Konu: [04.02.2022 - Cregan Chambers] Birden Fazla İhlal  (Okunma sayısı 248 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.02.2022 03:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Unban Terminus

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted-RP, Yaralı Kural İhlali, Metagame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde her şey açık ve net. Arkadaş onaylı birlik bölgesinde vurulmuşken hiçbir şey olmamış gibi SMS atıyor. Yaralı rolüne dair hiçbir şey yok. Topallayarak yürümeyi yaralı rolü olarak söyleyecekse yetersiz olduğunu düşünüyorum. Etrafında o kadar silahlı adam varken SMS atamaz. Ayrıyeten sanırım PD baskını olacağını öğreniyor ve uyuşturucularını siliyor. Baştan aşağı birçok ihlal var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Mesaj üzerinden OOC konuşuyorsunuz sanırım, ekran görüntüsüne de bu yüzden sansür attınız. Düz hali varsa atabilirsin, yoksa bunun da değerlendirilmesini istiyorum.

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 04.02.2022 03:52 BatuhanC the Emperor »

#1 - 04.02.2022 03:56
Emotelerde gördüğün gibi dışarı atılıyorum etrafımda silahlı adamı bırak kimse yok dışarıda tek başımayım.
Ayrıca yaralı rolü yapmıyor yeterli değil demişsin fakat ben evden atıldıktan sonra etrafımda kimse olmamasına rağmen koşmadan (topallayarak yürüyor) diye emote verip eğilerek tek tek adım atıyordum.
Orada etrafımda kimse yoktu koşa koşa gidip kaçadabilirdim ki yapmadım. Öyle yapsaydım arkadaşınız tekrar dışarı çıkıp beni geri götüremezdi kaçmış olurdum. Yani gayet normal yerinde yaptığımı düşünüyorum. Retarteda bir savunmam yok çünkü savunma yapacak bir şey yok

#2 - 04.02.2022 03:58
Ooc konuşmak istesem PM'den konuşurum niye SMS'le uğraşayım? Ooc bir şey yok yönetim isterse özelden ulaştırırım ssi sana bir şey ispat etmeme gerek yok. Hem sms zaten IG bir şey nasıl mix yapabilirim.

Sms'i içeride atmış olsam niye (acil al beni) yazayım? Mesaj atarken dışarıda olduğumun kanıtını yarın atarım şu an telefondayım
« Son Düzenleme: 04.02.2022 04:00 Unban Terminus »

#3 - 04.02.2022 03:59
Yaralısın ve içeriye kaçırılmışsın. SMS nasıl atıyorsun? Atamazsın, topallayarak yürüme yaralı rolü değil. Yönetime ulaştırırsın o zaman, çok özel biri olduğundan sana özelden ulaşacaklardır. Sonuçlanabilir.

#4 - 04.02.2022 04:03
Senin gibi toxiclesmeyecegim, üslubumda da bir şey yok. Benden başka bir ileti gelmeyecek.

#5 - 04.02.2022 04:44
Gereksizleri silip tek iletide savunmayı yapacağım.
Tek tek açıklayıp savunmamı bitiriyorum. Retarted RP demişsiniz, atacağım ekran görüntüsünde dışarıya atılıyorum ve yanımda kimse olmuyor, o esnada mesajı gönderiyorum.
Spoiler: GösterGizle
Yaralı kural ihlali demişsin, attığın hiçbir ekran görüntüsünde savunmasını yapacağım bir şey yok. Hatta kapıda tek başıma topallama rolü yaptım ki yapmayıp kimse olmadığı için koşa koşa da kaçabilirdim, kapıdan çıkıp beni tekrar içeri alan arkadaş beni bulamazdı. Aynı şekilde metagame diye attığın fotoğraf, istenirse şikayete bakan yöneticiye iletebilirim. Uyuşturucu paketleri konusunda mesaj atarken paketleri sildim, etrafımda ve çevremde hiç kimse yoktu. Tek kusurum bu olabilir, herhangi bir rol baltaladıysam üzgünüm. Tarafımca başka ileti gelmeyecek.

#6 - 09.02.2022 00:26
Ölümcül yara almayan birinin neden SMS atamayacağını anlayamadım, düşünüldüğünde mümkün bir olay.

Ayrıca diğer şikayete yaralı kural ihlaliyle ilgili attığım yazının burada durmasında da fayda var.

Alıntı
Alıntı
Öncelikle biz yaklaşık 20 dakika boyunca orada durduk. Helikopter ile çatıya çıkan kişileri vurmaya çalışıyorduk. Rol yapıyoruz, gerçek hayata birebir uygun bir şekilde rolümüzü yansıtmaya çalışıyoruz. Vurulmuşsun, .45'lik mermi, adamın bacağına gelse yerden kalkamazsın. Birisi gelip kaldırma emotu vermemiş, bir şey vermemiş ve sen vurulduktan sonra kalkmışsın. Burada ben yaralı kural ihlali değil, @bakhtiyaryaveri adlı arkadaş ihlal yapıyor. Brawl olsa kalkarsın ama vuruluyorsun, 5-6 kişi tarafından. Kalkıp gitmen hatalı bir davranış. Benim savunmam bu kadar, yönetici kararı bekleyebiliriz. Ayrıca dediğim gibi sıktığım yerden kimin ismi var kimin ismi yok gözükmüyor. Koşan biri vardı vurdum. Sonuçlanabilir.

Yaralı kural ihlaline tüm diğer şikayetlere emsal olabilecek bir açıklık getirelim.

Bir oyuncunun vurulup sistemsel olarak yaralandıktan sonra sistemsel olarak 180 saniye yerde kalmak zorunda olduğunu, hareket edemediğini biliyoruz. Bu vurulan oyuncunun yaralı rolü yapmak zorunda olduğu zaman dilimidir. 180 Saniye sonra sistemsel olarak ayağa kalkan oyuncunun yaralı rolünü sürdürmesi veya devam etmesi tamamen kendi inisiyatifine bırakılmıştır. 180 Saniye sonra kalktıktan sonra agresif tutum sergilemediği, bir kaç dakika önce silahla vurulduğunu tamamen inkar etmediği sürece ( Alzheimer taklidi yapmak, ben vurulmadım demek. ) problem yok demektir.

5 Dakika önce vurduğunuz, bir çok kişiyi yaralıya düşürdüğünüz bir mekanı 5 dakika sonra tekrar ziyaret edip vurmak büyük bir kumar. Bu kumar oynanacaksa ilk gidişte vurduğunuz kişileri iyi hatırlayıp vurmamanız gerekiyor ki bu kuralın ihlal durumu oluşmasın.

Ceza verilmeyecek.