Konu: Rolde Q - Grozdan Dyakonov  (Okunma sayısı 303 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.04.2022 17:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Grozdan Dyakonov @Reveticz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.04.2022 15.41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ROLDE Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bulgar ekibi vurduktan sonra Grozdan karakteri mezarlığa sığınıyor, bende oraya siper almak için giriyorum ve beni gördüğü gibi Q atıyor. Böyle davranışlar gerçekten yanlış, kazanmakta var kaybetmekte. Yaklaşık on beş dakika bekledim, herhangi bir giriş olmadı. Olaylar bitince oyuna girip, ekibini toplayıp benim sokağımı basmaya çalışıyor. Yanlış davranışlar. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): yok

#1 - 11.04.2022 17:50
Selamlar, oyunda düşük level olduğum için ve aşama ikiye geçiş yapmak için 10 levele ihtiyacım vardı. Oyunda sadece afk atıyordum. Mezarlıkta saat yaklaşık 12.00 civarından beri afkyım. Mezarlığa sığındı yazmışsın videonun öncesi varsa yükleyebilirsin, hood bastığınızda da orada olduğumu yetkililer görecektir. Sokağın baskın haberi gelince oyundan çıkış sağladım. Seni görmemiştim, görsem zaten öyle bir şey yapmazdım. Kimseyle role girişim olmadı, rolde olduğuma dair kanıt gelirse farklı kanıtlarla savunma yapacağım. Dediğin gibi olsaydı kaçmaya devam ederdim, mezarlığa girip dikilmezdim.  Silahım bile yok elimde, oyuna girip ekibini toplama kısmına katılmıyorum, olaylardan haberim bile yok. Üstün olduğum bir savaşta neden rolde Q atıp -rp almayı göze alayım ki?
Savunmam bu kadar, yönetici logları lütfen incelesin. Kimseyle rolde değildim tüm gün mezalrıkta AFK attım.

Birliğinden birisi PM üzerinden ulaşmıştı, ona da açıkladım. Aşama 2 için 10 level istediği için sürekli afk atıyordum. Evde değilim eve geçince pm konuşmalarını atarım. Sağlıcakla.

#2 - 11.04.2022 17:51
Ek olarak on leveli yirmi dakika önce falan oldum.

#3 - 11.04.2022 17:53
O kadar dakika bekledin ve tam ben geldiğimde Q attın. Bu palavralarına ancak kendini inandırabilirsin sevgili dostum.

Apaçık, timinge bak. Tam o anda q çekiyorsun. Gereken yapılırsa müteşekkir olurum.

#4 - 11.04.2022 17:57
Selamlar, oyunda düşük level olduğum için ve aşama ikiye geçiş yapmak için 10 levele ihtiyacım vardı. Oyunda sadece afk atıyordum. Mezarlıkta saat yaklaşık 12.00 civarından beri afkyım. Mezarlığa sığındı yazmışsın videonun öncesi varsa yükleyebilirsin, hood bastığınızda da orada olduğumu yetkililer görecektir. Sokağın baskın haberi gelince oyundan çıkış sağladım. Seni görmemiştim, görsem zaten öyle bir şey yapmazdım. Kimseyle role girişim olmadı, rolde olduğuma dair kanıt gelirse farklı kanıtlarla savunma yapacağım. Dediğin gibi olsaydı kaçmaya devam ederdim, mezarlığa girip dikilmezdim.  Silahım bile yok elimde, oyuna girip ekibini toplama kısmına katılmıyorum, olaylardan haberim bile yok. Üstün olduğum bir savaşta neden rolde Q atıp -rp almayı göze alayım ki?
Savunmam bu kadar, yönetici logları lütfen incelesin. Kimseyle rolde değildim tüm gün mezalrıkta AFK attım.

Birliğinden birisi PM üzerinden ulaşmıştı, ona da açıkladım. Aşama 2 için 10 level istediği için sürekli afk atıyordum. Evde değilim eve geçince pm konuşmalarını atarım. Sağlıcakla.
Üstün olduğunuz savaşta bizi gören adamlar "Buny" yaparak kaçıyor doğru diyorsun.

#5 - 11.04.2022 18:14

Üstün olduğunuz savaşta bizi gören adamlar "Buny" yaparak kaçıyor doğru diyorsun.

Oyuna girmiyorsun oğlum, sen ne anlatıyorsun?

#6 - 11.04.2022 18:24

Bu üslup ile konuşmaya devam ettiğin sürece hayatta hiçbir kazanıma ulaşamassın.

#7 - 11.04.2022 18:24

Bu üslup ile konuşmaya devam ettiğin sürece hayatta hiçbir kazanıma ulaşamassın.

Tabi efendim

#8 - 11.04.2022 21:02
Videonun tam halini 24 saat içerisinde konu üzerine ya da public şekilde paylaşmak istemiyorsanız bana Forum PM ile gönderebilirsiniz, aksi taktirde bu videoyu kanıt olarak nitelendirmeyeceğiz.

#9 - 11.04.2022 21:04

Sunucumuzda oynayan oyuncularla bu şekilde konuşabileceğini sana düşündüren şeyin ne olduğunu bilmiyorum, şikayette adın geçmemesine rağmen yaptığın alakasız yorum sebebiyle oyun içi, nezaket kurallarımızı aştığın için forum uyarısı alacaksın. @Jiggysaw

Aynı şekilde yaptığı alakasız ve adı geçmemesine rağmen şikayete attığı yorum için @ErenTryki kullanıcısıda oyun içi ceza alacak.
« Son Düzenleme: 11.04.2022 21:06 southliberty »