Konu: TreKell Stone KaRon Watts  (Okunma sayısı 371 defa)

#0 - 04.03.2022 21:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: TreKell Stone @MarJuaN KaRon Watts @FLQPSK

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21:45 4.03.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Revenge Kill - Güvenli Bölge - Hatalı Emote Kullanımı - Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, Grape Street birliği ile hiçbir rol yapmadım, birliğe yeni girmiştim ve mahalleye gittikten iki dakika sonra metagaming ile vuruldum, bu konu hakkında vuran iki arkadaşa zaten şikayet oluşturdum.

Vurulmamdan dört saat geçmeden, yine hiç tanımadığım iki karakter Metagaming yaparak güvenli bölgede, hatalı emote kullanarak beni vurdular. Beni nasıl bulduklarını da bilmiyorum, hile kullanımı da şüpheli ama yeterli kanıtım yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 04.03.2022 22:03 Pyrex »

#1 - 04.03.2022 22:28
Öncelikle merhabalar;

Açılan şikayeti detaylı bir şekilde inceledim ve savunmamı şu şekilde yapmaktayım.
Kişi /do kanalından yaralı olduğunu belirtmiyor.Bundan yana bir sıkıntı yok. Gerekli kanıtları göndericem. Hatalı emoteye gelirsek silahım ile sıktığımı belirtiyorum. Bir daha ki sefere attığım emoteyi daha detaylı şekilde veririm.
İyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 04.03.2022 22:35 FLQPSK »

#2 - 04.03.2022 22:29
Arkadaşlarım daha erken saate  sıkıyor. bunu şimdi ooc olarak öğreniyorum ııc ve ooc haberim yooktu.

« Son Düzenleme: 04.03.2022 22:34 FLQPSK »

#3 - 04.03.2022 22:30
Güvenli bölge ilhlaline gelicek olursak kişi motorla takip ettik ve güvenli bölgeye savundu. Kişinin yaptığı ihlale girmektedir onun için ayrı şikayet oluşturucam.

#4 - 04.03.2022 22:32
Arkadaşlarının sıktığı saati görmüyor musun? Bile bile RK yaptığını da doğruluyorsun. Zaten arkadaşlarının beni vurması Metagaming, onlara ayrı şikayet açtım.

Ayrıca IC'de vurulduğumu biliyor musun, bunun rolü yapıldı mı?

#5 - 04.03.2022 22:33
Öncelikle merhabalar;

Açılan şikayeti detaylı bir şekilde inceledim ve savunmamı şu şekilde yapmaktayım.
Kanıtı sıktıktan sonra gördüm üstelik olarak /do komutunu kullanıp yaralı olduğunu belirtmedi kişi. Hatalı emoteye gelirsek silahım ile sıktığımı belirtiyorum. Bir daha ki sefere attığım emoteyi daha detaylı şekilde veririm.
İyi forumlar dilerim.

#6 - 04.03.2022 22:39
Öncelikle merhaba,
Revenge Kill şikayetine gelecek olursak kişinin daha önce rk olduğunu karakterim nerden bilebilir? Benim IC ve OOC kişinin rk olduğundan haberim yoktu ki zaten kişi rk olurken yanında benim karakterim varsa kanıt sunsun, artı olarak ben sıkmadan önce yanına geldiğimde de IC kanallardan RK olduğunu belirtmedi (/do Sol kolunu mermi sıyırığı var, yarası bandajlı, topallayarak yürür vb)

Metagaming şikayetine gelecek olursak kişiyle zaten birlik düşmanlığımız var kişiye sıkarken maskesi takılı değildi doğal olarak sıktık.

Hatalı Emote Kullanımı: Kendimce emotemde hata göremiyorum.

Güvenli Bölge: Kişiyi hood bölgesinde görüyoruz ve takibe almaya başlıyoruz kişi 2. el garajına gelene kadar takip ediyoruz garaja giriyor ardından biz sıkıyoruz video kanıtım vardı fakat hata verdiğinden dolayı silindi kanıtlayamıyorum fakat hiçbir şekilde amacımız güvenli bölgede yaralıya düşürmek değildi kişi oraya kaçtığından dolayı ateş açtık.

#7 - 04.03.2022 22:41
Güvenli bölge ilhlaline gelicek olursak kişi motorla takip ettik ve güvenli bölgeye savundu. Kişinin yaptığı ihlale girmektedir onun için ayrı şikayet oluşturucam.

Aynı birlik yine OOC yalan, sizi hiçbir şekilde görmedim, chatloguma da hiçbir mesajınız yansımadı, onun kanıtını bırakacağım zaten. Ayrıca neden zaten RK'lıyken sizin beni vuracağınızı düşünüp güvenli bölgeye kaçayım ki? Vurulmayı bekleyip şikayet açardım. Daha yeni siyahi karaktere geçmiş birisi olarak sizin kim olduğunuzu dahi bilmiyorum, vurulduktan sonra forumdan bakıp gördüm.
Spoiler: GösterGizle

Kanıtlarınızı bekliyorum.

#8 - 04.03.2022 22:43
Attığın kanıtlarda sadece bir dakikalık süre gözükmekte. Orada daha önceden rol yaptığının savunmasını bekliyorum senden.

#9 - 04.03.2022 22:43
Öncelikle merhaba,
Revenge Kill şikayetine gelecek olursak kişinin daha önce rk olduğunu karakterim nerden bilebilir? Benim IC ve OOC kişinin rk olduğundan haberim yoktu ki zaten kişi rk olurken yanında benim karakterim varsa kanıt sunsun, artı olarak ben sıkmadan önce yanına geldiğimde de IC kanallardan RK olduğunu belirtmedi (/do Sol kolunu mermi sıyırığı var, yarası bandajlı, topallayarak yürür vb)

Metagaming şikayetine gelecek olursak kişiyle zaten birlik düşmanlığımız var kişiye sıkarken maskesi takılı değildi doğal olarak sıktık.

Hatalı Emote Kullanımı: Kendimce emotemde hata göremiyorum.

Güvenli Bölge: Kişiyi hood bölgesinde görüyoruz ve takibe almaya başlıyoruz kişi 2. el garajına gelene kadar takip ediyoruz garaja giriyor ardından biz sıkıyoruz video kanıtım vardı fakat hata verdiğinden dolayı silindi kanıtlayamıyorum fakat hiçbir şekilde amacımız güvenli bölgede yaralıya düşürmek değildi kişi oraya kaçtığından dolayı ateş açtık.

Kişiye sıkarken maskesi takılı değildi, ben kime sıktım? Eğer arkadaşlarının bana sıktığını biliyorsan rolün kanıtlarını yolla, eğer forumda açtığım şikayetten gördüysen de zaten Metagaming yine, şimdiye kadar hiç Grape Street birliğinde rol yapmamış birisi olduğum için zaten her türlü metagaming de...

OOC yalanlar devam ediyor, video varmış da hata vermişmiş de ahaha, arkadaşlar çok kötüsünüz.