Sunucuda lagın olmadığını söyledin, sunucuya girmediğini söyledim. Laglanmanın sebebini söyledim, Tarrion laglı değil dedin ki Tarreion video da haraket bile etmiyor. 1. sayfanın en altına bakarsan sırf Vicolays olduğu için şikayeti açtığın da gözüküyor. Vicolays'a şikayet açmadığı için arkadaşına ana bacı söven de sensin. Samp da lag nasıl işliyor bilmiyorsun anlaşılan, lag senin ekranına yansımaz, yani Laelim isterse takla atsın, laglı olsun ya da olmasın sadece akıcı olacak. Önemli olan şey diğerinin gördüğü. Şimdi sana lag'ı anlatmayacağım dedim ama SAMP da lag nasıl işler onu bile bilmiyorsun. Relaod ile ateş etme animasyon bugu zaten, en başından beri ben bunu söylüyorum. İstersem nokta atışı yapayım karakter reload ettiği için zaten sana bakmıyor, bakamaz. Samp bunu desteklemiyor. Son vuruşu sürekli vurguluyorsun, son vuruşun öyle olmasının sebebi adamın benim hem dibimde olması hem sunucunun laglı olması. 620 kişi varken sunucu buga giriyor. Hatta ve hatta 2 gece önce payday buga girdi ve her dakika payday geliyordu, sırf sunucu 620 kişi kaldıramadı diye. Bunların olması, böyle görüntülerin çıkması çok doğal. Oyuna bir aydır girmeyen bir adam 1 kişinin hile videosunu gördü diye kriz geçirip hemen şikayetlere girmiş olamaz, olmaz. Zaten şikayeti kimin açtırdığını da iyi biliyorum. Olmadık şeyden medet umuyorsunuz.