Konu: Belirli bir süre geçen OOC sicillerin silinmesi  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2021 00:38
Merhabalar, iyi roller. Bildiğiniz üzere geçmiş karakterlerin OOC sicili artık gözüküyor. Bu bir çok insanın şevkini kırabiliyor ve ister istemez çekinebiliyor. İnsanlar Vice sunucusuna ve kurallarına adapte olmak konusunda biraz gecikebilir, bu insanlık hali fakat tüm OOC sicillerin gözükmesi oyuncular hakkında ister istemez ön yargı oluşturuyor. Bu yüzden belirli bir süreyi geçen (ben altı ay diye düşünüyorum, yönetim karar verebilir.) OOC sicillerin silineceği bir sistem hoş olabilir. Hem insanlar geçmişi konusunda sancı çekmez hem de diğer oyuncular ona ön yargıyla bakmaz. Sonuç olarak bir yıldır ceza almayan bir oyuncu sunucuya adapte olmuştur. Yararlı olacağını düşündüğüm bir sistemi dile getirdim. Umarım mantıklı bulursunuz. İyi geceler.
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
marcus61, Lhansent, Ferplex, !Vito, Merthetrouble, antipatico,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 03.12.2021 00:41
Destekliyorum, örnek olarak sunucuya ilk başladığımda oynadığım Raydox North karakteriyle birden fazla ooc hapis cezası almıştım. Şu anda o karakterimde ki siciller görünüyor, belli bir süreden sonra geçmiş cezalar silinmeli. (Şahsi fikrim olarak 6-7 ay ideal.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 03.12.2021 00:46
Sekiz aydır ceza almıyorum, bir zamanlar troll ve toxic bir oyuncuydum evet ama artık ciddi şekilde insanların oyun şevkini kırmayacak şekilde davranıyorum. Yirmi bir ay önceki sicilimin hala profilimde gözükmesi ister istemez canımı sıkıyor, yönettiğim oluşuma ve bana ön yargı yaptırıyor. Destekliyorum, insanlar sunucuya geç adapte olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 03.12.2021 01:01
Uzun süre önce alınan jaillerin şuanı etkilemesine ve sicilimizde gözükmesine karşıyım, tüm siciller silinmemeli fakat 6 ayı vesaire geçmiş sicillerin silinmesi taraftarıyım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 03.12.2021 03:50
Her zaman önemli olan etken kaç siciliniz olduğu değildir. Örneğin yeni başlamışken 5-6 ceza almışsınızdır ama 1 senedir ihlal yapmıyorsanız bunu fark etmesi zor değil. Kullanıcıların NC ile evading vb. olaylarını önlemek ve bunun dışında yönetimsel işlevleri sebebiyle yeni getirdiğimiz bir sistemde değişiklik düşünmüyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok