde ateş etmedim, sste de görüldüğü üzere araca geri binerken mermilerimden bir tane bile eksilmemiş.

#3 - 19.04.2022 01:57
savunma gelecek

#4 - 19.04.2022 04:14
sana karşı tarafımdan herhangi bir ateş açılmadı, beni neden şikayete eklediğini anlayamadım. Sadece seninle role girdim, bu kadar.

#5 - 20.04.2022 00:41
Selamlar ateşi ben açtım sana sebebini söyleyeyim. Şöyle ki popadic  birliğindeki karakterlerin hepsi sıcak savaş izlemeyi seven karakterler, bana açılmış şikayet savunmalarındaki sslere bakarsan ne dediğimi anlarsın. Her neyse senden önce biz Mirna karakterini vurduk. Mirna vurulduktan sonra yanına maskeli birisi geliyor, mekanın önünde bekliyor bundan önce de zaten GLM tarafında, Wash önünde zıpladınız koşturdunuz. Mirna vuruluyor, maskeli yanına geliyor ve Mirna karakteri korkusuzca yanında durmaya devam ediyor. Buradan çıkaracağımız iki durum bulunuyor. Birincisi ya bu maskeli Mirna'nın arkadaşı bu yüzden korkmuyor. Ya da bu kişi bizim arkadaşımız çünkü orada aktif bir savaş ortamı bulunuyordu. İkinci durumu hiç edersek (çünkü arkadaşımız değilsin) birinci durumda da akıllarda şu soru uyanıyor. Yaralı halde (tahmini 30dk önce vurulan) bulunan bir kadın karakter, maskeli bir kişiden ne diye kaçmıyor? Bunların haricinde de bizlere rolde popadicten takı aldığını söyledin, bir kişi neden maskeyle takı alsın ki? Okursan sevinirim, vurmak konusunda bir hata görmüyorum ben.

Mirna karakterinin rk düştüğü
Spoiler: GösterGizle

#6 - 20.04.2022 03:04
güldük eğlendik savunma yapın

#7 - 20.04.2022 03:07
Skinimin oluşum içindeki hiç kimseyle alakası yok, sistemsele bile gireli bir saat kadar olmadı. Köşede maskeli bir şekilde duruyordum, eğer bunun bir bait olduğunu düşünüyor olsaydınız önce maskemi çıkartmamı söyleyebilirdiniz. Ancak bunun yerine sadece maskeli olduğum için beni direkt olarak vurdunuz. Sizi aynı skinlerle baitlediğimi söylemişsiniz, sistemsel içindeki herhangi bir oyuncuda bu skini görmedim. Kullanmıyorlar. Kandıracak başka cümleler üretmeye ihtiyacınız var dostlar.

Unutmadan, bir şey yapmıyorsanız neden silahı çekip ateşleme emoteu veriyorsunuz?

#8 - 20.04.2022 03:16
"Selamlar ateşi ben açtım sana sebebini söyleyeyim. Şöyle ki popadic  birliğindeki karakterlerin hepsi sıcak savaş izlemeyi seven karakterler, bana açılmış şikayet savunmalarındaki sslere bakarsan ne dediğimi anlarsın."

Bunun benim için hiçbir anlamı yok. Popadic birliğindeki insanların çatışmayı izlemesi beni vurman için yeterli bir sebep değil.

"Her neyse senden önce biz Mirna karakterini vurduk. Mirna vurulduktan sonra yanına maskeli birisi geliyor, mekanın önünde bekliyor bundan önce de zaten GLM tarafında, Wash önünde zıpladınız koşturdunuz. Mirna vuruluyor, maskeli yanına geliyor ve Mirna karakteri korkusuzca yanında durmaya devam ediyor. "

Mirna'yı vurmanız da zaten DM ve MG kapsamında, bunu da önemsemedim ancak sadece yanında durduğum için beni vurabiliyor musunuz?

"Buradan çıkaracağımız iki durum bulunuyor. Birincisi ya bu maskeli Mirna'nın arkadaşı bu yüzden korkmuyor. Ya da bu kişi bizim arkadaşımız çünkü orada aktif bir savaş ortamı bulunuyordu. İkinci durumu hiç edersek (çünkü arkadaşımız değilsin) birinci durumda da akıllarda şu soru uyanıyor. Yaralı halde (tahmini 30dk önce vurulan) bulunan bir kadın karakter, maskeli bir kişiden ne diye kaçmıyor? "

Bu nasıl bir bağlantı? Beni UYARISIZ vurman ile alakalı bahanen bu mu yani?

"Bunların haricinde de bizlere rolde popadicten takı aldığını söyledin, bir kişi neden maskeyle takı alsın ki? Okursan sevinirim, vurmak konusunda bir hata görmüyorum ben."

Bunu beni vurduktan sonra öğrendiniz zaten. Beni uyarısız vurmadan önce aramızda böyle bir rol gelişmedi.

#9 - 20.04.2022 03:56
güldük eğlendik savunma yapın
Zaten senden 3 saat önce savunma yaptım kanka her neyse. Mirna karakterini neden vurduğumu açıkladım onun haricinde savunmam üstteki gibidir. İyi geceler.

Köşede maskeli bir şekilde duruyordum, eğer bunun bir bait olduğunu düşünüyor olsaydınız önce maskemi çıkartmamı söyleyebilirdiniz. Ancak bunun yerine sadece maskeli olduğum için beni direkt olarak vurdunuz.

AktifSavaş ortamın bulunuyor, sırf gideyim dm atsınlar şikayet açayım. DM atmazlarsa da maske takayım illa vurdurayım kendimi mantığı. Tekrardan iyi geceler, tarafımca ileti gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 20.04.2022 04:19 Andrean »