Konu: DM  (Okunma sayısı 268 defa)

#10 - 23.01.2022 15:44

DM lik bir olayımız yok buyrun düşmanlık kanıtımız, AFK'ken mahallemize sıktınız SS bulamadım fakatt Leo Hoffman adlı karakter bunu çok iyi biliyor.

İyi forumlar, iyi roller dilerim.
DM'lik bir olayınız yok. gerçekten aşırı komik bir olay, brawl'da dövülmeyi hazmedemeyip daha RK'lı olduğunuz halde sıktınız hepsinin videosu var bugün yaşanan olaylarında yaklaşık 1.5 2 saatlik video kaydım var. Güvenli bölgede Tonny Souza oraya Hans Li'yi bırakmıştır bunu sizlerde görüşsünüzdür.

AFK olurken sizin mahallenize sıkmadık boştan yere birbirimizi kandırmamıza gerek yok mahallenize gelip silah ile inmedik bile. Tanıtınız daha onaylanmadı ve sürekli olarak bir DM uğraşındasınız iki gündür karşı saldırı yapmıyoruz çünkü illegal yasağınız var adminlere sorduk sıkmayın dediler ilk akşam sıkmadık dün silah çekmedik tekrardan sıktınız bugün yeniden geldiniz yeniden sıktınız şikayet sonuçlanabilir.

Dostum Hans Li'yi güvenli bölgeye bırakamaz biz onu takip ediyoruz düşmanlığımız var ve o güvenli bölgede kalıp duruyor pm attığımız halde orada beklemeye devam etti lütfen yalan söylemiyelim.

#11 - 23.01.2022 15:47

DM lik bir olayımız yok buyrun düşmanlık kanıtımız, AFK'ken mahallemize sıktınız SS bulamadım fakatt Leo Hoffman adlı karakter bunu çok iyi biliyor.

Dostum rol yapmayı bilmediğiniz gibi yalan söylemeyide bilmiyorsun, şikayet yerinde iftiralar değil attığın ssler kanıtlar eğer sana sıktığımı idda ediyorsan kanıtla en kötü hasarlar tarafından kayıtları bile görebilirsin, eğer sana sıkmış olsam bile RK olmuş olursun 8 saat beklemek zorunda kalıyorsun farkında mısın her halükarda sen zararlı çıkıyorsun cidden bunca zamandır bu sunucuda nasıl barındığınızı merak ediyorum.
Savunma yapılmıştır sonuçlanabilir.

Dostum eğer bir RK ihlali diyorsanız lütfen ss atın buraya rk ihlali yaptı diyip durmayın.

#12 - 23.01.2022 15:50

Dostum rol yapmayı bilmediğiniz gibi yalan söylemeyide bilmiyorsun, şikayet yerinde iftiralar değil attığın ssler kanıtlar eğer sana sıktığımı idda ediyorsan kanıtla en kötü hasarlar tarafından kayıtları bile görebilirsin, eğer sana sıkmış olsam bile RK olmuş olursun 8 saat beklemek zorunda kalıyorsun farkında mısın her halükarda sen zararlı çıkıyorsun cidden bunca zamandır bu sunucuda nasıl barındığınızı merak ediyorum.

Dostum eğer bir RK ihlali diyorsanız lütfen ss atın buraya rk ihlali yaptı diyip durmayın.
Attığım videoda yapılan ihlaller mevcut zaten.

#13 - 23.01.2022 15:50

DM'lik bir olayınız yok. gerçekten aşırı komik bir olay, brawl'da dövülmeyi hazmedemeyip daha RK'lı olduğunuz halde sıktınız hepsinin videosu var bugün yaşanan olaylarında yaklaşık 1.5 2 saatlik video kaydım var. Güvenli bölgede Tonny Souza oraya Hans Li'yi bırakmıştır bunu sizlerde görüşsünüzdür.

AFK olurken sizin mahallenize sıkmadık boştan yere birbirimizi kandırmamıza gerek yok mahallenize gelip silah ile inmedik bile. Tanıtınız daha onaylanmadı ve sürekli olarak bir DM uğraşındasınız iki gündür karşı saldırı yapmıyoruz çünkü illegal yasağınız var adminlere sorduk sıkmayın dediler ilk akşam sıkmadık dün silah çekmedik tekrardan sıktınız bugün yeniden geldiniz yeniden sıktınız şikayet sonuçlanabilir.

Dostum Hans Li'yi güvenli bölgeye bırakamaz biz onu takip ediyoruz düşmanlığımız var ve o güvenli bölgede kalıp duruyor pm attığımız halde orada beklemeye devam etti lütfen yalan söylemiyelim.
Dostum güvenli bölgeye bir şey dediğimiz yok Hans'ı oraya bıraktı sonuç olarak oda bir ihlal. Sivil halinle hala DM peşinde olman beni üzdü.

#14 - 23.01.2022 16:22

Okumayıda bilmiyorsun galiba, arkadaşın sabah onu vurduğumu söylüyor eğer öyle bir durum varsa kanıtlasın, bilmediğin olaylara yorum yapma. İyi forumlar, iyi roller demek isterdim  ama onu bildiğinizi düşünmüyorum. Daha fazla konu hakkında bir şey demeyeceğim şikayet kanalını meşgul etmeyelim. Birliğim ve ben olmak üzere son iletimizi atıyorum, sonuçlanabilir.

#15 - 23.01.2022 16:27
Oluşum şikayetinde gerekli cezayı aldığınızı düşünüyorum. İki aşamalı bir birliğe karşı aldığınız tavır ve yaptığınız rollerden DM aradığınız çok belli. Üst üste şikayet yediniz ve uslanmadınız. Savaşta falan değiliz, Leo Hoffman karakterine iftira atacağına kendi birlik üyelerini uyarmayı denemelisin. Eğer böyle bir birliğe sahipsen ilk önce forumdan bir tanıtım oluştur, sistemsel birlik ile onaylı bir birlik arasında dağlar kadar fark var. Oyun içerisinde bizim ile kendini aynı kefeye koymamanı rica edeceğim. Bu tutuma devam ederseniz, üst yönetim sizi sunucudan uzaklaştırır. Böyle troll, deathmatcha meraklı birliklerin sunucuda olması bizi rahatsız ediyor.

#16 - 25.01.2022 12:39
Merhabalar, şikayet incelendi. Karakterler ceza alacak. Ufak sebepler için silaha sarılmayın.