Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Kasbar Karapetyan @SidelyaOlaya dahil olan şahit karakter adı: @Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, kişi uyuşturucu içince başının dönmemesi adına üstünlük sağlayan bir cleo kullanıyor. Uyuşturucu içiyor, herhangi bir baş dönme yok. 2 dakika geçiyor, hala bir etki olmadan çatışıyor kendi videosunda göründüğü gibi.
Kullandığı cleonun adı "anti drugs cs" uyuşturucu içince baş dönmemesini sağlıyor. 2 dakikada hiç bir uyuşturucu etkisi geçmez.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Saat 04:05 - Şahıs uyuşturucu içiyor, herhangi bir baş dönme yok?
Şahıs 2-3 dakika geçmesine rağmen çektiği videoda herhangi bir baş dönmesi yaşamıyor.
Ek açıklamalar(varsa):Şahsı tanımıyorum, bir muhabbetim de yok fakat gezinirken yakaladığım bir olayı burada kapatmak istemedim. Üstünlük sağlayan bir cleosu var.
Kendim bir uyuşturucu içip 5-7 dakika boyunca geçmesini bekliyorum. Şahıs kullandığı cleo sayesinde canını anlık yükseltip üstüne çatışmaya anlık giriyor.
Bu bariz haksız bir durum, kişinin 3. parti yazılım kullanımından ceza almasını talep ediyorum.