Selamlar, oyunda düşük level olduğum için ve aşama ikiye geçiş yapmak için 10 levele ihtiyacım vardı. Oyunda sadece afk atıyordum. Mezarlıkta saat yaklaşık 12.00 civarından beri afkyım. Mezarlığa sığındı yazmışsın videonun öncesi varsa yükleyebilirsin, hood bastığınızda da orada olduğumu yetkililer görecektir. Sokağın baskın haberi gelince oyundan çıkış sağladım. Seni görmemiştim, görsem zaten öyle bir şey yapmazdım. Kimseyle role girişim olmadı, rolde olduğuma dair kanıt gelirse farklı kanıtlarla savunma yapacağım. Dediğin gibi olsaydı kaçmaya devam ederdim, mezarlığa girip dikilmezdim. Silahım bile yok elimde, oyuna girip ekibini toplama kısmına katılmıyorum, olaylardan haberim bile yok. Üstün olduğum bir savaşta neden rolde Q atıp -rp almayı göze alayım ki?
Savunmam bu kadar, yönetici logları lütfen incelesin. Kimseyle rolde değildim tüm gün mezalrıkta AFK attım.
Birliğinden birisi PM üzerinden ulaşmıştı, ona da açıkladım. Aşama 2 için 10 level istediği için sürekli afk atıyordum. Evde değilim eve geçince pm konuşmalarını atarım. Sağlıcakla.