Selam, Tony karakterini yöneten arkadaş forumda susturma aldığı için onun adına da savunma yapıyorum.
Öncelikle kaçırma gibi bir rol gerçekleşmedi.
Aşşağıda ki görüntü ilk suçlama için;
(Keyifli bir şekilde etinden sütünden faydalanıp uyuşturucu etkisinde bildiklerini anlatıyorsun, kimseyi zorladığımız veya kaçırdığımız yok.)

Gelelim ikinci suçlamaya;
Karakterinin yaşı oldukça geçkin. 18 yaşından büyük olduğun için pedofili gibi bir rol gerçekleşmedi. Kimse zorla taciz/tecavüz rollerine kalkışmadı. Martin karakterinin kafası güzel olduğu için ilişki için bir problem çıkartmadığını gördük. Uzun süredir birçok platformda rol yaptım. İlişki yaşamadan önce kur yapan karakterler, roller ilişki rollerine kayarken izin isteyen kişi veya istediğimi hatırlamıyorum. Bir şekilde karakterlerimiz ilişki rollerine öyle veya böyle sürükleniyor. Aşşağıya bırakacağım ekran görüntülerinde kimse seni zorla bir ilişkiye sokmuyor. (/ado BDSM seviyor) emotesini de ben vermediğime göre sen vermiş olmalısın.
(SS çektiğim için /ado kaldırmasını rica ediyorum diğer karakterden)

Kadını sana sunacağımızı bildiğinden gayet övgü yağdırıyorsun

Kemeri falan kızın boynuna astığına göre bu rolleri ben silah dayıyarak yaptırmıyorum gibime geldi.

Discord üzerinde geçen konuşmalar geçersiz sayılıyor. Şikayeti açan arkadaş ile az çok muhabbetimiz var, saçma şekilde onları buraya döküp gereksiz yerlere çekmeyeceğim. Kısacası bahsetmek istediğim olay az çok fark ediliyor ekran görüntülerinde. Üzerine bir şey konuşmak gereksiz kalır, görevde olmadığın için ve ek olarak kimse seni kaçırmadığı için üst kısımda belirttiğin ihlallerin arasında yaptığımız bir ihlal yok. Kamerayı sakladığımız şekilde çektim tüm gif videolarını. Birlik tanıtımına atılmış olan ekran görüntülerine takılmamanı rica ederim. Deep Web kısmına girdiğiniz zaman zaten kamera açısının sabit olduğunu veya çok az oynadığını görebilirsiniz. Arkadan veya ön taraftan hiçbir şekilde görüntüler alınmadı. Ek olarak Martin karakteri kadını duvara yasladığı durumlarda falan görüntü bulunmamakta.