Konu: Kasbar Karapetyan - anti drugs cs  (Okunma sayısı 504 defa)

#0 - 03.04.2022 08:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Kasbar Karapetyan  @Sidelya
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, kişi uyuşturucu içince başının dönmemesi adına üstünlük sağlayan bir cleo kullanıyor. Uyuşturucu içiyor, herhangi bir baş dönme yok. 2 dakika geçiyor, hala bir etki olmadan çatışıyor kendi videosunda göründüğü gibi.
Kullandığı cleonun adı "anti drugs cs" uyuşturucu içince baş dönmemesini sağlıyor. 2 dakikada hiç bir uyuşturucu etkisi geçmez.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Saat 04:05 - Şahıs uyuşturucu içiyor, herhangi bir baş dönme yok?

Şahıs 2-3 dakika geçmesine rağmen çektiği videoda herhangi bir baş dönmesi yaşamıyor.

Ek açıklamalar(varsa):Şahsı tanımıyorum, bir muhabbetim de yok fakat gezinirken yakaladığım bir olayı burada kapatmak istemedim. Üstünlük sağlayan bir cleosu var.
Kendim bir uyuşturucu içip 5-7 dakika boyunca geçmesini bekliyorum. Şahıs kullandığı cleo sayesinde canını anlık yükseltip üstüne çatışmaya anlık giriyor.
Bu bariz haksız bir durum, kişinin 3. parti yazılım kullanımından ceza almasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 04.04.2022 10:57 meriawam »

#1 - 05.04.2022 00:26
Loglardan kontrol edilsin. /pagesize 20 chatlogum marijuana'nın etkisi çok hızlı geçiyor. 3 dakika sürmüyor etkisi, kontrol edilirse görülür. Bu kadar kasmayın, oyun oynuyoruz kankassssssss

#2 - 05.04.2022 01:12
Pagesize ile alakası yok, fotoğrafı anlık alıyorsun. Uyuşturucu etkisi o kadar kısa sürmez, kullandığın cleoyu çok bariz belli etmişsin. Fotoğrafı aldığında bile ekranında en ufak bir oynama yok, çatışmaya girerken bile görünüyor chatinde içtiğin uyuşturucu.
Her neyse, kararı yetkili verecektir. Bekleyelim.

#3 - 05.04.2022 01:18
Pagesize ile alakası yok, fotoğrafı anlık alıyorsun. Uyuşturucu etkisi o kadar kısa sürmez, kullandığın cleoyu çok bariz belli etmişsin. Fotoğrafı aldığında bile ekranında en ufak bir oynama yok, çatışmaya girerken bile görünüyor chatinde içtiğin uyuşturucu.
Her neyse, kararı yetkili verecektir. Bekleyelim.

Şakasız gerçekten çok asılsız iftiralar atıyorsun. Niye yalan söyleyeyim? Videolarımı silmiş olsam gereksiz şekilde iftira atılmış olacaktı, yeterli olur. Hadi iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 05.04.2022 01:20 Sidelya »

#4 - 05.04.2022 01:30
İftira falan yok, bir şey gördüm şikayet açıyorum. Buna hakkım var.
Toksik olduğunu şu videonun arkasına koyduğun şarkıyla bile gösteriyorsun, seninle bir bağım olmadığını şikayette belirttim. Bana gerekli kanıtları discord üzerinden bile atsan şikayeti geri çekerdim.
Fakat yaptığın tutum ve davranışlar bunu gösteriyor. Her neyse K&A.

#5 - 05.04.2022 02:11
İftira falan yok, bir şey gördüm şikayet açıyorum. Buna hakkım var.
Toksik olduğunu şu videonun arkasına koyduğun şarkıyla bile gösteriyorsun, seninle bir bağım olmadığını şikayette belirttim. Bana gerekli kanıtları discord üzerinden bile atsan şikayeti geri çekerdim.
Fakat yaptığın tutum ve davranışlar bunu gösteriyor. Her neyse K&A.
Videonun sesini kısmak istemedim çalma listemin içine karışmış.

#6 - 17.04.2022 23:08
Bir problem bulunmuyor.