Öncelikle merhaba, Devil's Law MC adına yazıyorum.
Olay ortada, kural ve kanıtlarda ortada bunun üstüne konuşmama gerek yok diye düşünüyorum. Başka bir konuya gelecek olursak, arkadaşın savunmasında bulunan " bu arkadaşlar bize şikayet açıp savaş sırasında jail yememiz için uğraşıyorlar" cümlesini kınıyorum. Biz birlik olarak kimseye kin beslemiyoruz, sonuçta burada oyun oynuyoruz. Fakat sizin bu söylemleriniz sizin bize kininiz olduğunu gösteriyor. Sizin birlik lideriniz bizim birliğimizdeki bir arkadaşa şikayet açtı (Aynı şekilde savaştan önceki olayı savaş içinde şikayetini açma...) ve bu şikayetten Gunther karakteri 400 dakika ceza yedi. Bu şikayet hariç şuan hala açık olan Andrew Brown şikayetide aynı gereksinimleri taşıyor. Savaş öncesi olayı savaş ortasında şikayet açmışsınız ve bir lafımız yok. Birlik olarak bir şey demedik ve rolümüze devam ettik. Arkadaşın jailimi erteleyin, savaş bittiken sonra atarsınız isteğinide kabul etmemenizi talep ediyorum. Sadece onun için bir olay olmadı, bizdende savaş ortasında jail yiyen oldu. Kurallarda savaş öncesinde ihlal varsa savaş ortasında jail yiyemez diye bir kural yok. Sonuçta bu ihlal yapıldı ve adalet gecikmeden yerini bulmalı. Uzun lafın kısası arkadaşların bize niye kinlendiklerine anlam veremiyoruz ve bundan ayrı olarak tekrar belirtmek isterim arkadaşın "jailimi erteleyin" isteğini kabul etmemenizi istiyoruz.
İyi forumlar, iyi roller.