Savunmana tek tek cevaplar vereyim, çünkü gerçekçilikten uzak bir savunma yapmışsın.
Bisiklet ve default skin kullanma olayı;
Beni ilgilendiren, beni alakadar eden bir durum değil. Kime sıkacağınız sizin sorumluluğunuzda. Ne yapalım, vurulmamak için özel skin mi attıralım siz savaşıyorsunuz diye? Ayrıca motorumu bilerek sürmüyodum, bunun sebebi de motor kulübüyle savaşta olmanızdı.
Vuurlmak için ek çaba göstermek?
Sizin hoodunuza girmedim, konuda da belirttiğim gibi hood üzerinde planlamalar için arkadaşlarımla discord üzerinden konuşuyordum o yüzden hood çevresinde geziniyodum. Ne maske, ne silahım vardı. Tek suçum default skinle dolaşmak yani

Bölgeyi gözetlemek?
Videoda da görüldüğü gibi, durup da sizin hoodunuza veya çevresine bir kere bile bakmamışım sadece bisiklet sürüyorum, nerede tam olarak gözlediğim yer? Göster çünkü ben göremedim. Bunun yanında, diğer birliğe neden bilgi vereyim, benim savaşım mı?
Arkaya bakma olayı;
Gördüğünüz gibi orada bisikletle yakından geçiyorum, akşam saatlerinde lagı olan, bu yüzden yanlışıkla oyunculara lagdan dolayı pit atma durumu olan biriyim. Bu yüzden arkaya bakıyorum, bu birinci sebep. İkinci sebebim ise arkadaki arkadaşıma bakıyorum, önceki tur videoda da gördüğün üzere afkydı, oyuna tekrar döndüğünde baktım sonrasında düştüm ve DM'e maruz kaldım.
Vurulma riski;
Siz savaştasınız diye hiçbir oyuncu kendini sınırlayamaz, yukarda da bellirtiğim gibi kimi vurduğunuz sizin sorumluluğunuzda. Ben bisikletimle geziyoken, sebepsiz yere vuruldum, yaralı durumuna düşürüldüm. Videoyu bilerek uzun tuttum, çünkü sizi gözetlediğim veya size karşı yapmış olduğum tehdit durumu yok.
Savunmanız bu kadarsa yetkili kararı bekleyelim.