Konu: DM  (Okunma sayısı 267 defa)

#0 - 23.01.2022 00:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_30785 Maske_15566 @VeyselKaan = Frank_Champ

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Wolfgang_Luthenferg Tonny_Souza Jurgen_Wiegratz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS+Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay sadece bugün değil daha öncedende yaptıkları birçok hatadan dolayı oluşum şikayeti açıldı ama aşırı geç sonuçlandığından bugün yapılan olayı oyuncu şikayeti olarak açıyorum. Arkadaşlarımız ile aramızda dün bir brawl döndü ardından arkadaşlar bunu kendilerine yediremeyip gelip dün bir kere hoodumuzda bizi vurdular akşam geri karşılık verecektik adminler ile iletişime geçtiğimizde bize daha birliklerinin onaylanmadığını ve bir ay boyunca illegal rol yasaklarının olduklarını söylediler geri hooda döndük ve oluşum şikayeti açtık ve hoodda paket kasmaya devam ettik bugün olayı pek detaylı bilmediğimden kısa kesiyorum Tonny Souza ile aralarında bir münakaşa çıkmış herhangi bir kavga ile bitmemiş ve orada Tonny'i dövmek varken akşam bize sıkmaya kadar verdiler RK'lı oldukları halde daha beş on dakika geçtiğinde araba kullanıp silah patlatabilecek hale gelmişler  bugünde teslimat bittikten sonra gelip hoodumuzda bizi vurdular geri karşılık vermiyoruz diye bizi korkuyoruz sanıyorlar sanırım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silahlarının alınmasını ve gerekli işlemin uygulanmasını istiyorum.

#1 - 23.01.2022 00:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.01.2022 00:53
Olayda bulunan ve sıkan Frank_Champ benim ben RK'lı değildim. Bize hiç bir şekilde RK uygulanmadı. Kişileri Hood dışında yakalamaya çalıştık fakat kendileri güvenli bölgeye sığındılar sonra sıktık diye bizi şikayet ediyorlar. Dediğim gibi güvenli bölgeye sığındıkları için ve hoodlarından dışarı çıkmadıkları içni sıktık. Ayrıca ben birlikte değilim birlikten ayrdıldım ve illegal yasağım yok.

Mix yaptıklarına dair kanıtım.

Ayrıca ilk şikayete iyi bakın haritaya glm hoodunun içindeler kendi hoodlarında değiller.
« Son Düzenleme: 23.01.2022 14:43 VeyselKaan »

#3 - 23.01.2022 09:11
Olayda bulunan ve sıkan Frank_Champ benim ben RK'lı değildim. Bize hiç bir şekilde RK uygulanmadı. Kişileri Hood dışında yakalamaya çalıştık fakat kendileri güvenli bölgeye sığındılar sonra sıktık diye bizi şikayet ediyorlar. Dediğim gibi güvenli bölgeye sığındıkları için ve hoodlarından dışarı çıkmadıkları içni sıktık. Ayrıca ben birlikte değilim birlikten ayrdıldım ve illegal yasağım yok.

Buradaki SS'in tamamınındaki saat ve zaman herşeyi açıklıyor o gün orada bir brawl oldu ve yaklaşık beş on dakika sonra RK'lı olduğu halde gelip silahla sıktı duruma karşılık vermek için bizde silahlandık ve orda "Topunuz gelin amına" olarak yazılan bir cümledir. Gelelim illegal yasağım yok dediğin yere, senin forum hesabını aratırken birlikteydin sanırım şikayet açılınca birlikten çıktın oluşum şikayetindede birliğiniz on sekiz kişiydi ihlal yapılan herkes ya ayrıldı yada atıldı ben size dün RK oldunuz demedim brawlda RK oldunuz ve gayette güzel araba falan kullanabiliyorsunuz.
Şikayeti destekleyecek 2. kanıtım

Sondaki SS'te hangi birlik üyelerinin mix yaptığı görüküyor "pm 18 ordayım şuan" İnanın geri karşılık vermeyi çok istemiştik ama illegal kuralınız bize birşey yaptırtmadı. Şikayet sonuçlanılabilir.

#4 - 23.01.2022 09:15
Ve sanırım bu birlik üyeleri DM atmadan duramıyor. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=122055.0

#5 - 23.01.2022 10:32

Hadi sizi RK etmediler, kimsenin güvenli bölgeye sığındığı felan olmadı sizlerin güvenli bölgeden anlayışı hoodda durmaksa sizlerin rol bilgisini daha iyi anlamış oluyoruz. Senin bir birlikte olmaman daha kötü çünkü sana illegal rol yapmana izin vermiyor. Dün o birlikte rol yapıp vurulduktan sonra birlik ceza yemesin diye birlikten çıkıp bizlere sıkmak komik bir olay, iki gün önce gelip sizlerin önceki yaptıklarını göz ardı edip senle rol yaptığıma pişman oldum neyse en azından bazı konuları kendi ağzınla söylemişsin. Daha fazla bir şey yazılmayacaktır sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 23.01.2022 10:50 ErenTryki »

#6 - 23.01.2022 14:02

Dün akşam sizi kovalıyorduk güvenli bölgeye sığındınız.

#7 - 23.01.2022 14:05

DM lik bir olayımız yok buyrun düşmanlık kanıtımız, AFK'ken mahallemize sıktınız SS bulamadım fakatt Leo Hoffman adlı karakter bunu çok iyi biliyor.

İyi forumlar, iyi roller dilerim.

#8 - 23.01.2022 14:30

DM lik bir olayımız yok buyrun düşmanlık kanıtımız, AFK'ken mahallemize sıktınız SS bulamadım fakatt Leo Hoffman adlı karakter bunu çok iyi biliyor.

DM'lik bir olayınız yok. gerçekten aşırı komik bir olay, brawl'da dövülmeyi hazmedemeyip daha RK'lı olduğunuz halde sıktınız hepsinin videosu var bugün yaşanan olaylarında yaklaşık 1.5 2 saatlik video kaydım var. Güvenli bölgede Tonny Souza oraya Hans Li'yi bırakmıştır bunu sizlerde görüşsünüzdür.

AFK olurken sizin mahallenize sıkmadık boştan yere birbirimizi kandırmamıza gerek yok mahallenize gelip silah ile inmedik bile. Tanıtınız daha onaylanmadı ve sürekli olarak bir DM uğraşındasınız iki gündür karşı saldırı yapmıyoruz çünkü illegal yasağınız var adminlere sorduk sıkmayın dediler ilk akşam sıkmadık dün silah çekmedik tekrardan sıktınız bugün yeniden geldiniz yeniden sıktınız şikayet sonuçlanabilir.

#9 - 23.01.2022 14:46

Dostum rol yapmayı bilmediğiniz gibi yalan söylemeyide bilmiyorsun, şikayet yerinde iftiralar değil attığın ssler kanıtlar eğer sana sıktığımı idda ediyorsan kanıtla en kötü hasarlar tarafından kayıtları bile görebilirsin, eğer sana sıkmış olsam bile RK olmuş olursun 8 saat beklemek zorunda kalıyorsun farkında mısın her halükarda sen zararlı çıkıyorsun cidden bunca zamandır bu sunucuda nasıl barındığınızı merak ediyorum.
Savunma yapılmıştır sonuçlanabilir.