Öncelikle merhabalar,Burada birliği küçümsemek ve hor görmekten kasıt alarak böyle bir şikayet metni yazman pekte anlamsız diyebiliriz.
Sonuçta bu kısma şikayet metni yazıyorsun, birlik hakkında düşüncelerin sorulmuyor burada. Art niyetli davranmanın bir sebebi olmalı? Bizim senle veyahut bir diğerleriyle sürtüşmemiz olduğunu sanmıyorum, şahsen kendi düşüncem bunlar. Varsa dahi bu konuyu beraber ele alır, konuşabilir, çözebiliriz. Sonuçta haydut değiliz, iki tarafta laftan anlayan bireyler olsa gerek. Pilot oluşum (Örnek oluşum), herkesin şartlarına onay verip katılabileceği bir heyet, rol hissiyatı gelişmemiş bir çok oyuncu bize dahil olabiliyor, bu nedenle bazen konuyu sarmal bir yere çekmeniz de sorun bulmuyorum, biz de biliyoruz kendimize has kadro ile rol atmosferi oluşturmayı. Sizlerin de bildiğiniz gibi pilot oluşum unvanı almış bir heyet. Birliğe olan art niyetli etkileşimini pekte hoş karşılayamıyorum. Ayrıca çözülecek bir durum varsa onu sen veya ben değil. Belli merciler karar verir. Şu bize olan suçlu psikolojinizi bir yana atıp değerlendirme yapsanız daha da iyi olurdu.
Rol konusuna gelirsek sevgili arkadaşım, farkındaysan size veya arkadaşına ait olan bir mekana içmeye geliyoruz. Agresif rol yaptığımızı söylüyorsun, yanılıyorsun.
Mekanınıza gelip kaç kadeh viski diktik? Rolün seyrini bilmeden konuşup böyle gereksiz bir metin yazmana dahi anlam vermedim. Karakterler fazlasıyla sarhoş, Franklin olması gerek, Franklin karakteri ile samimi bir diyalog statüsü vardı, en azından bir zamana kadar. Valeria kız karakteri ile aramızı açtık, tabi bu sıra da dışarıdayız. Karakter ile aramız fazlasıyla iyi oldu birden olaylar renk atmaya başladı, Kız karakter bizi tanımıyor havasına girdi ve hafif sürtüşme yaşandı.
Rol şeması,İki karakter ise ayaş kafa ile takılıyor, orada birisinin sadece karnına hafif yumruk attım ve mekandan çıktım. Sonra ise arkamdan üç veya dört olması lazımdı, hepsi peşledi. Yumruk atmaya çalıştılar. Caddeye çıktım, o ana tanıklık eden yeni isim Loris, havaya uyarı ateşi açtı, durmalarını söyledi. Duran olmadı, en son üstlerine ateş açtı. Loris karakteri ile OOC bir muhabbetimiz dahi olmadı. Loris, Adis ve Rahmani karakterleri oraya iki araba ile beraber geldi. Adis ve Rahmani karakterleri orada kaldı, Loris ise iki karakteri yalnız bıraktı. Sonrasın da oraya uğraması normal olabilir, bunu inceleyip karar verecek merci biz değiliz, kararı bekleyelim.
İyi forumlar.