Olayda bulunan ve sıkan Frank_Champ benim ben RK'lı değildim. Bize hiç bir şekilde RK uygulanmadı. Kişileri Hood dışında yakalamaya çalıştık fakat kendileri güvenli bölgeye sığındılar sonra sıktık diye bizi şikayet ediyorlar. Dediğim gibi güvenli bölgeye sığındıkları için ve hoodlarından dışarı çıkmadıkları içni sıktık. Ayrıca ben birlikte değilim birlikten ayrdıldım ve illegal yasağım yok.

Mix yaptıklarına dair kanıtım.
Buradaki SS'in tamamınındaki saat ve zaman herşeyi açıklıyor o gün orada bir brawl oldu ve yaklaşık beş on dakika sonra RK'lı olduğu halde gelip silahla sıktı duruma karşılık vermek için bizde silahlandık ve orda "Topunuz gelin amına" olarak yazılan bir cümledir. Gelelim illegal yasağım yok dediğin yere, senin forum hesabını aratırken birlikteydin sanırım şikayet açılınca birlikten çıktın oluşum şikayetindede birliğiniz on sekiz kişiydi ihlal yapılan herkes ya ayrıldı yada atıldı ben size dün RK oldunuz demedim brawlda RK oldunuz ve gayette güzel araba falan kullanabiliyorsunuz.
Şikayeti destekleyecek 2. kanıtım
Sondaki SS'te hangi birlik üyelerinin mix yaptığı görüküyor "pm 18 ordayım şuan" İnanın geri karşılık vermeyi çok istemiştik ama illegal kuralınız bize birşey yaptırtmadı. Şikayet sonuçlanılabilir.