Konu: [31.03.2022 - 17:33] Maske_39060 ve Miguel_Cespedes. DM+MG  (Okunma sayısı 740 defa)

#20 - 01.04.2022 22:37

Sizinle olayı yaşamadan 2 saat önce Bertukey'n bana yazdığı şey. Buradaki söylemek istediği, "karakterine senaryo yapalım, rollere katıl." Demek istedi ancak, ben ona oluşumdan çıkacağımı, başka roller yapacağımı söylemiştim. Bu mesajlarımız da, karakterin hiçbir şekilde rollere dahil olmadığını ve sizin tamamen MG yaparak bu karakterime ateş açtığınızı gösterir. Yetkili kararı bekleyebiliriz, savunmalar için teşekkür ediyorum. @warg

#21 - 01.04.2022 23:37

Sizinle olayı yaşamadan 2 saat önce Bertukey'n bana yazdığı şey. Buradaki söylemek istediği, "karakterine senaryo yapalım, rollere katıl." Demek istedi ancak, ben ona oluşumdan çıkacağımı, başka roller yapacağımı söylemiştim. Bu mesajlarımız da, karakterin hiçbir şekilde rollere dahil olmadığını ve sizin tamamen MG yaparak bu karakterime ateş açtığınızı gösterir. Yetkili kararı bekleyebiliriz, savunmalar için teşekkür ediyorum. @warg

Discord konuşmaları kanıt sayılmıyor maalesef, kararı bekleyebiliriz. İyi forumlar.

#22 - 05.04.2022 03:17
Merhaba, şikayet incelendi.

Sunucu genelinde birlikler arasında dönen büyük bir savaş söz konusu, bu tip durumlarda yanlış anlaşılmalar, hatalı roller de gerçekleşebiliyor. Karakterinizi Kasparov Bulvarında görmüş olabilirler veya sizin Kasparov birliğinde olduğunuzu düşünmüş olabilirler, şikayet karşılıklı tartışma ortamına döndüğü ve şikayet/savunma tarafında okunulduğunda hiçbir şey anlaşılmadığı için, şikayeti yetersiz kanıtla sonuçlandırıyoruz.

Aynı zamanda yorumlarda ekstra suçlamalar yapılıyor, "CK edilen karakterle rol yapma" gibi, bu tip durumlar için yeni bir şikayet konusu oluşturabilirsiniz.

Şikayet açtığınızda yetkililerin anlayabileceği şekilde durumu özetleyip, konunun bir yetkili tarafından inceleneceğini unutmadan, anlaşılabilir bir şekilde ileti göndermeye özen gösterin lütfen. Bu tip şikayetler de tartışma ortamı büyümeye başladıkça, forumdan yazdıklarınızdan dolayı, oyun içinden de işlem yapmak zorunda kalıyoruz.

Şikayet kapatıldı, iyi forumlar.