Konu: 04.02.2022 RK[Revenge Kill]  (Okunma sayısı 325 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.02.2022 02:28
Selam, savunmamı olabildiğince kısa tutacağım.

Bölgenizdeki üyelere ateş açmadan bir dakika önce baktım, hiçbirinizin üzerinde emote yoktu. Zaten bu yüzden baskın attık, yarısı RK'lı üç dört kişi için bölge basmayı mantıklı bulmuyoruz. Biz oraya ateş açmadan hemen önce emote vermiş olmalısın ki bizim bunu görmek için bir fırsatımız olmadı, aynı zamanda ben RK'lı olduğunu geç de olsa bildiren David Argent karakterine hiçbir şekilde hit de atmamışım. Aşağıda baskın anına ait kısa bir video bırakacağım, kime ne vurduğum vesaire sizler tarafından da görülebilir zaten.

Alıntı
Bölgenizdeki üyelere ateş açmadan bir dakika önce baktım, hiçbirinizin üzerinde emote yoktu.

Alıntı
Aşağıda baskın anına ait kısa bir video bırakacağım, kime ne vurduğum vesaire sizler tarafından da görülebilir zaten.

Sanırım savunmam diğer arkadaşlara karşı olan suçlamalar için de yeterli olur. İyi eğlenceler.  :palmiye:

Önceden RK'lı olan bir kişi videoda bulunuyor, Maske_33460 adlı oyuncunun Michael_Wenham [@SchtoralHydra] adlı kişiye ateş açtığı görülebilir, gerekli ssler:
https://cdn.discordapp.com/attachments/889502544114634783/938934665690087534/sa-mp-392.png

#11 - 04.02.2022 02:31
Selam, savunmamı olabildiğince kısa tutacağım.

Bölgenizdeki üyelere ateş açmadan bir dakika önce baktım, hiçbirinizin üzerinde emote yoktu. Zaten bu yüzden baskın attık, yarısı RK'lı üç dört kişi için bölge basmayı mantıklı bulmuyoruz. Biz oraya ateş açmadan hemen önce emote vermiş olmalısın ki bizim bunu görmek için bir fırsatımız olmadı, aynı zamanda ben RK'lı olduğunu geç de olsa bildiren David Argent karakterine hiçbir şekilde hit de atmamışım. Aşağıda baskın anına ait kısa bir video bırakacağım, kime ne vurduğum vesaire sizler tarafından da görülebilir zaten.

Alıntı
Bölgenizdeki üyelere ateş açmadan bir dakika önce baktım, hiçbirinizin üzerinde emote yoktu.

Alıntı
Aşağıda baskın anına ait kısa bir video bırakacağım, kime ne vurduğum vesaire sizler tarafından da görülebilir zaten.

Sanırım savunmam diğer arkadaşlara karşı olan suçlamalar için de yeterli olur. İyi eğlenceler.  :palmiye:

Önceden RK'lı olan bir kişi videoda bulunuyor, Maske_33460 adlı oyuncunun Michael_Wenham [@SchtoralHydra] adlı kişiye ateş açtığı görülebilir, gerekli ssler:
https://cdn.discordapp.com/attachments/889502544114634783/938934665690087534/sa-mp-392.png
Bahsedilen Michael_Wenham karakteri benim,Kafamın üstüne /do ile belirtmeme rağmen tekrardan bana ateş edildi.Çok uzatmayacağım,zaten tüm herşey ss'de gözüküyor.İyi forumlar.

#12 - 04.02.2022 02:46
Kasparov Bulvarı kuzey bölgesinde çağrıya gittiğimiz ve David Argent'i baygın olduğunu gördüğüm doğrudur. Onun dışında olay hakkında bir bilgim mevcut değildir.

#13 - 04.02.2022 16:26
Uzun zamandır kişiler şikayetin farkında, yapabilecekleri bir savunma, ya da bir mesaj ile savunmamı yapacağım diye bir mesaj kalmıyor, kişilerin yapacak savunmalara karşı gerekli kanıtlar ortada, şikayet benim açımdan sonuçlanabilir, iyi günler, iyi forumlar. :sampanya:

#14 - 08.02.2022 18:39
Sizi vurduğumda sabahın erken saatleriydi, 8 saatinizi tamamlamıştınız. Eğer mümkünse 8 saatin içinde vurulduğunuzun ekran görüntüsünü atın. SSlerde sadece sizi o an vurduğumuz ssler var. RK yapmamız için sizi 8 saat geçmeden vurmamız lazım ama daha önce vurduğumuzun ssini atmamışsınız. En başta yazdığım gibi hala sizi ilk vurduğumuz ssi bekliyorum.

#15 - 10.02.2022 13:50
Sizi vurduğumda sabahın erken saatleriydi, 8 saatinizi tamamlamıştınız. Eğer mümkünse 8 saatin içinde vurulduğunuzun ekran görüntüsünü atın. SSlerde sadece sizi o an vurduğumuz ssler var. RK yapmamız için sizi 8 saat geçmeden vurmamız lazım ama daha önce vurduğumuzun ssini atmamışsınız. En başta yazdığım gibi hala sizi ilk vurduğumuz ssi bekliyorum.

Kişinin vurulduğuna dair sslerim var demiştim, isteseniz atardım, boş yere konuyu uzatıp haksız savunmanızı bekleyeceğim, kural ihlali ortada, cezanızı hiç bir şekilde kabullenmemek kötü, 04/02/2022'de açtığım şikayet, sizin uzatmanız ve cezadan kaçmaya çalışmanız yüzünden uzuyor, yetkili arkadaşlara kolay gelsin.

https://cdn.discordapp.com/attachments/705109183804080148/941284504532828200/Screenshot_1.png

#16 - 15.02.2022 14:46
Maske_14690 Ghaalen Howell yaralı kural ihlalinden dolayı ceza alacak. David Argent yaralı olarak emote verdiği halde ateş etmeye devam ediliyor.