Öncelikle selamlar, Beni samp ortamında tanıyan tanır tanımayanda tanımaz. Ben şahsi olarak hile kullanmıyorum. Zaten SS'lerde hileyle alakalaı bir konu yok,
Hile ile alakalı net bir kanıt yok? Nasıl yok, yazdıklarımı ve videoyu incelemedin sanırım. Neden admin tarafından etiketlendin, şüphe uyandırdığın için.
Konuyada gelirsek yok hotline o bu Sobeit felan zaten ben savaşlarda sobeitle girseydim Aim le girseydim North Park gelip beni düşürüp kaldırmazdı bunu herkes biliyor gördüğüme kadar bir hile ile alakalı. Net bir kanıt yok ve Orada burada boş yere millete yalan yanlış sallamayada gerek yok. Teşekkür ederim.
Bahsettiğin hile başka, burada sana açılan şikayette ki hile bambaşka. Sobeit vs gibi bir cümle kurduk mu şikayette, şikayeti açma sebebinin biraz da o olduğunu yazdı arkadaşım. Her neyse konu bu değil, belli etmeden hile kullanmaya çalışan bir ton oyuncu bulunuyor. Hile açan oyuncular hiç düşmüyor mu sanıyorsun?
Senin bahsettiğin hile başka, "God" kullanıyorsun diyen olmadı sana. Anlamsız yerlere ateş edip, tüm mermiler arkadaşa isabet ediyor. İlk vuruşunda mermiler isabet ediyor, ondan sonra anlamsız yerlere ateş ediyorsun fakat yine mermilerin hedefi "Pedro" karakteri oluyor. Yani bizim sana açtığımız şikayeti iyi incelersen demek istediğim şeyi anlayacaksın, şikayeti düzgün okursan dediğimi anlayacaksın.
Savunman yapacaksan, lütfen tek iletide bırak, direkt olarak sonuçlansın uzayıp yetkilileri uğraştırmayalım.