Merhaba.
Öncelikle SS'lere ve videoyu iyice inceledim, daha sonra kural ihlaline baktım. "Retarted RP" olarak belirtilmiş. İlk kaza rolüne girecekken "Beni görmüyor musun?" diye başladım fakat kişi aracı hareket ettirip geriye doğru gittiği için ben de yoluma devam ettim -haliyle-. Sonuçta role girilecek olsa kaza anında role girilirdi. Her neyse tamirci yerine geleyim. Gün içerisinde oyundan sürekli çıkıp giriyordum bunun sebebi geçici olarak mobil veriden giriş yaptığım için -usb kablosuyla- kablo hareket ettirildiğinde telefonla olan bağlantı koptuğundan dolayı oyundan atıyordu. Oyundan atmasa bile mobil veriden girdiğim için ping değerlerim yüksekti. Videodan da görüldüğü üzere geri sekiyorum ve sekmeye devam ediyorum. Bir iki kişinin daha beni uyarmasıyla oyundan tamamen quit atma kararı aldım ve bir daha da girmedim -kendi internetime bağlanana kadar-.
EKSTRA: Yahumi Yakamusa'ı yöneten kişi IC chatten sürekli "videoya alıyorum devam et" diye yazıyordu ve ben ne zaman tamire girsem sürekli gelip bana çarpıyordu -ben bir şey yapmadan-. Birkaç kişiyle pmleştiğimde ise bu adamın sürekli bunu yaptığını ve trollediğini söyledi. Idlewood'da kişi adına pursuit başlatıldığında bile Non-RP Driving yapması sonucu PD üyeleri pursuiti bırakmıştı.
Savunmayı üstünkörü yaptım. Eğer yetersiz bulunursa daha detaylı şekilde savunmamı yaparım.