Konu: [13.04.2022] Marzio Rastelli OOC Tehdit  (Okunma sayısı 213 defa)

#0 - 16.04.2022 00:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Marzio Rastelli @Gizlidavet

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.04.2022 / 18:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Merhabalar, ben OverDose Garage de usta mekaniker olarak çalışıyorum, o sırada bir çok yerlere haber bırakıyorum ki hem sosyal rp dönsün hemde para kazanayım diye. Kasparovlardan 5 bin dolar aldıktan sonra Castucci'nin yanına gittim. 1 hafta öncesinde bir arac düzkontaklamıştım Clover markalı onların bölgesinde duruyordu bende  etrafta kimse yok iken düzkontaklamıştım sonrasında /me emotesinden farkettiler herhal yanıma doluşmuşlardı  sonrasında konuşurak onayladıktan sonra düzkontak başarılı olduğu için basıp gittim. Sonrasında sattıktan sonra beni infernus markalı araçları ile gelip vurmuşlardı ben genede özür dilemek için gittim yanlarına ve parayı  zengin olunca ödeyeceğimi söyledim fear rp kurallarını çiğnemeden abili şekilde konuştum ve arkadaşlara 1 hafta süre ile katılmıştım oradan gelen samimiyet ile anlayış gösterirler zannettim. Sonrasında ben ödeyeceğimi söylediğim için biraz gönülleri yatışsın diye 3 gün sonra araç çekilişi hakkında bilgilendirmek için gitmiştim. Christian ile konuşuyordum o sırada benim patronun telefon numarasını istedi Katya Miro'yu  mu demişti patronun doğrulamak için ararkene arkadaşları doluştu. Sonrasında aradan bir tanesi vurunca direk hepsi vurmaya başladı. Ben gene fear rp  yaptım abili vesaire konuştum sonrasında  bana siktir git dediler bende  araca binip gittim  sonrasında arkadaş bana pmden işte kural ihlali yapıyorsun vesaire dedi bende siktir git dediniz bende gittim dedim sonrasında kural ihlali 3 oldu dedi sonrasında bana pmden bir dahakine küfür etmeyip  deagle ile vuracağım sonrasında ck ediceğim yazdı . Bu durumda beni üzdü çünkü samp gibi bir alemde böyle şeyleri duymak istemezdim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/823142618606338059/964381749129904198/sa-mp-081.png

Ek açıklamalar(varsa): Eğer benim bir hatam oldu ise af ola oruç yüzünden bazen kendinimi iyi hissetmiyorum. Yanlışıkla hatalar yapmış olabilirim.
Sadecebir araç düzkontakladım gelip vurdular sonrasında arkadaşları hani bence bunu uzatmak yerine önümüzdeki rollere baksaydık daha iyi olurdu. Çünkü birbirimize küfür ederek bir yere varamıyacaktık şimdi olduğu gibi. 1500 dolardı araç parçaladıktan sonra verdiği ücret. Oyunda abilik göstermenizi beklerdim borcumu ödeyeceğim demiştim çünkü.

« Son Düzenleme: 16.04.2022 16:36 Ertan »

#1 - 16.04.2022 01:55
@Gizlidavet savunmanızı yapın.

#2 - 16.04.2022 04:21
Yarın savunma yaparım karşı taraf kendini haklı göstermiş cidden gülünç bir durum hood onaylı yerde kalabalığın yanında duran aracı tek başına düz kontak yapması

#3 - 16.04.2022 04:26
@Gizlidavet savunmanızı yapın.
Ek olarak belirtmek istiyorum karşı taraf kendini haklı göstermek için önceki yazılanları eklenmemiş şikayete

#4 - 16.04.2022 12:04
Chatte görüldüğü gibi şahıs PM kanalından üslubunu bozuyor, onaylı hooddan araç çalmak ne zamandan beri düzgün bir şey olmuş vurulma sebebinde hood onaylı bölgede araca düzkontak atman savunmam bu kadar oruç yüzünden yaptığım rolü bile düzgün yapamadım yaptığın şey hatalı olduğu için ve beni PM'den kışkırttığın için sinirlenip aniden söylediğim bir şey kusura bakma dostum. İyi forumlar. @Justice sonuçlanabilir.

#5 - 16.04.2022 14:46
Savunmama şöyle bi SS bırakmak istiyorum:
Bagajında silah olan araca böyle bir şey yaptığı içinde öyle tepki gösterdim. Karşı tarafa PM'den öyle cümleleri canım sıkıldığı için kurmadım.

#6 - 16.04.2022 15:46
@nautical sonuçlanabilir.

#7 - 16.04.2022 16:20
Yarın savunma yaparım karşı taraf kendini haklı göstermiş cidden gülünç bir durum hood onaylı yerde kalabalığın yanında duran aracı tek başına düz kontak yapması

Malesef ki kalabalık değildi kalabalık yerde neden yapayım lütfen  yalan söylemeyelim mantık açısında konuşursak  aracı o zaman nasıl çalayım burada araç düzkontaklama da değil olay olay şu bana pmden nefret  söyleminde bulunman. Siz bunu ilk de yapmıyorsunuz.

#8 - 16.04.2022 16:23
Chatte görüldüğü gibi şahıs PM kanalından üslubunu bozuyor, onaylı hooddan araç çalmak ne zamandan beri düzgün bir şey olmuş vurulma sebebinde hood onaylı bölgede araca düzkontak atman savunmam bu kadar oruç yüzünden yaptığım rolü bile düzgün yapamadım yaptığın şey hatalı olduğu için ve beni PM'den kışkırttığın için sinirlenip aniden söylediğim bir şey kusura bakma dostum. İyi forumlar. @Justice sonuçlanabilir.

Saygımı bozdan söyledim önceki ss yoktu elimde sadece bu ss vardı  artı olarak dan  onaylı hoodda iken etrafımda kimse yoktu buna karşılık bende aracı  aldım üslüp bozma gibi birşey yapmadım. Kendin  farkında isen kural ihlai yapıyon kural ihlali 3 oldu gibi söylemlerinde var. Buna karşılık gene  düzgünce pm den açıklamamı yaptım ama senin   işte seni vurup deagle ck edicem felan hoş değil siz bunu ilk kez de yapmıyorsunuz. Burada küfürü ben etmiyorum farkında isen siz bana siktir git dediniz bende gittim dedim herhangi bir üslüp bozma gibi bir konuyu kabul etmiyorum.
« Son Düzenleme: 16.04.2022 16:33 Ertan »

#9 - 16.04.2022 16:24
Savunmama şöyle bi SS bırakmak istiyorum:
Bagajında silah olan araca böyle bir şey yaptığı içinde öyle tepki gösterdim. Karşı tarafa PM'den öyle cümleleri canım sıkıldığı için kurmadım.

Ben aracı düzkontaklamak için gittiğim zaman böyle birşey yoktu böyle bir kalabalık aşağıda oturuyorlardı  /me emotesini gördükten sonra doluşmaya başladılar zaten o  sırada aşağıya atarlardı erkenden bulsalar, başarılı oldu ve gittim sonrasında beni infernus ile gelip vurdular zaten.  olay burada düzkontaklaman değil aracı olay şu  senin bana karşı nefret söylemin.
« Son Düzenleme: 16.04.2022 16:35 Ertan »