Konu: [13.04.2022] Marzio Rastelli OOC Tehdit  (Okunma sayısı 210 defa)

#10 - 16.04.2022 16:43
Chatte görüldüğü gibi şahıs PM kanalından üslubunu bozuyor, onaylı hooddan araç çalmak ne zamandan beri düzgün bir şey olmuş vurulma sebebinde hood onaylı bölgede araca düzkontak atman savunmam bu kadar oruç yüzünden yaptığım rolü bile düzgün yapamadım yaptığın şey hatalı olduğu için ve beni PM'den kışkırttığın için sinirlenip aniden söylediğim bir şey kusura bakma dostum. İyi forumlar. @Justice sonuçlanabilir.

Saygımı bozdan söyledim önceki ss yoktu elimde sadece bu ss vardı  artı olarak dan  onaylı hoodda iken etrafımda kimse yoktu buna karşılık bende aracı  aldım üslüp bozma gibi birşey yapmadım. Kendin  farkında isen kural ihlai yapıyon kural ihlali 3 oldu gibi söylemlerinde var. Buna karşılık gene  düzgünce pm den açıklamamı yaptım ama senin   işte seni vurup deagle ck edicem felan hoş değil siz bunu ilk kez de yapmıyorsunuz. Burada küfürü ben etmiyorum farkında isen siz bana siktir git dediniz bende gittim dedim herhangi bir üslüp bozma gibi bir konuyu kabul etmiyorum.
Yalan atmayı bırak dostum attığım ikinci SS'de onaylı hooda düz kontak atıyordun etrafında kaç kişi var bak bakalım.

#11 - 16.04.2022 19:00
Bir yetkili şikayeti devralmadan sürekli etiketleyip sonuçlanabilir yazmayın. Şikayet inceleme altında.

#12 - 16.04.2022 19:08
Cillian Russel karakteri Fear RP kapsamında cezalandırılacak.

Marzio Rastelli karakteri PM üzerinden değil, IC kanallardan bunu söylemeniz gerekiyor. Gerekli ceza uygulanacak.

Şikayet kapatıldı.