Konu: [18.04.2022 Lucas_Krauszer]DM, Bug Abuse,PG  (Okunma sayısı 318 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.04.2022 00:29
Burada ne hikmetse sizle tartışıyoz sonra popadic ateş ediyor.

Spoiler: GösterGizle

Diğer ssler karışık ama anlamlı

Burada arkadaş vuruluyor aile ferdiniz gibi koruyorsunuz uzaklaşmıyorsunuz.

Burda hala gitmemişsiniz izliyorsunuz aktif savaşı, sanırım karakterler silahlı çatışmayı çok seviyor.

Burda yine svaş var adam vurulmuş sen etrafta dolanıyorsun, mekanı anavatanın gibi koruyorsun.

Burda arkadaşını kaçırıyon, silahlı adamların arasına bodozlama dalıyorsun.

Burda çatışıyoz sen yine koşturuyorsun üstelik kaçmıyorsun, üzerime koşuyorsun. Yeri zamanı tuttursan yumruk atacaksın falan. Karakterin silahtan korkmuyor.

Barrylex karakteri birlikte savaşlarda aktif rol oynadı. Seni vurmasının sebebi de bu.

#11 - 20.04.2022 00:34
Öncelikle tekrardan şikayetin Lucas Krauszer'e açıldığını hatırlatmak istiyorum. Kanıt olarak yetiştirmeye çalıştığın o sslerin hiçbirinde bu arkadaş yok ve olanlarda da benim bir bağım yok.

Benimle tartıştığını kastettiğin o görüntüde sizinle yanyanayken ateş açılıyorsa bizim de canımız burnumuzda demektir, yani bizi bile görmezden gelerek size ateş açılmış demektir. (Mermilerin bize gelme ihtimaline rağmen) Ssinde yine Lucas yok.

Harry Vujic vurulduğu için uzaklaşmamam beni neye bağlar? Ona bir şey mi yapıyorum? Kenarda duruyor olmam beni ne zamandır sizin düşmanınız, Harry Vujic'in dostu yapıyor? Ssinde yine Lucas yok.

Karakterler silahlı çatışmanın aktif bir fanı değil ama ne yapacağını bilmediği için kenarda durup izliyor, bu yine de onu düşman yapmaz. Ssinde yine Lucas yok.

Yine savaş var ve yine etraftayım, bu beni yine onlardan birisi yapmaz. Ssinde yine Lucas yok.

Arkadaşımı kaçırdığıma dair hiçbir kanıtın yok, sadece araba sürüyorum. Ssinde yine Lucas yok.

Yer ve zamanı tutturup sana yumruk atma ihtimalini kafana göre belirleyip sana ateş açıp açmayacağımı tahmin ederek bana ateş açamazsın. Ssinde yine Lucas yok.

#12 - 20.04.2022 05:37
Hani oyun Roleplay oyunu ya hani rol yapıyoruz ya biz bu oyunda güzel dostum, adamlar rolde senin zaten düşman olduğunu söylüyor bana. Kaç kere o adamlarla beraber savaştım, senin düşman olduğunu bilmem için illa seni savaşırken görmem mi lazım? IC olarak gelip senin düşman olduğunu bana söyleyemezler mi sence? Bu kadar basit şeyler için yoruyorsun. Tarafımızdan başka bir ileti gelmeyecek. Adminler tarafından sonuçlanmasını bekliyoruz.

#13 - 20.04.2022 06:41
Şikayette adı geçmeyen kişilerin yorum ve savunma yapması yasak. Andrean bu sebepten ötürü ceza puanı alacak.

MetaGaming için kanıtlar yetersiz. Lucas_Krauszer, PowerGaming kapsamında cezalandırılacak.