Ben sizin orada birliğinizin olduğunu bile bilmiyorum. Peki kime dedin diye soracak olursanız sizin rol yaptığınız binaların arka tarafında biz ghost-rp yapıyorduk yoksa ben gelipte araba sürerken /me gazlar diye bir emote vermem. Bir karşı setin duvarını boyama tarzında artık anlıyor musunuz bu tarz rolleri bilmiyorum
Ghost-RP gibi sonradan uydurulmuş & anlamsız terimleri kullanmayın. Üst kısımda alıntıladığım savunmanızı ve geçmişte o bölgede yaptığınız sözde 'Ghost-RP' rollerini 24 saat içerisinde şikayete kanıtlarıyla ekleyin ve bölgede yaptığınız agresif rolün sebebini anlaşılır bir dille açıklayın.
@fransaliefsanesi Ek olarak, burası birbirinizi iğneleyebileceğiniz ya da -low rpsin, git okulunu oku, türkçeni geliştir- gibi kelimelerle birbirinizi aşağılayabileceğiniz bir alan değil, sakin-anlaşılır bir dille şikayetinizi ve savunmanızı yapıp sonuç bekleyin. Olayları farklı yerlere çekmeniz ya da burada karşılıklı tartışmanız şikayetin incelenme sürecini uzatmaktan ve ceza almanızdan başka hiçbir işe yaramaz.
@fransaliefsanesi @Congo