Konu: 04.02.2022 RK[Revenge Kill]  (Okunma sayısı 321 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.02.2022 01:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_27030 Reshard_Burnett @ogecedolunaydi Maske_14690

Olaya dahil olan şahit karakter adı: David Argent @xFearLess Micheal_Wenham @SchtoralHydra

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK[Revenge Kill]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: RK'lı olan kişilere ateş açmaları.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/452532761618546699/938921134827667526/samp_04_02_2022_01_05_12.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/452532761618546699/938918564029694022/samp_04_02_2022_01_05_38.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/889502544114634783/938923002953875546/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşım adına açılmış bir şikayet, forumu pek bilmiyor. Kişilerin üzerinde /sdo olmasına rağmen ateş açmışlar, bilginize.

« Son Düzenleme: 04.02.2022 02:30 Wiquend »

#1 - 04.02.2022 01:22
Şahitliğimi onaylıyorum, olayı özetlemem gerekirse etiketlemeniz yeterli olur, arkadaşım ile açtığımız bir şikayet, forum hakkında bilgim olmadığı için açamadım. İyi forumlar...

#2 - 04.02.2022 01:49
vurulduktan sonra "/ado yaralı" yazarsan vururuz, arkadaşımıza ateş açılan bölgedesiniz.

Ek; rollerine yaralı olarak devam ederseniz mesela, "/sdo 300 omuzu sargılı, kan izi var."
İyi forumlar dilerim, savunmam bu kadar. İleti göndermeyeceğim.

#3 - 04.02.2022 01:53
Maske 14690 benim,

Daha önce RK'lı olduğunuzun ssini atmamışsınız, yetersiz kanıt. Eğer atarsanız gerekli savunmaları vs. yapabilirim.

#4 - 04.02.2022 01:58
Maske 14690 benim,

Daha önce RK'lı olduğunuzun ssini atmamışsınız, yetersiz kanıt. Eğer atarsanız gerekli savunmaları vs. yapabilirim.

Selam dost, rolün gidişatın bölgeye bir kaç polis arkadaş geldi, onlardan birini buraya etiketlerim, şahitliklerini onaylayacaklardır. İyi günler, @moonster Neff_Baumann ve @keyfeymIs Gene Huff adlı karakter. Chat log mevcut, dilerseniz atabilirim.
« Son Düzenleme: 04.02.2022 02:01 Wiquend »

#5 - 04.02.2022 02:08
vurulduktan sonra "/ado yaralı" yazarsan vururuz, arkadaşımıza ateş açılan bölgedesiniz.

Ek; rollerine yaralı olarak devam ederseniz mesela, "/sdo 300 omuzu sargılı, kan izi var."
İyi forumlar dilerim, savunmam bu kadar. İleti göndermeyeceğim.
Kişi vurulmadan önce ayaktayken /sdo belirtmiş zaten, şikayeti dikkatli incelememişsin sanıyorum, iyi günler.

#6 - 04.02.2022 02:09
Selam, savunmamı olabildiğince kısa tutacağım.

Bölgenizdeki üyelere ateş açmadan bir dakika önce baktım, hiçbirinizin üzerinde emote yoktu. Zaten bu yüzden baskın attık, yarısı RK'lı üç dört kişi için bölge basmayı mantıklı bulmuyoruz. Biz oraya ateş açmadan hemen önce emote vermiş olmalısın ki bizim bunu görmek için bir fırsatımız olmadı, aynı zamanda ben RK'lı olduğunu geç de olsa bildiren David Argent karakterine hiçbir şekilde hit de atmamışım. Aşağıda baskın anına ait kısa bir video bırakacağım, kime ne vurduğum vesaire sizler tarafından da görülebilir zaten.

Alıntı
Bölgenizdeki üyelere ateş açmadan bir dakika önce baktım, hiçbirinizin üzerinde emote yoktu.

Alıntı
Aşağıda baskın anına ait kısa bir video bırakacağım, kime ne vurduğum vesaire sizler tarafından da görülebilir zaten.

Sanırım savunmam diğer arkadaşlara karşı olan suçlamalar için de yeterli olur. İyi eğlenceler.  :palmiye:

#7 - 04.02.2022 02:14

Bölgenizdeki üyelere ateş açmadan bir dakika önce baktım, hiçbirinizin üzerinde emote yoktu. Zaten bu yüzden baskın attık, yarısı RK'lı üç dört kişi için bölge basmayı mantıklı bulmuyoruz. Biz oraya ateş açmadan hemen önce emote vermiş olmalısın ki bizim bunu görmek için bir fırsatımız olmadı, aynı zamanda ben RK'lı olduğunu geç de olsa bildiren David Argent karakterine hiçbir şekilde hit de atmamışım. Aşağıda baskın anına ait kısa bir video bırakacağım, kime ne vurduğum vesaire sizler tarafından da görülebilir zaten.

Alıntı
Bölgenizdeki üyelere ateş açmadan bir dakika önce baktım, hiçbirinizin üzerinde emote yoktu. Videoyu yavaşlatıp izleyebilirsiniz, 0.25 ideal olacaktır.

Alıntı
Aşağıda baskın anına ait kısa bir video bırakacağım, kime ne vurduğum vesaire sizler tarafından da görülebilir zaten.

Sanırım savunmam diğer arkadaşlara karşı olan suçlamalar için de yeterli olur. İyi eğlenceler.  :palmiye:

İyi günler dostum, videoya açar açmaz videoda ki emote göze çarpıyor, video açıldığında kişinin üstünde emote var, dikkat etmemek sizin hatanız.

#8 - 04.02.2022 02:17

Alıntı
Bölgenizdeki üyelere ateş açmadan bir dakika önce baktım, hiçbirinizin üzerinde emote yoktu.

Alıntı

İyi günler dostum, videoya açar açmaz videoda ki emote göze çarpıyor, video açıldığında kişinin üstünde emote var, dikkat etmemek sizin hatanız.
Söylediğim gibi, bölgenize ateş açmadan önce RK vs. durumlarını kontrol etmek için geldim ve hiçbirinizde yaralı olduğu yönünde bir /do-/ado-/sdo gibi bir şey yok. Baskını sezip emote vermiş olmalısınız. Yetkili kararını bekleyebiliriz, daha fazla bir şey yok gibi görünüyor.

#9 - 04.02.2022 02:18