Videodan görüldüğü kadarıyla şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşın bisikletle "kasten" motorlara çarpması ve ardından binerek tekrar kaçması, üstüne dönüp tekrar aynı şeyleri yapması tamamen bilerek yapılmış şeyler. Bir bisikletle insanların üstünden atlayarak geçmekte non-rp drivinge girdiğini düşünüyorum ve bunu sürekli yapıyor. Üstüne ekranımdan şahısa bakarken videodan görüldüğü üzere emote vermeden mouse sorunlarından dolayı silah çekip hemen indiriyorum, ancak emotesini vermiyorum çünkü rolde bilerek silah çektiğim ve kasten yapmadığım bir şey. Arkadaş PM üzerinden emotesiz silah çektiğin için şikayet açacağım diyor. Orada rolünü pasladığım insanlar bunu sorun görmezken bu hareketleri yapan ve pm'den böyle sözler söyleyen birinde ben art niyet görüyorum. Söyleyeceklerim bu kadar iyi oyunlar/forumlar. <3
+ Olarak arkadaş yukarıdaki savunmasında "Madem şikayetçisin niye role giriyorsun?" gibisinden bir cümle kullanmış, ona Sürekli roleplay kuralını hatırlatmak ve kurallara tekrar göz gezdirmesini öneriyorum, iyi oyunlar.