Konu: Ghaalen_Howell Silent Aim  (Okunma sayısı 1067 defa)

#10 - 12.04.2022 20:23
Konuyla alakası olmayan şeyler, ben konumuzla ilgili bir şey attım sen herkesin attığı ssi atıyorsun. Artık çaresiz kaldıysan bu olaylara giriştin demektir.

#11 - 12.04.2022 20:24
Konuyla alakası olmayan şeyler, ben konumuzla ilgili bir şey attım sen herkesin attığı ssi atıyorsun. Artık çaresiz kaldıysan bu olaylara giriştin demektir.

Videolu savunma atmıyorsan uzatma daha fazla sana ayıracak vaktim yok, yetkili kararı.

#12 - 12.04.2022 20:30
yoo ben kufur etmedim yasin benim aslan kardeslerimden biri

#13 - 12.04.2022 20:33
Ayrıca birkaç ay önce Thorin adlı yöneticimizin attığı şeyi buraya tekrar atmak isterim, ona göre yaklaşım sağlayın lütfen. Daha fazla ileti gelmeyecek.

#14 - 12.04.2022 20:37
Şikayetin gereksiz olduğuna sen karar veremezsin, hala videolu savunma yapcağına boş boş discord görüntüleri atıyosun. Yetkililer hile olmadığını düşünürse kapatır. Tek bir savunma yapmak yerine bir sürü ileti atıp konuyu gereksiz uzatma. Kararı bekleyelim.

#15 - 12.04.2022 21:14
hatalı
« Son Düzenleme: 12.04.2022 21:19 killowfield »

#16 - 12.04.2022 21:23

bugün birliğe gelmeden önceki konuşmaları ortada, neyi kanıtlamaya çalıştığını anlamadım. O kadar hırs yapmışsınız ki, kin gözünü bürümüş bile. Bir kişi için arkadaşlıklarınızı hiçe sayıyorsunuz. Sırf bu yazıyı yazdı diye Yasin'in annesine kadar küfürler etmeniz kalitenizi ortaya koyuyor. Kendinizi küçük duruma düşürmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. En yakın zamanda gözünüdeki perdenin kalması dileği ile.

Discord konusmalarını dökeceksen işin yaş Vicolays.  :D

discord konusmalarini dokmek ile alakasi yok ki nereden cikardin bunu, acikcasi anlayamadim

#17 - 12.04.2022 21:26
Kaç tane Vicolays varmıs sunucuda, sağ ol savunma icin cacakiri 😀

#18 - 12.04.2022 21:31
Kaç tane Vicolays varmıs sunucuda, sağ ol savunma icin cacakiri 😀
vicolays adina savunma yapmadim alakasi dahi olmayan iki ss'i nasil baglastirdigini sordum ama yine de tesekkurler eyes the mexican ripper

#19 - 13.04.2022 19:39

Yukarıda olan videoya bakın, senkron hatasını rahatlıkla görebilirsiniz. Bu videonun çekildiği zamanda sunucuda 500 kişi vardı ki sunucuda lag sorunu 550'den sonra başlıyor. O sıra sunucuda 600'e yakın kişinin olması, sunucunun laglı olması ve beraberinde böyle görüntülerin çıkması çok normal, yukarıdaki video ne dersen ilk iletimde anlattığım şeyi video ile gösterdim. Benim ekranım da ben hit yememiş olsam bile karşı tarafın ekranında hit yediysem bu hasarı yiyorum, aynısı video da tekrarlanmış zaten. Silent'ın nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz, silent'ı fullemişsin demişsiniz ama silent baktığın adama kitleniyor, son vuruş sırasında ben Tarrion karakerinin arkasına geçiyorum, silent'ın ona kitlenmesi lazım ama mermi sana geliyor. Sana gelmesinin sebebi benimle neredeyse iç içe olman, mermiyi attığımda omzuna doğru geliyor ama sunucu laglı olduğu için gecikmeli çıkıyor mermi silahtan, benim ekranımda koluna geldiği için otomatik olarak o mermi de sana gelmiş. Senkron hatasını gayet iyi anlattığımı düşünüyorum. İyi forumlar.