Yukarıda olan videoya bakın, senkron hatasını rahatlıkla görebilirsiniz. Bu videonun çekildiği zamanda sunucuda 500 kişi vardı ki sunucuda lag sorunu 550'den sonra başlıyor. O sıra sunucuda 600'e yakın kişinin olması, sunucunun laglı olması ve beraberinde böyle görüntülerin çıkması çok normal, yukarıdaki video ne dersen ilk iletimde anlattığım şeyi video ile gösterdim. Benim ekranım da ben hit yememiş olsam bile karşı tarafın ekranında hit yediysem bu hasarı yiyorum, aynısı video da tekrarlanmış zaten. Silent'ın nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz, silent'ı fullemişsin demişsiniz ama silent baktığın adama kitleniyor, son vuruş sırasında ben Tarrion karakerinin arkasına geçiyorum, silent'ın ona kitlenmesi lazım ama mermi sana geliyor. Sana gelmesinin sebebi benimle neredeyse iç içe olman, mermiyi attığımda omzuna doğru geliyor ama sunucu laglı olduğu için gecikmeli çıkıyor mermi silahtan, benim ekranımda koluna geldiği için otomatik olarak o mermi de sana gelmiş. Senkron hatasını gayet iyi anlattığımı düşünüyorum. İyi forumlar.