Konu: [ @ukicik @Meercimek @Automatic @FurkanKreaton - Non RP - Retarted RP ]  (Okunma sayısı 720 defa)

#10 - 12.12.2021 15:07
Spoiler: GösterGizle

Konum geliyor, Raul da arkamdan beni peşliyor. Mixlik bir durum söz konusu değil.

#11 - 13.12.2021 15:01
Daha öncesi sizi görmedik. En sonunda söylediklerinizden sonra karakterim sinirlendi ve küfür etti, siz bizi durdurdugunuzda da sakin rol yaptık, en sonunda karakterim küfür etti. Burada suç o rolden sonrası değil, hiçbir şey olmadan bizi takip edip biz sakin rol yapıp iyi yaklaşsakta küfür etmeniz. En sonunda küfür ettim, durup dururken durdurmanız arabamızın camına vesaire vurmanız NON RP zaten.

#12 - 13.12.2021 15:25
Daha öncesi sizi görmedik. En sonunda söylediklerinizden sonra karakterim sinirlendi ve küfür etti, siz bizi durdurdugunuzda da sakin rol yaptık, en sonunda karakterim küfür etti. Burada suç o rolden sonrası değil, hiçbir şey olmadan bizi takip edip biz sakin rol yapıp iyi yaklaşsakta küfür etmeniz. En sonunda küfür ettim, durup dururken durdurmanız arabamızın camına vesaire vurmanız NON RP zaten.

savunmaları okuduğuna emin misin? sonuçlanabilir

#13 - 17.12.2021 22:46
Tarafımızca başka ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.  :garip:

#14 - 19.12.2021 17:54
Mixinge dair elinde kanıt yok, bizden savunma istemişsin garip. Yönetici isterse açıklama yapılır. Oraya gelme amacımız Ruslan'ın kız arkadaşına atılan laflardı, oraya geldiğimiz halde bu cümleleri kuruyorsun. Cümlelerde pek bir şey yok fakat kişinin nasıl bir rol haritası çizdiğini bilemezsin, rahatsız olmuştur.

Yöneticiye göre daha fazla savunma yapabilirim, mention atılırsa görürüm.
 :garip: :garip: :manifdog

Şu ileti gayet yeterli, kişilere karşı agresif rol yapmışsınız onlarda mantık çerçevesinde rolü sürdürmüş.

Ceza Verilmeyecek.