Konu: Josef Hector Marcus Rutherford  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 25.02.2022 22:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josef Hector (etiket atılmıyor, oyun içinden şikayet açtığımı belirttim) Marcus Rutherford @Raduki

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yahumi Yakumasa @Squshie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.02.2022 21:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarded RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Josef Hector karakterini ilk kez görmeme rağmen aracı tamir ettirdikten sonra emotesuz çıkarttığı sopayla vurarak camını kırıyor, aklı sıra trollüyor. Videoyu ilk izlediğimde Yahumi'nin gelip bana çarptığını sandım, dikkatli izleyince farkettim. Bana çarpıp kaçan mavi Elegy ise Marcus Rutherford, @Squshie olay anında arkamda duran Yahumi Yakumasa, kendisi doğrulayacaktır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/vxhvlp

Olaydan üç dakika önce Marcus Rutherford yine ters şeritte gelip bana çarptıktan sonra "Beni görmüyor musun?" demesiyle bana muhtemelen kin tuttuğu için gelip tekrar çarpıyor.

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 25.02.2022 22:13 Pyrex »

#1 - 25.02.2022 22:09
Merhabalar, şahitliğimi onaylıyorum. Kişi yüzünden ben de mağdurum videoda gördüğünüz gibi arkadan gelip yeni tamir olan araca ve bana çarpıyor. Gereken işlem yapılırsa, çok ama çok seviniriz.

#2 - 25.02.2022 22:15
Videoyu yavaşlatarak tekrar izledim, arkadaşın zaten adı gözüküyormuş.

#3 - 26.02.2022 12:45
 24 saat içinde savunmalarınızı şikayet konusuna ekleyin.  @Raduki @ABDÜLHEY

#4 - 27.02.2022 01:23
Merhaba.

Öncelikle SS'lere ve videoyu iyice inceledim, daha sonra kural ihlaline baktım. "Retarted RP" olarak belirtilmiş. İlk kaza rolüne girecekken "Beni görmüyor musun?" diye başladım fakat kişi aracı hareket ettirip geriye doğru gittiği için ben de yoluma devam ettim -haliyle-. Sonuçta role girilecek olsa kaza anında role girilirdi. Her neyse tamirci yerine geleyim. Gün içerisinde oyundan sürekli çıkıp giriyordum bunun sebebi geçici olarak mobil veriden giriş yaptığım için -usb kablosuyla- kablo hareket ettirildiğinde telefonla olan bağlantı koptuğundan dolayı oyundan atıyordu. Oyundan atmasa bile mobil veriden girdiğim için ping değerlerim yüksekti. Videodan da görüldüğü üzere geri sekiyorum ve sekmeye devam ediyorum. Bir iki kişinin daha beni uyarmasıyla oyundan tamamen quit atma kararı aldım ve bir daha da girmedim -kendi internetime bağlanana kadar-.

EKSTRA: Yahumi Yakamusa'ı yöneten kişi IC chatten sürekli "videoya alıyorum devam et" diye yazıyordu ve ben ne zaman tamire girsem sürekli gelip bana çarpıyordu -ben bir şey yapmadan-. Birkaç kişiyle pmleştiğimde ise bu adamın sürekli bunu yaptığını ve trollediğini söyledi. Idlewood'da kişi adına pursuit başlatıldığında bile Non-RP Driving yapması sonucu PD üyeleri pursuiti bırakmıştı.

Savunmayı üstünkörü yaptım. Eğer yetersiz bulunursa daha detaylı şekilde savunmamı yaparım.

#5 - 27.02.2022 02:14
Marcus Rutherford'un olay esnasında 65 pingi olduğuna dair kanıt. Fazla bir şey demeyeceğim çünkü kolaylıkla yalan söyleyen birine benziyor, bunu da inkar edecektir.

« Son Düzenleme: 27.02.2022 02:26 Pyrex »

#6 - 27.02.2022 17:03
İnternetim kötüydü / bağlantım yavaştı / lag girdi gibi kullanıcıyı ilgilendiren durumları ve bunun doğruluğunu(iyi niyetli ya da kötü niyetli olduğunu) buradan tespit etme imkanımız bulunmuyor. Sağlıklı ve stabil bir internet bağlantınız yoksa diğer oyuncuları etkileyebilecek araç sürmek & silahlı çatışmaya girmek gibi eylemlerden uzak durun.

Marcus Rutherford Non RP Driving, Josef Hector karakteri Non RP kapsamında ceza alacak.
« Son Düzenleme: 27.02.2022 17:10 southliberty »