Hayır, motorumu çalmanızda bir sorun var. "Ben emote verdim ki, ihlal yapmadım" diyemezsiniz. Bakın, o anda biz yan yana iki kişiyiz. Sen tek başına olmana rağmen motorumu çalıyorsun. Kural ihlali arıyorsan asıl ihlal budur. John orada size ateş açabilir ve öldürebilirdi. Eğer ki o an tek başıma olsaydım haklı olacağınızı söylerdim. Sonra da hoodun oraya gidip hoodun içine değil ama yanına bırakarak uyanıklık etmeye çalıştınız. Kuralı inceleyelim.
-Legal bir karakter veya sivil karakter canlandırıyorsanız, yerine göre illegal birliklere karşı Fear-RP yapmalısın ve güçlü bir birliğe karşı korkusuzca/arkanı sağlama almadan laf atma/sataşma/polise ihbar etme rollerine girmemelisin. Aksi halde karakterine karşı birliğin bazı hakları olabilir ve CK'ya kadar gidebilir.
Burada yerine göre diyor, bulunduğu konuma göre diyor. Biz arkamızı sağlama aldık, ikimiz de silahlıydık. Siz koca onaylı bölgede ise tek başınaydınız. O anda bizi korkutacak bir sebep yoktu. Eğer orası kalabalık olsa zaten size yanaşmazdık bile. Kuralı kendi avantajınıza kullanıyorsunuz. Kumarhanenin önünde Fear rp rolü yapmak yerine hooda kaçıp tehdit edilince "beni tehdit ettiniz, ihlal yapıyorsunuz" diyorsunuz. Şikayetle ilgilenecek yöneticilere karşı yanıltıcı bir ifade kullanıyorsunuz.