Konu: TreKell Stone KaRon Watts  (Okunma sayısı 377 defa)

#10 - 04.03.2022 22:44
Benden neyin kanıtını istiyorsun dostum? Beni daha önce görmediğinizin kanıtını mı atayım sana?

Bir şeyin yokluğunu ispat edebilir misin? Eğer senin kural ihlali yapmadığına, beni daha önce gördüğüne dair bir iddian varsa, bunu kanıtlamakla yükümlü olan kişi kendinsin.

Ayrıca benim güvenli bölgeye kaçmış olduğum videoyu merakla bekliyorum, ilk kez gördüğüm iki kişiden, rklıyken kaçmışım. Beni vurmasınlar diye. Yüzünüz kızarmıyor ya, ona üzülüyorum.
« Son Düzenleme: 04.03.2022 22:46 Pyrex »

#11 - 04.03.2022 22:45
Öncelikle merhaba,
Revenge Kill şikayetine gelecek olursak kişinin daha önce rk olduğunu karakterim nerden bilebilir? Benim IC ve OOC kişinin rk olduğundan haberim yoktu ki zaten kişi rk olurken yanında benim karakterim varsa kanıt sunsun, artı olarak ben sıkmadan önce yanına geldiğimde de IC kanallardan RK olduğunu belirtmedi (/do Sol kolunu mermi sıyırığı var, yarası bandajlı, topallayarak yürür vb)

Metagaming şikayetine gelecek olursak kişiyle zaten birlik düşmanlığımız var kişiye sıkarken maskesi takılı değildi doğal olarak sıktık.

Hatalı Emote Kullanımı: Kendimce emotemde hata göremiyorum.

Güvenli Bölge: Kişiyi hood bölgesinde görüyoruz ve takibe almaya başlıyoruz kişi 2. el garajına gelene kadar takip ediyoruz garaja giriyor ardından biz sıkıyoruz video kanıtım vardı fakat hata verdiğinden dolayı silindi kanıtlayamıyorum fakat hiçbir şekilde amacımız güvenli bölgede yaralıya düşürmek değildi kişi oraya kaçtığından dolayı ateş açtık.
Arkadaşımın ve benim savunmamın yeterli olduğunu düşünüyorum. Başka bir söze gerek yok. Yetkililer şikayeti inceleyebilirler, iyi forumlaar dilerim.  ;)

#12 - 04.03.2022 22:50
Savunmanızın yeterli olduğunu düşünüyorsanız güzel, elle tutulur bir yanı ve hiçbir kanıt barındırmayan savunmanızdan sonra yetkililer gereken kararı verir zaten, iyi oyunlar.

#13 - 04.03.2022 22:56
Güvenli bölge olması başlıca ihlal zaten.

#14 - 05.03.2022 00:01
Arkadaşlarım daha erken saate  sıkıyor. bunu şimdi ooc olarak öğreniyorum ııc ve ooc haberim yooktu.

İleti değiştirilmiş bu arada, şimdi ooc olarak öğreniyorum diyor, iletinin ilk halinde Metagaming'e dayanak olarak arkadaşlarının gelip beni vurmasını öne sürüyordu. Metagaming'e savunma yapayım derken RK yaptığını itiraf ettiğini farkedince iletiyi silemeyeceği için değiştirip şikayete hiçbir etki etmeyecek, "IC OOC haberim yoktu" olarak düzenliyor. Yetkililer mesajın değiştirilmemiş halini göremeyecekmiş gibi, ucuz bir deneme.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 05.03.2022 00:10 Pyrex »

#15 - 05.03.2022 02:55
Arkadaşlarım daha erken saate  sıkıyor. bunu şimdi ooc olarak öğreniyorum ııc ve ooc haberim yooktu.

İleti değiştirilmiş bu arada, şimdi ooc olarak öğreniyorum diyor, iletinin ilk halinde Metagaming'e dayanak olarak arkadaşlarının gelip beni vurmasını öne sürüyordu. Metagaming'e savunma yapayım derken RK yaptığını itiraf ettiğini farkedince iletiyi silemeyeceği için değiştirip şikayete hiçbir etki etmeyecek, "IC OOC haberim yoktu" olarak düzenliyor. Yetkililer mesajın değiştirilmemiş halini göremeyecekmiş gibi, ucuz bir deneme.

Spoiler: GösterGizle

Kelimemi eksik yazmıştım ekledim normal şekilde hata bunlar. Şikayet sonuçlanabilir, iyi geceler. İyi forumlar dilerim uzatmanın gereği yok.

#16 - 05.03.2022 03:59
İlgili karakterler ceza alacak.