Konu: Ghaalen_Howell Silent Aim  (Okunma sayısı 1063 defa)

#20 - 13.04.2022 20:04

Yukarıda olan videoya bakın, senkron hatasını rahatlıkla görebilirsiniz. Bu videonun çekildiği zamanda sunucuda 500 kişi vardı ki sunucuda lag sorunu 550'den sonra başlıyor. O sıra sunucuda 600'e yakın kişinin olması, sunucunun laglı olması ve beraberinde böyle görüntülerin çıkması çok normal, yukarıdaki video ne dersen ilk iletimde anlattığım şeyi video ile gösterdim. Benim ekranım da ben hit yememiş olsam bile karşı tarafın ekranında hit yediysem bu hasarı yiyorum, aynısı video da tekrarlanmış zaten. Silent'ın nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz, silent'ı fullemişsin demişsiniz ama silent baktığın adama kitleniyor, son vuruş sırasında ben Tarrion karakerinin arkasına geçiyorum, silent'ın ona kitlenmesi lazım ama mermi sana geliyor. Sana gelmesinin sebebi benimle neredeyse iç içe olman, mermiyi attığımda omzuna doğru geliyor ama sunucu laglı olduğu için gecikmeli çıkıyor mermi silahtan, benim ekranımda koluna geldiği için otomatik olarak o mermi de sana gelmiş. Senkron hatasını gayet iyi anlattığımı düşünüyorum. İyi forumlar.

Attığın videoda çokça lag olduğu zaten gözüküyor, fakat benim şikayette attığım videoda herhangi bir lag veya bug tarzı birşey yok. Eğer sunucu genelinde lag olsaydı Laelim'in oyunu aksardı, görünce anlaşılırdı. Oyunda herhangi bir takılma  vesaire olmamış gayet akıcı, chatloglarda akıyor bir sıkıntı yok. Bunu laga bağlayamazsın. Yani orada yaşananların lagla alakası yok, zaten bildiğim kadarıyla sunucu daha güçlü bir makineye geçti bu tarz hataların olacağını sanmam. Silenti fullediğini kimse söylemedi, hilenin ayarı olduğunu herkes biliyor. Attığın üç hitte karaktere doğru ateş etmesende mermi izleri hep karaktere gitmiş. Evet silenti belki bilmiyor olabilirim, hilelerle pek aramız yok.

edit: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=124240.0 aynı durum bu şikayette gerçekleşiyor, arkadaş yasaklandı.
« Son Düzenleme: 13.04.2022 20:09 ey3s the mexican ripper »

#21 - 13.04.2022 20:18

Dostum sen sanırım son 1 haftadır oyuna giriş yapmıyorsun, adminler son bir haftadır sunucuda akşam üstü(prim time) saatlerinde bazı bağlantı sorunlarının olduğunu biliyor, her hangi bir lag ya da bug yok demişsin, madem öyle ben nasıl mermi doldururken sıkıyorum? En son oyuna 1 ay önce girmişsin, bu hataları bilmemen zaten çok doğal, sırf bana şikayet açmak için pasifliğini bozmuşsun. Adamın fps'i sabit 60 diye oyunda her hangi bir lag olmayacak değil. Lag'ın ne demek olduğunu da mı anlatmalıyım dökümanları ile? Lag, bağlantı sorunlarında senin karakterin değil, etrafındaki insanların haraketinde sorunlar olur. 5 yıldır samp oynuyorum, hilelerin nasıl olduğunu biliyorum. Silent olsaydım Tarrion'a mermi gelirdi. Hile bilginin olmamasına rağmen hile şikayeti açmana şaşırdım. Bir ara boş olduğuna herkes oyundayken sunucuya gir, bağlantı sorunlarını görürsün zaten.

edit; attığın şikayet ile benim şikayetim arasında fark var, senin attığın şikayette arkadaş wallshot atıyor, ben sadece bir adamı vuruyorum. Fark var.
« Son Düzenleme: 13.04.2022 20:28 Vicolays »

#22 - 13.04.2022 21:39

Dostum sen sanırım son 1 haftadır oyuna giriş yapmıyorsun, adminler son bir haftadır sunucuda akşam üstü(prim time) saatlerinde bazı bağlantı sorunlarının olduğunu biliyor, her hangi bir lag ya da bug yok demişsin, madem öyle ben nasıl mermi doldururken sıkıyorum? En son oyuna 1 ay önce girmişsin, bu hataları bilmemen zaten çok doğal, sırf bana şikayet açmak için pasifliğini bozmuşsun. Adamın fps'i sabit 60 diye oyunda her hangi bir lag olmayacak değil. Lag'ın ne demek olduğunu da mı anlatmalıyım dökümanları ile? Lag, bağlantı sorunlarında senin karakterin değil, etrafındaki insanların haraketinde sorunlar olur. 5 yıldır samp oynuyorum, hilelerin nasıl olduğunu biliyorum. Silent olsaydım Tarrion'a mermi gelirdi. Hile bilginin olmamasına rağmen hile şikayeti açmana şaşırdım. Bir ara boş olduğuna herkes oyundayken sunucuya gir, bağlantı sorunlarını görürsün zaten.

edit; attığın şikayet ile benim şikayetim arasında fark var, senin attığın şikayette arkadaş wallshot atıyor, ben sadece bir adamı vuruyorum. Fark var.

Videoda sen varsın diye açılmadı şikayet, başkası olsa yine açardım. Oyun akıcı dediğimde Laelim karakterinden bahsettiğimi anladıysan bende sana biraz Türkçe Cümlede Anlam dersi anlatmalıyım o halde dökümanları ile. Tarreion da sende gayette normal lagsız bir şekilde gözüküyorsun herhangi bir gecikme gözükmüyor, reload.cs kullandığını söyledin mermi değiştirirken ateş etmen animasyon bugundan kaynaklanıyor lagla alakası olduğunu sanmıyorum . Burada vurguladığım şey reload atarken ateş etmen değil silah namlusundan çıkan ateş görüntüsü ve mermi izlerinin farklı yönlerde olması sanırım yine burada cümlede anlam kabiliyeti ortaya giriyor. Artı, şikayeti başka yönlere çekmeye çalışmayı bırak artık. Ne zaman oyuna girip girmediğim beni ilgilendirir seni değil bunun dışında istediğim kişiye istediğim şikayeti açarım, bu videoda da hile olduğundan şüphelendiğin için şikayet açma gereksinimi duydum.

#23 - 13.04.2022 21:47
Sunucuda lagın olmadığını söyledin, sunucuya girmediğini söyledim. Laglanmanın sebebini söyledim, Tarrion laglı değil dedin ki Tarreion video da haraket bile etmiyor.  1. sayfanın en altına bakarsan sırf Vicolays olduğu için şikayeti açtığın da gözüküyor. Vicolays'a şikayet açmadığı için arkadaşına ana bacı söven de sensin. Samp da lag nasıl işliyor bilmiyorsun anlaşılan, lag senin ekranına yansımaz, yani Laelim isterse takla atsın, laglı olsun ya da olmasın sadece akıcı olacak. Önemli olan şey diğerinin gördüğü. Şimdi sana lag'ı anlatmayacağım dedim ama SAMP da lag nasıl işler onu bile bilmiyorsun. Relaod ile ateş etme animasyon bugu zaten, en başından beri ben bunu söylüyorum. İstersem nokta atışı yapayım karakter reload ettiği için zaten sana bakmıyor, bakamaz. Samp bunu desteklemiyor. Son vuruşu sürekli vurguluyorsun, son vuruşun öyle olmasının sebebi adamın benim hem dibimde olması hem sunucunun laglı olması. 620 kişi varken sunucu buga giriyor. Hatta ve hatta 2 gece önce payday buga girdi ve her dakika payday geliyordu, sırf sunucu 620 kişi kaldıramadı diye. Bunların olması, böyle görüntülerin çıkması çok doğal. Oyuna bir aydır girmeyen bir adam 1 kişinin hile videosunu gördü diye kriz geçirip hemen şikayetlere girmiş olamaz, olmaz. Zaten şikayeti kimin açtırdığını da iyi biliyorum. Olmadık şeyden medet umuyorsunuz.

#24 - 13.04.2022 21:53
Sunucuda lagın olmadığını söyledin, sunucuya girmediğini söyledim. Laglanmanın sebebini söyledim, Tarrion laglı değil dedin ki Tarreion video da haraket bile etmiyor.  1. sayfanın en altına bakarsan sırf Vicolays olduğu için şikayeti açtığın da gözüküyor. Vicolays'a şikayet açmadığı için arkadaşına ana bacı söven de sensin. Samp da lag nasıl işliyor bilmiyorsun anlaşılan, lag senin ekranına yansımaz, yani Laelim isterse takla atsın, laglı olsun ya da olmasın sadece akıcı olacak. Önemli olan şey diğerinin gördüğü. Şimdi sana lag'ı anlatmayacağım dedim ama SAMP da lag nasıl işler onu bile bilmiyorsun. Relaod ile ateş etme animasyon bugu zaten, en başından beri ben bunu söylüyorum. İstersem nokta atışı yapayım karakter reload ettiği için zaten sana bakmıyor, bakamaz. Samp bunu desteklemiyor. Son vuruşu sürekli vurguluyorsun, son vuruşun öyle olmasının sebebi adamın benim hem dibimde olması hem sunucunun laglı olması. 620 kişi varken sunucu buga giriyor. Hatta ve hatta 2 gece önce payday buga girdi ve her dakika payday geliyordu, sırf sunucu 620 kişi kaldıramadı diye. Bunların olması, böyle görüntülerin çıkması çok doğal. Oyuna bir aydır girmeyen bir adam 1 kişinin hile videosunu gördü diye kriz geçirip hemen şikayetlere girmiş olamaz, olmaz. Zaten şikayeti kimin açtırdığını da iyi biliyorum. Olmadık şeyden medet umuyorsunuz.

İlk olarak Yasine ana bacı sövmedim, sen kimsinde senin için bu platformdaki yakın arkadaşlarıma ana bacı sövücem?  Hala şikayetleri başka yerlere taşıyosun. Savunmanı yaptıysan uzatma. Videolu savunmanda yok, yetkili kararı.

edit: Hala yazdıklarımı anlamakta zorluk çekiyosun, eğer o an sunucda lag olsaydı karakterlerde kaymalar gecikmeler yaşanırdı. Laelim'de zaten bir şey olmaz. Sizin karakterlerinizde olur, ikinizinde karakterinde herhangi bir kayma gecikme yok. Lag diye geçiştiremezsin. Ek olarak sol atlta başka bi karakter daha koşarak içeri geliyor, oında da herhangi bir takılma vesaire yok.
« Son Düzenleme: 13.04.2022 22:07 ey3s the mexican ripper »

#25 - 13.04.2022 22:01
Son olarak bu ekran görüntülerini atıyorum, böyle anlattığım daha açık gözüküyor.

#26 - 13.04.2022 22:09
Bu atışların üstüne yaklaşık 10 text attım, anlaşılan okuma alışkanlığın yok. Adminler neyin ne olduğunu biliyor zaten.

#27 - 13.04.2022 22:14
O halde bırakta adminler işini yapsın. Somut bir savunman yok, lag diyip geçiştiriyorsun. Videolu bir savunma gelmediği takdirde başka ileti atmayacağım.

#28 - 13.04.2022 22:38
Bak şimdi dostum, ne kadar inek taklidi yapsan da ben sana oyunun fiziklerini anlatmaya tekrar baştan başlatayım. Reload ederken zaten silahını sol yukarı kaldırıyor animasyon olarak, Cihat Sarsılmaz rol pası attığımı sanmıyorum orada. Son vuruşu biraz da ileriden alsaydın keşke, aşağıda adamı nasıl vurduğumu gösteriyorum. Adam dibimde ve gecikme yaşıyor sunucu, sunucu birkaç gündür böyle. Hala gelmişsin diyorsun ki ekran görüntüsü :D beni tilt ediyorsun dostum gerçekten. Her neyse konumuza dönelim. LAELIM karakteri bana çarptığı için dipçik animasyonuna giriyorum, bu dipçik animasyonuna sadece Laelim'in ekranında giriyorum. Aşağıda o dipçik animasyonunu gösteren bir video da atacağım. Karakterin ve silahın sola doğru gittiğini göreceksin ya da görmezden gelip silent demeye devam edeceksin.

Dipçik adama geldiğinde silah sola kayıyor, dipçik atmaya hazırlanıyor karakter. Bu samp animasyonu

#29 - 13.04.2022 23:32
Allah Alalh niye tilt oldun kanki  :D Bu kadar video çekeceğine keşke olay anının videosunu atsaydın. Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun, boşu boşuna ileti kalabalığı yapıp yetkililerin işini zorlaştırıyorsun. Son olarakta benimle konuşurken kelimelerini seçerek konuş, bana atıp tutabileceğin tek yer sanal alem.  :D