0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Gustavo - 01.01.2022 12:25Şikayetinde ise Kasparova bir şeyler demişsin kendi düşüncelerini içine saklamalısın demek ki bu adamlar emek vermiş bir yere gelmiş buna saygı duymalısın yönetim bunu yapıyorsa sende yapmalısın. Buna ithafen dedim onları. En fazla emek verilmiş birlik olabilirsin, en fazla para yatırmış birlik de olabilirsin ancak bu ihlaller zinciri yapılmasını gerektirmez, böyle olmaması gerekiyor. Karışmak veya burun sokmak değil, biraz eleştirel olabilir ancak kendi düşüncelerim bunlar. İki cümle söyleyebilecek kadar özgür olduğumu düşünüyorum.
Şikayetinde ise Kasparova bir şeyler demişsin kendi düşüncelerini içine saklamalısın demek ki bu adamlar emek vermiş bir yere gelmiş buna saygı duymalısın yönetim bunu yapıyorsa sende yapmalısın.
. Onaylı bir birliğin askerini sokak ortasında dövmeye çalışıyorsunuz ne yapmalıydık aklıma başka bir şey gelmiyor ilk başta zaten konuşmayı denedim dur dedim durup konuşsaydık olay buralara gelmezdi. Artı olarak kendi arkadaşlarında bana shotgun model silah ile karşılık verdi sizin yaptığınız DM değil benim yaptığım mı DM oluyor cidden bu olayı tam anlamış değilim kankam. Hem asker karakteri dövüyorsunuz sonra onu korumaya çalışan ailenin asker adayına shotgun model tüfek ile saldırıyorsunuz. Ne bekliyordunuz yılbaşı hediyesi vermemizi falan mı anlamadım dostum. Arkadaşının silah emotesi zaten kendi chatine bile düşüyor.@ciotheking Arkadaşım bu olan olayları destekleyebilir kendisinde olan ssler var ise buraya atmasını rica ediyorum. Kendi elimde olan anlık bir ssi aşağı bırakıyorum.https://cdn.discordapp.com/attachments/873803793786077215/926761801763389440/unknown.png ( Silahlı arkadaş ile karşı karşıya geldiğimiz an.)