Konu: [05.03.2022 - Candace Cunningham ] Emote İhlali + DM  (Okunma sayısı 322 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2022 16:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Candace Cunningham @yayikayran

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fotoğraf içerisindeki çoğu kişi.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.3.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Alıntı
15-) SİLAH KURALLARI

b) Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.

6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, [W/S] Grape Street 505 W.C.  birliği ile oluşturduğumuz hâlâ devamını sürdürdüğümüz bir çatışma ortamı var, bu çatışma ortamının nerdeyse ilk fitili denilecek bir çatışma döndü. Bu süreç içerisinde dikkatimi çeken ve ihlalleri yapmaktan çekinmeyen tek karakterimiz, şikayetde bulunduğum karakter oldu. Kendisi, araçdan inip ateş etmeye başlıyor, fakat ilk ateş etmesine rağmen hiçbir şekilde emote atmıyor veyahut herhangi bir şekilde / daha sonradan emote atma ihtiyacı duymuyor. Bu arkadaşı [W/S] Grape Street 505 W.C. 'den sanıyorum ve herhangi bir şikayet oluşturmak istemiyorum, fakat forum hesabını kontrol ediyorum. Ettiğim gibi Idlewood Mafia Brims oluşumuna kayıtlı olduğunu görüyorum, kendisi kısaca sebepsiz bir yere DM atıyor ve emote ihlalleri yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): En sona koyduğum video'da da hala Crips üyelerine yardım ediyor ve çatışmaya etkide bulunuyor. Kendisi gözüktüğü gibi bloods rolü yapmasına rağmen Crips üyelerine yardım etmekten çekinmiyor, kısaca DM atıyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim, iyi forumlar.

#1 - 05.03.2022 17:01
Öncelikle selamlar, şikayet savunmama kısaca geçeyim.

Her hangi bir çatışmaya dahil olmak için "İC" arkadaşım rolü yapan insanlar ile aynı oluşumda bulunmak zorunda mıyım? İki tarafla da iyi geçiniyorum, yardım istediklerinde ise onlarla birlikte sizin yanına gittik. Ben burada bir hata görmüyorum, o halde büyük oluşumlardan olan arkadaşlar yan yana çatışmak için bir birinin oluşuma giriş sağlasın. Pardon ama bilmem nerenizden kural uydurmanız, tuhaf.

Emote yetersiz dediğin ekran görüntüsü ile oynanmış, bu ekran görüntüsü şikayette kanıt olarak sunulamaz. Belki yukarıda emote attım, nerden bilebiliriz. Ekran görüntüsünün editsiz halini bizimle paylaşabilirsin.

Onun dışında bisiklet ile yoldan geçtiğim videoya gelirsek, normal bir şekilde yoldan geçiyorum. Kime yancılık ediyorum o videoda anlayamadım, ve arkadaşın nerdeyse tır çarpmışa dönüyor ve bisikletten düşmüyor. Buna ayrı bir şikayet oluşturulmuş, o şikayetteki kanıtı kullanmana da güldüm.

Arkadaşların "Idlewood Mafia Brims" gibi bir oluşumun hooduna tek başına giriyorlar ve ateş açmaya devam ediyorlar. Put gibi izlemem ve düşmem mi gerekli, bana devamlı olarak açılan ateşlere karşılık veriyorum.

Aşağıdaki ekran görüntülerini kanıt olarak sunayım :
Spoiler: GösterGizle

#2 - 05.03.2022 17:02
Savunmam bu kadardı, ekran görüntüsünün editsiz halini atana kadar tarafımca her hangi bir ileti gelmeyecek.

#3 - 05.03.2022 17:04

Her hangi bir çatışmaya dahil olmak için "İC" arkadaşım rolü yapan insanlar ile aynı oluşumda bulunmak zorunda mıyım? İki tarafla da iyi geçiniyorum, yardım istediklerinde ise onlarla birlikte sizin yanına gittik. Ben burada bir hata görmüyorum, o halde büyük oluşumlardan olan arkadaşlar yan yana çatışmak için bir birinin oluşuma giriş sağlasın. Pardon ama bilmem nerenizden kural uydurmanız, tuhaf.

Emote yetersiz dediğin ekran görüntüsü ile oynanmış, bu ekran görüntüsü şikayette kanıt olarak sunulamaz. Belki yukarıda emote attım, nerden bilebiliriz. Ekran görüntüsünün editsiz halini bizimle paylaşabilirsin.

Onun dışında bisiklet ile yoldan geçtiğim videoya gelirsek, normal bir şekilde yoldan geçiyorum. Kime yancılık ediyorum o videoda anlayamadım, ve arkadaşın nerdeyse tır çarpmışa dönüyor ve bisikletten düşmüyor. Buna ayrı bir şikayet oluşturulmuş, o şikayetteki kanıtı kullanmana da güldüm.

Arkadaşların "Idlewood Mafia Brims" gibi bir oluşumun hooduna tek başına giriyorlar ve ateş açmaya devam ediyorlar. Put gibi izlemem ve düşmem mi gerekli, bana devamlı olarak açılan ateşlere karşılık veriyorum.

En başından inceledim ve yeni bir cevap yazma ihtiyacı duydum, hemen geçelim sorunlarınıza. Yorumlayarak teker teker cevap vereceğim.

"Her hangi bir çatışmaya dahil olmak için "İC" arkadaşım rolü yapan insanlar ile aynı oluşumda bulunmak zorunda mıyım? İki tarafla da iyi geçiniyorum, yardım istediklerinde ise onlarla birlikte sizin yanına gittik. Ben burada bir hata görmüyorum, o halde büyük oluşumlardan olan arkadaşlar yan yana çatışmak için bir birinin oluşuma giriş sağlasın. Pardon ama bilmem nerenizden kural uydurmanız, tuhaf."

Burada ne demeye çalışıyorsun anlamıyorum, gerçekten de anlam veremiyor. Ne yani? Bende polis arkadaşlarımı işin içine katayım ve sizi tutuklatayım hiç bu olayın içerisinden düşündün mü? Adı üstünde çete savaşı, herkes tek çok fazla arkadaşa ihtiyaçları varsa birlikler ile ittifak olurlar. Ne demeye çalışıyorsun hala anlam veremiyorum, bizde Kasparov savaşına katılalım ve Idlewood sıkalım? Doğru olur mu? Hiç bir şey olmadan, hiç bir bağlantı olmadan sadece savaş günü mü ortaya çıkmayı seviyorsun? Saçmalık, yazdıkların anlam ifade etmiyor.

Sadece kurtulmaya çalışıyorsun, çok basit. İnsanların telefon numaraları chat üzerinde gözüküyor aaa! Bunun bir komutu varmış? Neymiş, /birlikaktif bunu öğrenmen gerekiyor ve insanların görmesini istemiyorum, ayrıca birlik yöneticisinin yazdığı bir konu var. /f chatin'de gözükmesini istemiyorum. Birebir Metagame'in önüne geçiyorum. Hâla emote yetersiz diyorsan altda ki video'ya bir göz gezdir. Sana yardımcı olur.

Değil mi? Bir savaş ortamındasın ve arkadaşların çatışırken oradan normal bir insan gibi geçiyorsun, ah pardon! Evet, istediğim her görüntüyü şikayet için kullanırım. Gülmene sevindim, devamına gelelim. Arkadaşım şuan için arka planda ve konuyu dağıtma, kendi savunmanı yapman gerekiyor, konuyu sadece dağıtıyorsun. "Arkadaşın bisikletden düşmüyor" muş mış... Peh, saçmalık. Her savaş ortamında bulunuyorsun ve her savaş ortamında ateş etmekten çekinmiyorsun kanıt mı sunmamı istiyorsun? Zaten kendin kanıt sunmuşsun onu da koyalım,

Aynı tarihler? Lol! LOLLLLLLLL!

Hala arkadaşlarımı bahane ediyorsun, koyduğum ss'lerin hiçbir şeyine bakmıyor musun? Tarihine, 03.03.2022'de olan bir olay için şikayet açıyorum. Bana attığın SS ise daha bu gün olmuş, saçmalıyor muyuz biraz? Daha dikkatli inceleme yapın.
« Son Düzenleme: 05.03.2022 17:25 Fender »

#4 - 05.03.2022 17:10

[spoiler]

Kanıtlar yetersiz demişsiniz, bunu demenizi bekliyordum. Suçunuzu inkar etmeniz daha komik, bir video upload edeceğim ve size kanıt niteliğinde bırakacağım.

"Her hangi bir çatışmaya dahil olmak için "İC" arkadaşım rolü yapan insanlar ile aynı oluşumda bulunmak zorunda mıyım? " Ne demek istiyorsun? Ne yani metagame falan mı ortaya koyuyuyorsun? Fark ediyorsan Bloods rolü yapan bir birliktesin, Crips rolüne dahil oluyorsun. Saçmalığa baksana, crips setleri ne zamandan beri Bloods'lar ile dolanıyor?  Hood'da ateş ediyorlar diyorsun, bu durum beni ilgilendiriyor mu? Konuyu dağıtma şikayetin varsa şikayet aç, konu bu kadar basit. Arkadaşların çatışmaya dahil oldu ve DM'!den şikayet açıyoruz. Yetkili kararı.

Dostum Crips ve Bloods kavgası yapmaya devam mı edeceksin, yaptığım rolü sorgulamak sana mı düştü? Münakaşaya girmeyecek, ilk "DM" sonra "Metagame" nerden ceza yerse kar gözü ile bakıyorsun.

#5 - 05.03.2022 17:27

[spoiler]

Kanıtlar yetersiz demişsiniz, bunu demenizi bekliyordum. Suçunuzu inkar etmeniz daha komik, bir video upload edeceğim ve size kanıt niteliğinde bırakacağım.

"Her hangi bir çatışmaya dahil olmak için "İC" arkadaşım rolü yapan insanlar ile aynı oluşumda bulunmak zorunda mıyım? " Ne demek istiyorsun? Ne yani metagame falan mı ortaya koyuyuyorsun? Fark ediyorsan Bloods rolü yapan bir birliktesin, Crips rolüne dahil oluyorsun. Saçmalığa baksana, crips setleri ne zamandan beri Bloods'lar ile dolanıyor?  Hood'da ateş ediyorlar diyorsun, bu durum beni ilgilendiriyor mu? Konuyu dağıtma şikayetin varsa şikayet aç, konu bu kadar basit. Arkadaşların çatışmaya dahil oldu ve DM'!den şikayet açıyoruz. Yetkili kararı.

Dostum Crips ve Bloods kavgası yapmaya devam mı edeceksin, yaptığım rolü sorgulamak sana mı düştü? Münakaşaya girmeyecek, ilk "DM" sonra "Metagame" nerden ceza yerse kar gözü ile bakıyorsun.

Bunu hiç bir zaman yapmadım ve yapmam, senin OOC sicilin bana ne tür bir katkı içerisinde bulunur? Rol zevkimi baltalıyorsun ve şikayet açıyorum, sen böyle düşünüyorsun. Ayrıca iletimi güncelledim en başından okuyabilirsin. Hah, şunu da ekleyelim, ss'e yetersiz kanıt dedin, bunu da bırakayım hemen. 

Diğer çete üyeleri, kısaca Crips üyeleri emote verirken sen aşağıya iniyorsun ve hiç durmadan ateş ediyorsun. Hâlâ video'da sansür var diyorsan senin problemin, bu  insanların telefon numaralarının gözükmesini istemiyorum. Bu kadar basit.

#6 - 05.03.2022 17:30
Başka ihlal durumlarını veya şikayetleri benim konum altıma toparlamayın, kendi savunmanızı yapın. Attığım kanıtlardaki tarihleri unutmayın ve inceleyin, boş yorumlardan çekinin. "Güldüm, fikrim yok, şunun yüzünden sıktık" gibi gibi. Bu durumlar beni ilgilendirmiyor, direkt olarak neden ateş ediyorsun? Ne için ateş'de bulunuyorsun? Arkadaşların dedin, bu duruma tamam. Savaş günü mü gelesin tutuyor? Hiç bir rol ss'inde bile yoksun. Sadece DM atmaya çıkıyorsun, basit iş. Gerek duymadıkça boş yorum atmıyorum, iyi forumlar. Yetkili kararı.

#7 - 05.03.2022 17:31

Muhtamel olarak bu video'daki aracın sürücüsü de sizsiniz. Hâlâ savaşta olmadığınıza emin misiniz? İyi forumlar.

#8 - 05.03.2022 17:36

Muhtamel olarak bu video'daki aracın sürücüsü de sizsiniz. Hâlâ savaşta olmadığınıza emin misiniz? İyi forumlar.
İhtimaller ile mi yaşıyorsun dostum, savaşa dahil olmadığımı idea etmiyorum. Savaşa katılmaya beni sürükleyen taraf sizsiniz, sürekli olarak ateş altına kalıyorum. Öylece durmalı mıyım? Grape üyeleri ile düşman olduğunuzu gördüm ve onlara yardımcı olup olamayacaklarını sordum. Onlar ise onların yanında yer alabileceğimi söylediler.

Video hallen editli dostum, şikayet kurallarına göre editsiz videoyu bizim ile paylaşman gerekiyor. Genel bir yasayı senin için değiştirecek halimiz yok ya, videonun editsiz halini bekliyorum.

#9 - 05.03.2022 17:39

İhtimaller ile mi yaşıyorsun dostum, savaşa dahil olmadığımı idea etmiyorum. Savaşa katılmaya beni sürükleyen taraf sizsiniz, sürekli olarak ateş altına kalıyorum. Öylece durmalı mıyım? Grape üyeleri ile düşman olduğunuzu gördüm ve onlara yardımcı olup olamayacaklarını sordum. Onlar ise onların yanında yer alabileceğimi söylediler.

Video hallen editli dostum, şikayet kurallarına göre editsiz videoyu bizim ile paylaşman gerekiyor. Genel bir yasayı senin için değiştirecek halimiz yok ya, videonun editsiz halini bekliyorum.

Senin için Edit'siz hâlini paylaşmayacağım. Yönetici isterse, sadece yöneticinin forum hesabına ileti olarak bırakacağım. Birliğimin, arkadaşlarımın IC telefon numaraları bulunuyor, Metagame yapılabilecek bir konumda. Daha yorum yok, yönetici kararı. Bunun arkasına saklanarak kurtulamazsın.