motorunuzla tepelerden zıplayarak ilerlemeye devam ettiniz PM'den sonra zaten.
Bu kısma bir şey yazmak istiyorum bana pmi attığınız an ilk görüntülerden ve ilk kovalamacanızdan yaklaşık 5-10 dakika sonraydı. İlk kovalamacanın saatine baktığımızda 20:25'i gösterdiğini görmekteyiz. Yani o yola normal bir hareketle geçiş sağladığım için (size göre anormal bir hareketmiş) bana 5-10 dakika sonra "Non-rp drivingden şikayet açacağım lütfen düzgün sür." tarzı bir şeyler diyorsunuz.
Ben yine de sizi üslubunuzdan dolayı uyarmak yerine, bir ihlal yapmadığım halde görüşünüzü dikkate alıyorum ve sözlerinizi önemseyip yoluma devam ediyorum. Saatler 21:40'ı gösterdiğinde tekrar bir kovalamacaya dahil oluyorsunuz ve burada ise köprüden uçtuğumu söylüyorsunuz. Böyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum kanıtta sunulmamış zaten sunulursa daha iyi olabilir ki yaptıysam bile yokuştan yavaş yavaş inerek yapmışımdır.
Ve şaşırdığım bir diğer nokta ise şikayet açmaya üşenen biriyim diyip gece vakti böyle şeylerle uğraşmanızdır. Ortada bir ihlal olduğunu düşünmüyorum eğer öyle bile olsa çok hafif bir kusur olduğunu düşünüyorum ve böylesine basit/normal/sıradan bir şeye şikayet açmanızı anlamıyorum.
Umarım bunun altında win alamadığınız için şikayet açma durumu yoktur, size %100 bundan yapıyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın ama olabileceğini de düşünmüyor değilim. Saygılar ve iyi geceler.
Burada dediklerinize cevap vermek zorunda olmasam da vereceğim.
Öncelikle ben durumdan %100 emin olamadığım için Heavenly'e sormak durumunda kaldım. Kendisi hem PD hem de server yönetiminde. Bu konuda net bilgisi olacağını düşündüğümden dolayı ona başvurdum. Kendisine birden fazla sahne attım ve sste gördüğünüz cevabı verdi.

Onun da verdiği cevap bu olunca şikayeti açmak zorunda kaldım.
Bir diğer dediğiniz şey ise üslup olayı.

Gayet normal bir şekilde mesaj attım. Yıkıcı dönüş sağlamak yerine yapıcı bir dönüş sağladığınız için "cansın <3" gibi bir tatlı mesaj bile atmışım. Sorunun nerede olduğunu çözemedim.
Bir diğer sitem şekliniz ise klasik laflardan. Win alamayan pd şikayet açıyor, onu yapıyor, bunu yapıyor. Alakası yok.

Burada görüleceği üzere tekrar tekrar uyarıyorum çünkü şikayet açmakla uğraşmak istemiyorum. "atlayıp kaçmıyorum yine de şikayet açacağım diyorsun" gibi bir tabir kullanıyor.
Siz bu hareketi bir kez veya maksimum iki kez yapsaydınız umursamazdım. Maksimum yapacağım sslerde gözüktüğü gibi uyarıp geçmek olurdu. Tekrar tekrar aynı hareketi yapıp, bir de üstüne PM'de en son böyle bir tepki alınca Heavenly'e başvurdum. Oradan da öyle bir cevap gelince şikayet oluşturdum. Win alıp almamakla alakası yok, böyle biri değilim. Elimizden kaçırdığımız her oyuncu için şikayet oluştursak ne fayda edecek sanki. İhlal yoksa yoktur, varsa vardır.
Özel hayatımın düzeninden dolayı da uyku düzenim ters, geceleri pek uyumuyorum. Her şeyden bir anlam çıkartmaya çalışmanıza gerek yok.