Konu: [22.02.2022]Andre Demirijian-Kimberly Petrosyan Cache Mining.  (Okunma sayısı 625 defa)

#0 - 22.02.2022 01:59
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Kimberly Petrosyan-  @kralcapraz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @N-A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.02.2022 03:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 14 şubat sevgililer günü fotoğraf yarışmasında katılan arkadaşımız ve onun yanında ki arkadaşı cache'den benim özel skinimi alıp re-texture yaparak skini değiştirmiş ve codsmp modu olarak kullanıp fotoğraf çekilmişler, Skini ben, onaylı ViceSquad skincisi @Tyriss  e yaptırdım. Kendisi de bu konuya göz atarsa bana hak verecektir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
 Kişinin fotoğraflarda kullandığı kafa-saç:
Bu da skinin benim olduğuna dair kanıtı:

Bu da hangi tarih üzerinden yüklettiğimin kanıtı:

Ek açıklamalar(varsa): 

#1 - 22.02.2022 02:05
Kimberly ile çok uzun zamandır SAMP oynamıyoruz, Cache Mining ve diğer yeni terimlerden, Manifesto'nun son gönderisi sayesinde haberdar olduk. Bu skini cache mining sayesinde değil, paylaşım sitelerinde paylaşılan skinlerden aldık, üzerinde şu kişiye aittir yazmıyordu. Eğer sunucu kodlarına bakılırsa codspm kodu kullanıp, kullanmadığımız ortaya çıkar. Tek niyetimiz rol yapmak ve bu skini sunucuda yükletmedik, sadece kendi aramızda kullanıyoruz. Arkadaşla bu meseleyi Discord'dan görüştük, ona bu skini tekrar kullanmayacağımızı söyledik. İletilerimiz incelenirse, arkadaşın skinini sevgililer günü etkinliği dışında hiçbir yerde kullanmadık. Bize skinin özel olduğunu söylediği an, kullanmayı bıraktık ama emek verdiğimiz görüntüleri silmeyeceğimizi ona ilettik. Biz skini kullanmakta ısrarcı değiliz.
« Son Düzenleme: 22.02.2022 02:18 kralcapraz »

#2 - 22.02.2022 15:06
@kralcapraz Modele nereden eriştiniz? Bulduğunuz yerden ekran görüntüsü atabilir misiniz?

#3 - 22.02.2022 18:48
Bu Discord’dan buldum ama bu discord çalıntı skin discorduymuş bunu öğrenmek için sadece biraz geç oldu

#4 - 24.02.2022 23:06
@Lia  şikayet aktif.

#5 - 25.02.2022 01:52
Skinini sunucuya ekletme peşinde değiliz, Andre Demirijiani ile ben de var ve birçok ss içerisinde bu skinlerle görünüyoruz. Skinin zaten rellenmiş, bunu relleyen kişi yapımcısı olmasa bile bir sitede sonuç olarak var. Mining olduğunu veya başkalarının çekmiş olduğu skinleri, fazla o tür ortamlarda olmadığımız için bilmiyoruz. Sen bize yazdığında aynı şekilde bunu söyledik, yapmış olduğumuz bir hata yok; hoşumuza gideni aldık, diğer rellenmiş skinlerle değiştirip düzenledik. Bu durumda bizim tarafımızda hiçbir hata yok, skinini paylaşan kişi biz değiliz; skinini yaptırmış olsan bile artık rellenmiş, ben veya bir başkası fark etmez ki kullanan kullanacak.
Senin için kötü bir durum olsa bile bu bizim hatamız değil, bizi "yasaklatmaya" çalışman komik bir durum. Relleyen kişiye şikayetini aç, biz sadece discordda bularak kullandık ki discordda bulduğumuzun kanıtını, hiçbir şekilde miningi bizim yapmadığımızın kanıtını ilettik. Eğer codsmpye dair çalma kodu bulursanız bu kişinin skinine yönelik ben yasaklanmayı kabul ediyorum.
« Son Düzenleme: 25.02.2022 01:55 hollycrap »

#6 - 25.02.2022 02:32
Tyriss'e yaptırdım dediğin için müdahale ediyorum, kafanın yapımcısı benim. Chll sunucusunda zaten bütün sunucuların cachelerindeki skinleri çalıp paylaşıyor. Alan arkadaşlar da yaptığım kafayı alıp başka bir skine yerleştirmişler ve sunucuda ekli değil. Bu herkesin başına gelen bir durum. Eğer bir skin yaptırıyorsanız, çalınacağını bilerek yaptırmalısınız.

« Son Düzenleme: 25.02.2022 02:34 Shitfit »

#7 - 25.02.2022 02:35
Tyriss'e yaptırdım dediğin için müdahale ediyorum, kafanın yapımcısı benim. Chll sunucusunda zaten bütün sunucuların cachelerindeki skinleri çalıp paylaşıyor. Alan arkadaşlar da yaptığım kafayı alıp başka bir skine yerleştirmişler ve sunucuda ekli değil. Bu herkesin başına gelen bir durum. Eğer bir skin yaptırıyorsanız, çalınacağını bilerek yaptırmalısınız.

Skini Tyriss'e yaptırdığını söylediği halde ilk yalanıyla algı yapmaya çalıştığı aşikar, skini yapan arkadaşıma ulaşıp rica ettim ve sağ olsun kırmayıp doğruları yazdı.

#8 - 25.02.2022 15:48
Body Tyriss kafa Blatz, sonuçta özel olarak yaptırdığım kişiler, ikisi de emek harcayıp bir şeyler ortaya çıkaran insanlar ve siz de bunu gelin çalın diye özel yaptırmadım.

#9 - 25.02.2022 15:49
Skinini sunucuya ekletme peşinde değiliz, Andre Demirijiani ile ben de var ve birçok ss içerisinde bu skinlerle görünüyoruz. Skinin zaten rellenmiş, bunu relleyen kişi yapımcısı olmasa bile bir sitede sonuç olarak var. Mining olduğunu veya başkalarının çekmiş olduğu skinleri, fazla o tür ortamlarda olmadığımız için bilmiyoruz. Sen bize yazdığında aynı şekilde bunu söyledik, yapmış olduğumuz bir hata yok; hoşumuza gideni aldık, diğer rellenmiş skinlerle değiştirip düzenledik. Bu durumda bizim tarafımızda hiçbir hata yok, skinini paylaşan kişi biz değiliz; skinini yaptırmış olsan bile artık rellenmiş, ben veya bir başkası fark etmez ki kullanan kullanacak.
Senin için kötü bir durum olsa bile bu bizim hatamız değil, bizi "yasaklatmaya" çalışman komik bir durum. Relleyen kişiye şikayetini aç, biz sadece discordda bularak kullandık ki discordda bulduğumuzun kanıtını, hiçbir şekilde miningi bizim yapmadığımızın kanıtını ilettik. Eğer codsmpye dair çalma kodu bulursanız bu kişinin skinine yönelik ben yasaklanmayı kabul ediyorum.

VK harici paylaşılan skinler rellenmiş olarak sayılmaz.