Konu: [ @ukicik @Meercimek @Automatic @FurkanKreaton - Non RP - Retarted RP ]  (Okunma sayısı 719 defa)

#0 - 12.12.2021 03:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Presnel Trottier @ukicik Raul Seymour @Meercimek Ruslan Rodvitovich @Automatic Yui Shimizu @FurkanKreaton

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @OpreuS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.12.2021 / 02:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP, Retarted RP, MIXING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba. Video ve ssli kanıtlarımda da görebileceğiniz gibi sebepsiz yere peşimize katılıp hiçbir şekilde yapmadığımız rolden bizi sorumlu tutup küfürler saydırıp tehdit ettiler, tamamen sakin kaldık fakat rol zevkimizi yok ettiler. Mis gibi roller yaparken bizi rolümüzden kopardılar. Sebepsiz yere küfürler edip, saçma rol yaptılar. Ceza verilmesini istiyorum. Bizim ne kadar sakin rol yaptığımız kanıtlı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak chatlog da gözüktüğü gibi /f chatten konuşma dönüyor, dönme sebebi ise Vincent karakterinin crash yemesi. O  yüzden gelip almasını istiyor, biz de herhangi bir mix durumu yok. Chatlog da adamın yanımızda olduğunu kantlar. 

#1 - 12.12.2021 03:43
Yaptığım tüm rollerin ekran görüntüsünü sığdırabileceğim bir depolama alanım yok maalesef, Ruslan Rodvitovich karakteri Ganton'da kız arkadaşını ve kendisini taciz ettiğinizi söylüyor, daha sonra sizin önünüzü kesip bana da konumunuzu veriyor. Geliyoruz, kişi üstünlüğümüzden faydalanıp sizi korkutuyoruz. Bunda bir ihlal olduğunu düşünmüyorum.

Spoiler: GösterGizle

Sözlü taciz rolünün yaşanıp yaşanmadığını bilemem, bana Ganton'da sözlü tacize uğradıkları söylendi. Buna inanıp inanmamam benim karakterimle Ruslan Rodvitovich karakterinin samimiyetine kalmış. PM'den uyarmanız maalesef ki rolümün gidişatını etkilemez.

#2 - 12.12.2021 03:53
Selam, ilk olarak retarted rp durumuna gelelim, Yui karakteri Ruslan karakterinin kız arkadaşı ve iki kişi tarafından hakaretlere maruz kaldığını söyledi daha sonra şehirde gezerken sizi gördü, araç içerisinden sizi takip etmemi, laf atan kişiler olduğunuzu söyledi. Bende bu durum üzerine önünüzü kesip en başta size sordum daha sonra olaylar o şekilde gelişti. Mix durumuna gelirsek bizde de aktif telsiz sistemi bulunmakta ve telsizden Presnel karakterine seslenip Idlewooda gelmesini söyledim tam o Idlewood köprüsünden aşağı inerken yakın olsaydınız chate düşerdi. Sonra Willowfield taraflarına geçerken konum istedi, yolladım. Videoya bakabilirsiniz telefon ekranına bakıyorum. Ardından Raul karakteri geldi onu çağırmamıştım telsizden görüp gelmiş olabilir hatta gelir gelmez  kulağıma fısıldadı sorun nedir diye bende şu bu dedim olaylar bu şekilde gelişti. Durduk yere laf atma gibi bir olayı gerçekleşmedi @FurkanKreaton onaylayacaktır. Sizi karıştırmış olabilir fakat en başta Willowfield tarafındayken fısıldayarak sordum kesin olarak bunlar mı diye, evet dedi daha sonra olanlar oldu. Non Rp durumluk bir şey göremiyorum.
« Son Düzenleme: 12.12.2021 04:05 Automatic »

#3 - 12.12.2021 04:04
Böyle bir şikayetin açılacağını hiç tahmin etmedim o yüzden herhangi bir kanıt alamadım durduk yere laf atıp rol zevkinizin içine edecek şeyler yapmak istemezdik fakat bize rolsel öyle söylendi, siz tanımıyoruz diyordunuz Yui evet bunlardı diyordu bizde ona inandık, numara yaptığınızı yalan söylediğinizi falan düşündük. Tekrardan kusura bakmayın olayı diğer arkadaşlardan da dinleyebilirsiniz, dediklerimi onaylayacaklardır.  Chatlog duruyor eğer kanıt sayılıyorsa atabilirim.
« Son Düzenleme: 12.12.2021 04:56 Automatic »

#4 - 12.12.2021 04:05
Selam tekrardan. Şehirde kaç tane çift gezen insan var, herkesi tek tek durduracak mısınız? Biz rollerimize devam ederken, birkaç kişi gelip rollerimizi baltalıyor. Sana attığım PM'de bunu söylüyorum. Savunmalarınızı okudum, savunma olarak sayılacak pek bir şey göremedim. Ganton'dan bile geçmediğimiz, sizi görmediğimiz bir rolden suçlanıyoruz. Direkt olarak konuşmak yerine saçma AGRESİF RP'e denk geliyoruz. Bundan da şikayetçiyim, yaptığınız şey çok saçma. Yetkili kararı bekleyebiliriz, iyi eğlenceler.  Umarım tekrarı yaşanmaz, yaşanmamas için ceza almasını istiyorum.

#5 - 12.12.2021 04:09
Dış görünüşünüzü sorduk söyledi daha sonra dediğim gibi sizlerle olay yaşadığını dile getirdi. Bu sebeple roller gelişti, isteyerek yapılan bir şey değil ki böyle bir şeyi kolay kolay kimse yapmaz. Yine de teşekkür ederim yaşadığınız olaylar içinde kusura bakmayın.

#6 - 12.12.2021 04:21
Bu arada biz Ganton'dayken Presnel karakterine durumu anlatıyorum siz orada bulunmamış olabilirsiniz. Sizi Vice Mall'ın orada gördük ve takip  etmeye başladık video kaydının öncesi varsa izleyebilirsin. Böyle bir şikayeti beklemiyorduk her şey bir anda ve rolsel gelişti o yüzden kanıtımız yok ( @FurkanKreaton da varsa bilmiyorum) loglara bakabilirseniz çok seviniriz.
« Son Düzenleme: 12.12.2021 04:27 Automatic »

#7 - 12.12.2021 12:52
Böyle bir şikayet açılacağını tahmin bile etmedim.Karakterime sözlü taciz gerçekleştirdiniz.Sadece bir kere olan bir şey değil gün içerisinde 2 kere karakterime laf attınız, bundan dolayı karakterimde erkek arkadaşı olan Ruslan'a durumu bildirdi ve motorla önünüzü kestik, yani burada kimse kimseyi durduk yere durdurmuyor.Böyle bir şikayetin açılacağını bilseydim gerekli ekran görüntülerini alırdım.

#8 - 12.12.2021 12:53
Yani burada hiçbir rol hatası bulunmamakta, olaylar akışına göre ilerledi.

#9 - 12.12.2021 13:07
Mixinge dair elinde kanıt yok, bizden savunma istemişsin garip. Yönetici isterse açıklama yapılır. Oraya gelme amacımız Ruslan'ın kız arkadaşına atılan laflardı, oraya geldiğimiz halde bu cümleleri kuruyorsun. Cümlelerde pek bir şey yok fakat kişinin nasıl bir rol haritası çizdiğini bilemezsin, rahatsız olmuştur.

Yöneticiye göre daha fazla savunma yapabilirim, mention atılırsa görürüm.
 :garip: :garip: :manifdog
« Son Düzenleme: 12.12.2021 17:48 Meercimek »