Skinini sunucuya ekletme peşinde değiliz, Andre Demirijiani ile ben de var ve birçok ss içerisinde bu skinlerle görünüyoruz. Skinin zaten rellenmiş, bunu relleyen kişi yapımcısı olmasa bile bir sitede sonuç olarak var. Mining olduğunu veya başkalarının çekmiş olduğu skinleri, fazla o tür ortamlarda olmadığımız için bilmiyoruz. Sen bize yazdığında aynı şekilde bunu söyledik, yapmış olduğumuz bir hata yok; hoşumuza gideni aldık, diğer rellenmiş skinlerle değiştirip düzenledik. Bu durumda bizim tarafımızda hiçbir hata yok, skinini paylaşan kişi biz değiliz; skinini yaptırmış olsan bile artık rellenmiş, ben veya bir başkası fark etmez ki kullanan kullanacak.
Senin için kötü bir durum olsa bile bu bizim hatamız değil, bizi "yasaklatmaya" çalışman komik bir durum. Relleyen kişiye şikayetini aç, biz sadece discordda bularak kullandık ki discordda bulduğumuzun kanıtını, hiçbir şekilde miningi bizim yapmadığımızın kanıtını ilettik. Eğer codsmpye dair çalma kodu bulursanız bu kişinin skinine yönelik ben yasaklanmayı kabul ediyorum.