Konu: BunnyHopping - Victor_Watts  (Okunma sayısı 275 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.03.2022 20:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Victor_Watts @FlowenTx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ralf_Windmiller @Jacker

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video kaydında yazıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
      Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi tek başınayken hoodumuzu basmaya çalışıp saldırdı fakat karşılık verince bizim hoodumuzdan kendi hooduna bunnyhopping yaparak kaçtı, rolümüzü baltalayıp role devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Tüm görüntüler video kaydında mevcut.

#1 - 01.03.2022 21:10
Bölgeye gittiğimde olaylara şahit oldum, kişilerin arasında IC bir düşmanlık söz konusu. Kişi hoplaya zıplaya barının önüne kadar kaçtı. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 02.03.2022 11:45
@FlowenTx Savunmanızı yapın lütfen.

#3 - 02.03.2022 22:03
Her türlü ihlal yaptığımın farkındayım, bunun için özür diliyorum. Sizden ricam bu arkadaşlar bize şikayet açıp savaş sırasında jail yememiz için uğraşıyorlar, savaştan önce olan bir olayı yeni şikayet açıyorlar. Sizden ricam iki gün sonra şikayeti sonuçlayıp beni hapise atmanız. Savaş iki gün sonra bitecek.

#4 - 02.03.2022 22:59
  Öncelikle merhaba, Devil's Law MC adına yazıyorum.
  Olay ortada, kural ve kanıtlarda ortada bunun üstüne konuşmama gerek yok diye düşünüyorum. Başka bir konuya gelecek olursak, arkadaşın savunmasında bulunan " bu arkadaşlar bize şikayet açıp savaş sırasında jail yememiz için uğraşıyorlar" cümlesini kınıyorum. Biz birlik olarak kimseye kin beslemiyoruz, sonuçta burada oyun oynuyoruz. Fakat sizin bu söylemleriniz sizin bize kininiz olduğunu gösteriyor. Sizin birlik lideriniz bizim birliğimizdeki bir arkadaşa şikayet açtı (Aynı şekilde savaştan önceki olayı savaş içinde şikayetini açma...) ve bu şikayetten Gunther karakteri 400 dakika ceza yedi. Bu şikayet hariç şuan hala açık olan Andrew Brown şikayetide aynı gereksinimleri taşıyor. Savaş öncesi olayı savaş ortasında şikayet açmışsınız ve bir lafımız yok. Birlik olarak bir şey demedik ve rolümüze devam ettik. Arkadaşın jailimi erteleyin, savaş bittiken sonra atarsınız isteğinide kabul etmemenizi talep ediyorum. Sadece onun için bir olay olmadı, bizdende savaş ortasında jail yiyen oldu. Kurallarda savaş öncesinde ihlal varsa savaş ortasında jail yiyemez diye bir kural yok. Sonuçta bu ihlal yapıldı ve adalet gecikmeden yerini bulmalı. Uzun lafın kısası arkadaşların bize niye kinlendiklerine anlam veremiyoruz ve bundan ayrı olarak tekrar belirtmek isterim arkadaşın "jailimi erteleyin" isteğini kabul etmemenizi istiyoruz.
İyi forumlar, iyi roller.
« Son Düzenleme: 02.03.2022 23:39 MuhammetKalkan »

#5 - 03.03.2022 01:27
Şikayet geçerli, ceza verilecek.