Konu: Cyrus Harrison - Aimbot Şüphesi  (Okunma sayısı 563 defa)

#0 - 15.02.2022 03:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cyrus Harrison @BigDrill
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.02.2022 / 18:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısın videosu elime yeni geçti, Aimbot ve spread kullandığını düşünüyorum, video ve fotoğraflarda bariz olarak görünüyor, sağa bakıyor, fakat arkadaşın çektiği videoda da net olarak göründüğü gibi mermisi ona kayıyor ve "Shoutgun" silahını kullanan biri koşarak hareket eden bir karaktere nasıl tüm mermiler işliyor. Son vuruşunda da yine duvara sıktığı mermi, arkadaşın tüm canını götürüyor, arkadaş burada düşüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Sağa sıkıp, tüm merminin Pedro'ya hedef geldiği kanıt, videoda detaylı hali var;

Ateş ediyor, duvara denk geliyor, hiç bir seken mermi yok, kan yok, görüldüğü gibi ama karakter tüm mermilerin hedefi oluyor.

Video;

Ek açıklamalar(varsa):-

#1 - 15.02.2022 03:13

#2 - 15.02.2022 03:16
Başta "eski oyun sonuçta, böyle bug tarzı şeyler olur" kafasında olduğum için şikayet açmadım. Ancak, alttaki videoda görüldüğü gibi, daha önceden birliklerinde olan bir arkadaş @emonivon , şikayeti açtığımız şahsı "sobeit" kullanmakla itham ettiği için şüphelendim. Şikayetin bir miktar geç açılmasının sebebi bu.

#3 - 15.02.2022 11:10
Şikayet içerisinde adım geçtiği için ileti gönderiyorum.

@BigDrill uzun süredir 40. Block oluşumunda ve R15'e kadar çıkan bir üye. Birlik içerisinde kısa bir süre dahi geçirmiş olsanız bu cümleyi duymanız çok normal olacaktır. Topluca bir dm sunucusuna girerler ve içlerinde Kemal'de bulunur. "Kemal s0beiti köklemiş yine." Geçtiğimiz HOTLINE görevinde @GARCI 'nin dediklerini yazmıştım zaten fakat kendisi bunu inkar edecektir. s0beit kullandığını doğruluyorum fakat elimde geçerli bir kanıt yok.

Tekrar ve tekrar söylüyorum, DAHA ADALETLİ BİR VICE MÜMKÜN  :vice: :-[

#4 - 15.02.2022 11:11
-
« Son Düzenleme: 15.02.2022 11:13 emonivon »

#5 - 15.02.2022 17:17

@BigDrill uzun süredir 40. Block oluşumunda ve R15'e kadar çıkan bir üye. Birlik içerisinde kısa bir süre dahi geçirmiş olsanız bu cümleyi duymanız çok normal olacaktır. Topluca bir dm sunucusuna girerler ve içlerinde Kemal'de bulunur. "Kemal s0beiti köklemiş yine." Geçtiğimiz HOTLINE görevinde @GARCI 'nin dediklerini yazmıştım zaten fakat kendisi bunu inkar edecektir. s0beit kullandığını doğruluyorum fakat elimde geçerli bir kanıt yok.

Ne alaka? Adam hile olsa düşmez ölmez, herkesin içinden geçer. Hiley'i DM sunucusunda ben bile açıyorum neyin kafası bu? Boş etiket atma birde. Savunmasını yapar, hile vice içerisinde kullanmadı HOTLİNE olayını da saçmalıyorsun uçağı bulan karakterlerin Kemal ile alakası bile yok. Net konuş. ::)
« Son Düzenleme: 15.02.2022 17:23 GARCI »

#6 - 15.02.2022 17:44

Susuyoruz, susuyoruz yeter kanka. Cidden işin boyutunu aşıyorsun. Devam etme, yeter. Senin için söylüyorum. Saçmalakta üstüne yok. Hani her şikayetin altına "Kanıt nerde? Kanıt nerde?" Diyorsun ya. Hani, kanıt nerde?

#7 - 15.02.2022 19:08
Öncelikle selamlar, Beni samp ortamında tanıyan tanır tanımayanda tanımaz. Ben şahsi olarak hile kullanmıyorum. Zaten SS'lerde hileyle alakalaı bir konu yok, Konuyada gelirsek yok hotline o bu Sobeit felan zaten ben savaşlarda sobeitle girseydim Aim le girseydim North Park gelip beni düşürüp kaldırmazdı bunu herkes biliyor gördüğüme kadar bir hile ile alakalı. Net bir kanıt yok ve Orada burada boş yere millete yalan yanlış sallamayada gerek yok. Teşekkür ederim.

#8 - 15.02.2022 19:11
Oynadığımız oyun Gta sa ve eski yapım bir oyun, Burada deagle kullansam tamam ama gördüğünüz üzere. Shotgun kullanıyorum Pompalı marka bir tüfek saçma atıyor, Mermileri dağılıyor saçma mermisi dağılıyor. Aim bot şüphesi diyor arkadaş, Aim bot yada o bu olsaydım bildiğin üzere Aim bot çoğu oyundada sadece sana kitlenir ve kafası sağa sola kaymaz ve birşey olmaz. Dediğim gibi arkadaşım anlamıyorum sizin bu boş şikayetlerinizi.

#9 - 15.02.2022 19:14
Savunman için teşekkürler ama yine de pek kafama yatmadı. Yönetici kararına bırakalım, bu saatten sonra kimse ileti göndermezse sevinirim.