Konu: [18.04.2022 - Esmaeel_Manesh] DM, GBİ, İzin gerektiren roller  (Okunma sayısı 304 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2022 23:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Esmaeel_Manesh - @Aldrean

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.04.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

YASAKLANMIŞ ROLLER
AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A
Trucker kastıktan sonra afk attım ve arkadaş gelip vurmuş

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/6fym9m1

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 19.04.2022 00:20 GOOSHA »

#1 - 18.04.2022 23:41
24 Saat içinde savunmanızı yapın. @Andrean

#2 - 19.04.2022 00:08
dostum chati yukarı çekmişsin, timest falan açık değil. Böyle şeylerle beni misillemek hiç hoş değil. Herkes biliyor ki o gece mahalleden kimse çıkmadı kanka. SS gelecek birazdan. Ancak yönetimi kandırmanız cidden hoş değil. Bu kadar ağlamaya gerek yok   :garip:

#3 - 19.04.2022 00:15
Şöyle ki, AFK'dan döndüğümde canımın düşük olduğunu fark ettim ve ne olduğunu anlayabilmek adına reklamlardan kurtulup chati yukarıya kaydırdım. Chati yukarıya kaydırdığımda sizin emoteunuzu ve beni vurduğunuzu açıkça görebildim. Chati de bundan kaynaklı olarak yukarıya çektim.

Yine de savunmanızda beni neden vurduğunuzu açıklamamışsınız.

#4 - 19.04.2022 01:39
Dediğim gibi orada bile değildim, sanırım sen tp attın ben seni burada vuruyorum. :garip:

Spoiler: GösterGizle

#5 - 19.04.2022 01:40
sonuçaanbilir.

#6 - 19.04.2022 01:45
Attığın görüntü ile benim attığım görüntü arasında yirmi dakikadan fazla bir fark var ve ekranında bile yokum.

Bundan ayrı olarak, tarafınıza belirttiğim ihlaller olan Metagaming ve Deathmatching doğrultusunda bir savunma yapmamışsınız. Yine de nasıl istiyorsanız öyle olsun, sonuçlanabilir.

#7 - 19.04.2022 02:04
işte kanka timest komut açık, ben seni kaç dakika önce vurmuşum sende orda tp atmışsın. Ben seni vurduktan sonra glmye gidip dans falan ettim hatta. Loglara bakılabilir ancak o kanıtların yetersiz. Seni neden vurduğumun sslerini halledeceğim beklemede kal lütfen.

#8 - 19.04.2022 14:47
Teleport attığıma dair kanıtın var mı?

#9 - 20.04.2022 00:33
Burada ne hikmetse sizle tartışıyoz sonra popadic ateş ediyor.

Diğer ssler karışık ama anlamlı

Burada arkadaş vuruluyor aile ferdiniz gibi koruyorsunuz uzaklaşmıyorsunuz.

Burda hala gitmemişsiniz izliyorsunuz aktif savaşı, sanırım karakterler silahlı çatışmayı çok seviyor.

Burda yine svaş var adam vurulmuş sen etrafta dolanıyorsun, mekanı anavatanın gibi koruyorsun.

Burda arkadaşını kaçırıyon, silahlı adamların arasına bodozlama dalıyorsun.

Burda çatışıyoz sen yine koşturuyorsun üstelik kaçmıyorsun, üzerime koşuyorsun. Yeri zamanı tuttursan yumruk atacaksın falan. Karakterin silahtan korkmuyor.

SSler burada seni son dakikaya kadar vurmamaya çalıştık fakat o adamı kaçırman ve sonrasında karakterinin sıcak savaşı izleme sevdası vurulmana sebep oldu. Savunmam bu kadardır, sonuçlanabilir. Daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum.