Öncelikle selamlar, şikayet savunmama kısaca geçeyim.
Her hangi bir çatışmaya dahil olmak için "İC" arkadaşım rolü yapan insanlar ile aynı oluşumda bulunmak zorunda mıyım? İki tarafla da iyi geçiniyorum, yardım istediklerinde ise onlarla birlikte sizin yanına gittik. Ben burada bir hata görmüyorum, o halde büyük oluşumlardan olan arkadaşlar yan yana çatışmak için bir birinin oluşuma giriş sağlasın. Pardon ama bilmem nerenizden kural uydurmanız, tuhaf.
Emote yetersiz dediğin ekran görüntüsü ile oynanmış, bu ekran görüntüsü şikayette kanıt olarak sunulamaz. Belki yukarıda emote attım, nerden bilebiliriz. Ekran görüntüsünün editsiz halini bizimle paylaşabilirsin.
Onun dışında bisiklet ile yoldan geçtiğim videoya gelirsek, normal bir şekilde yoldan geçiyorum. Kime yancılık ediyorum o videoda anlayamadım, ve arkadaşın nerdeyse tır çarpmışa dönüyor ve bisikletten düşmüyor. Buna ayrı bir şikayet oluşturulmuş, o şikayetteki kanıtı kullanmana da güldüm.
Arkadaşların "Idlewood Mafia Brims" gibi bir oluşumun hooduna tek başına giriyorlar ve ateş açmaya devam ediyorlar. Put gibi izlemem ve düşmem mi gerekli, bana devamlı olarak açılan ateşlere karşılık veriyorum.
Aşağıdaki ekran görüntülerini kanıt olarak sunayım :
En başından inceledim ve yeni bir cevap yazma ihtiyacı duydum, hemen geçelim sorunlarınıza. Yorumlayarak teker teker cevap vereceğim.
"Her hangi bir çatışmaya dahil olmak için "İC" arkadaşım rolü yapan insanlar ile aynı oluşumda bulunmak zorunda mıyım? İki tarafla da iyi geçiniyorum, yardım istediklerinde ise onlarla birlikte sizin yanına gittik. Ben burada bir hata görmüyorum, o halde büyük oluşumlardan olan arkadaşlar yan yana çatışmak için bir birinin oluşuma giriş sağlasın. Pardon ama bilmem nerenizden kural uydurmanız, tuhaf."
Burada ne demeye çalışıyorsun anlamıyorum, gerçekten de anlam veremiyor. Ne yani? Bende polis arkadaşlarımı işin içine katayım ve sizi tutuklatayım hiç bu olayın içerisinden düşündün mü? Adı üstünde çete savaşı, herkes tek çok fazla arkadaşa ihtiyaçları varsa birlikler ile ittifak olurlar. Ne demeye çalışıyorsun hala anlam veremiyorum, bizde Kasparov savaşına katılalım ve Idlewood sıkalım? Doğru olur mu? Hiç bir şey olmadan, hiç bir bağlantı olmadan sadece savaş günü mü ortaya çıkmayı seviyorsun? Saçmalık, yazdıkların anlam ifade etmiyor.
Emote yetersiz dediğin ekran görüntüsü ile oynanmış, bu ekran görüntüsü şikayette kanıt olarak sunulamaz. Belki yukarıda emote attım, nerden bilebiliriz. Ekran görüntüsünün editsiz halini bizimle paylaşabilirsin.
Sadece kurtulmaya çalışıyorsun, çok basit. İnsanların telefon numaraları chat üzerinde gözüküyor aaa! Bunun bir komutu varmış? Neymiş, /birlikaktif bunu öğrenmen gerekiyor ve insanların görmesini istemiyorum, ayrıca birlik yöneticisinin yazdığı bir konu var. /f chatin'de gözükmesini istemiyorum. Birebir Metagame'in önüne geçiyorum. Hâla emote yetersiz diyorsan altda ki video'ya bir göz gezdir. Sana yardımcı olur.
Onun dışında bisiklet ile yoldan geçtiğim videoya gelirsek, normal bir şekilde yoldan geçiyorum. Kime yancılık ediyorum o videoda anlayamadım, ve arkadaşın nerdeyse tır çarpmışa dönüyor ve bisikletten düşmüyor. Buna ayrı bir şikayet oluşturulmuş, o şikayetteki kanıtı kullanmana da güldüm.
Değil mi? Bir savaş ortamındasın ve arkadaşların çatışırken oradan normal bir insan gibi geçiyorsun, ah pardon! Evet, istediğim her görüntüyü şikayet için kullanırım. Gülmene sevindim, devamına gelelim. Arkadaşım şuan için arka planda ve konuyu dağıtma, kendi savunmanı yapman gerekiyor, konuyu sadece dağıtıyorsun. "Arkadaşın bisikletden düşmüyor" muş mış... Peh, saçmalık. Her savaş ortamında bulunuyorsun ve her savaş ortamında ateş etmekten çekinmiyorsun kanıt mı sunmamı istiyorsun? Zaten kendin kanıt sunmuşsun onu da koyalım,

Aynı tarihler? Lol! LOLLLLLLLL!
Arkadaşların "Idlewood Mafia Brims" gibi bir oluşumun hooduna tek başına giriyorlar ve ateş açmaya devam ediyorlar. Put gibi izlemem ve düşmem mi gerekli, bana devamlı olarak açılan ateşlere karşılık veriyorum.
Hala arkadaşlarımı bahane ediyorsun, koyduğum ss'lerin hiçbir şeyine bakmıyor musun? Tarihine, 03.03.2022'de olan bir olay için şikayet açıyorum. Bana attığın SS ise daha bu gün olmuş, saçmalıyor muyuz biraz? Daha dikkatli inceleme yapın.