Öncelikle biz yaklaşık 20 dakika boyunca orada durduk. Helikopter ile çatıya çıkan kişileri vurmaya çalışıyorduk. Rol yapıyoruz, gerçek hayata birebir uygun bir şekilde rolümüzü yansıtmaya çalışıyoruz. Vurulmuşsun, .45'lik mermi, adamın bacağına gelse yerden kalkamazsın. Birisi gelip kaldırma emotu vermemiş, bir şey vermemiş ve sen vurulduktan sonra kalkmışsın. Burada ben yaralı kural ihlali değil, @bakhtiyaryaveri adlı arkadaş ihlal yapıyor. Brawl olsa kalkarsın ama vuruluyorsun, 5-6 kişi tarafından. Kalkıp gitmen hatalı bir davranış. Benim savunmam bu kadar, yönetici kararı bekleyebiliriz. Ayrıca dediğim gibi sıktığım yerden kimin ismi var kimin ismi yok gözükmüyor. Koşan biri vardı vurdum. Sonuçlanabilir.
Yaralı kural ihlaline tüm diğer şikayetlere emsal olabilecek bir açıklık getirelim.
Bir oyuncunun vurulup sistemsel olarak yaralandıktan sonra sistemsel olarak
180 saniye yerde kalmak zorunda olduğunu, hareket edemediğini biliyoruz. Bu vurulan oyuncunun
yaralı rolü yapmak zorunda olduğu zaman dilimidir. 180 Saniye sonra sistemsel olarak ayağa kalkan oyuncunun yaralı rolünü sürdürmesi veya devam etmesi tamamen kendi inisiyatifine bırakılmıştır. 180 Saniye sonra kalktıktan sonra agresif tutum sergilemediği, bir kaç dakika önce silahla vurulduğunu tamamen inkar etmediği sürece (
Alzheimer taklidi yapmak, ben vurulmadım demek. ) problem yok demektir.
5 Dakika önce vurduğunuz, bir çok kişiyi yaralıya düşürdüğünüz bir mekanı 5 dakika sonra tekrar ziyaret edip vurmak büyük bir kumar. Bu kumar oynanacaksa ilk gidişte vurduğunuz kişileri iyi hatırlayıp vurmamanız gerekiyor ki bu kuralın ihlal durumu oluşmasın.
Ceza Verilecek.